Άκουσα ότι αν παίξεις το CD των Windows ανάποδα, ακούς ένα σατανιστικό μήνυμα!!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Αυτό δεν είναι τίποτα! Αν το παίξεις κανονικά... ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!

Reaction score
25.726
ναι ναι .
λετε λετε αλλα ολοι ΧΡ εχετε. Εγω παινευω το σπιτι μου παντως μην πεσει και κολλησει!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλά τώρα .... μη τα ξεράσω όλα για τον Οπλοποιό. Bill Gates και ξερό ψωμί. Στήνει 5 win 2003 server τη μέρα, μέχρι και τηλέφωνο με windows πήγε και πήρε.
:lol: :lol:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Νίκο Τσαρουχά το ποιός στήνει Windows 2003 το "ξέρει πολύ καλά ο Ελληνικός λαός γιατί έχει και γνώση και μνήμη και θυμάται" που έλεγε ο αείμνηστος.....

Ναι .... το παραδέχομαι έχω windows παντού γιατι είμαι αντιlinuxας...

Εχω ενα απλό πιστεύω ... Πώς είναι δυνατόν μια open πλατφόρμα όπως το Linux (μπλιαχ) να μην την γνωρίζει το κάθε κο...άκι που το παίζει χακερας, και την πέφτει στην μεγάλη κυρία του software την επονομαζόμενη microsoft...
Κλείστε και καμμιά πόρτα...

Εχουνε γνώση όμως τα service packs και βγάλανε το 2.. σε λίγο το 3o το μακρύτερο (σε κώδικα...) sp.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μη μασάς κι εγώ μαζί σου είμαι!

Άλλωστε δεν πουλάω linux για να ζήσω, αλλά windows, office, exchange και sql...!

Τα άλλα απλά μόδα είναι...

Reaction score
0
Εγώ πάντως εγκατέστησα χθες την beta έκδοση του Tiger για Macintosh και πιο απλή κατανοητή εγκατάσταση δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. έκανα 2 κλικ και στο τέλος ήμουν έτοιμος, internetια, εσωτερικά δίκτυα, users, όλα σεταρισμένα έτοιμα trouble free. Και μιλάμε για λειτουργικό, όχι αρχ**ες..
Τώρα για τη Microsoft τι να πω, αν δεν ήταν η δουλειά μου (τεχνικός δικτύου), θα την είχα ξεγράψει εδώ και καιρό..

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Μπράβο Αντώνη ... αλλά εαν δεν εχει και λίγο σασπένς η εγκατάσταση δεν θα έχει νόημα ... όλα θα γίνονται μηχανικά..

Μήπως κανένα παλληκάρι γνωρίζει κανένα καλό site , για την λήψη αρχείων για το παραπάνω Phone Pocket Pc Windows mobile 2003?
Ξερετε εκείνα που τα "πληρώνεις" αδρα (!!!) για να εξυπηρετήσουν τις προσωρινές ανάγκες διαβίωσης του PPC...????

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πάνο ψάξε στο myphone.gr, σίγουρα θα βρεις τα ανάλογα s/w από τους ήδη χρήστες, αλλά θα βρεις και αρκετά λίνκια.

Έχω 1-2 σιντιά από το δικό μου pocket pc που νομίζω παίζουν στο δικό σου. Να στα δώσω όταν βρεθούμε.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πάνο ψάξε στο myphone.gr, σίγουρα θα βρεις τα ανάλογα s/w από τους ήδη χρήστες, αλλά θα βρεις και αρκετά λίνκια.

Έχω 1-2 σιντιά από το δικό μου pocket pc που νομίζω παίζουν στο δικό σου. Να στα δώσω όταν βρεθούμε.

Reaction score
7
Εγώ πάντως εγκατέστησα χθες την beta έκδοση του Tiger για Macintosh και πιο απλή κατανοητή εγκατάσταση δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. έκανα 2 κλικ και στο τέλος ήμουν έτοιμος, internetια, εσωτερικά δίκτυα, users, όλα σεταρισμένα έτοιμα trouble free. Και μιλάμε για λειτουργικό, όχι αρχ**ες..
Τώρα για τη Microsoft τι να πω, αν δεν ήταν η δουλειά μου (τεχνικός δικτύου), θα την είχα ξεγράψει εδώ και καιρό..

Ναι αλλα για σκεψου να ηταν τοσο ευκολο... Θα το εκαναν μονοι τους οι πελατες...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Πάντως -για να λέμε και του στραβού το δίκιο- τα XP είναι σαφώς καλύτερα από το χάλι των win 98,Me,2000 κλπ κλπ.

Reaction score
7
Πάντως -για να λέμε και του στραβού το δίκιο- τα XP είναι σαφώς καλύτερα από το χάλι των win 98,Me,2000 κλπ κλπ.
Απο μια αποψη...
Αν σου κολλησουν και πρεπει να τα επανα-εγκαταστησεις δεν κρατανε τιποτα απο πριν και πρεπει ολα να τα βαλεις απο την αρχη

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Για αυτό υπάρχει και το norton ghost. Κάνεις την εγκατάσταση και μόλις τελειώσεις με όλα πετάς κι ένα ghost και όλα εντάξει!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe