Άμα υπάρχουν φραγκα .........

Reaction score
5
Η σύζυγος αγοράζει το DownTown ανελλιπώς. Προχθές μου λέει « Κοίτα ένα ωραίο σπίτι». Το σπίτι που έδειχνε ήταν αυτό που αγόρασαν ο Πάρις Κασιδόκωστας και η Paris Hilton και φυσικά εγώ ο κολλημένος μένω σε δύο φωτογραφίες. Η μία που δείχνει αναρτημένο στην οροφή έναν Qualia 004 (Ξέρετε αυτόν που μπορεί (χε χε) να είδαν κάποιοι τώρα τελευταία με την ανάλυση 1920*1080 και μάζευαν σαγόνια) και η άλλη είναι από τον κήπο όπου σε ένα έπιπλο που μέσα είναι αραδιασμένα κάμποσα McIntosh ( ενισχυτής , cd κλπ) φυσικά οι 19 plasma του σπιτιού δεν μου έκανα καμία εντύπωση (χε χε) μια και τι να μας πούνε τώρα με τις τόσο λίγες ίντσες τους. Να είναι καλά τα παιδιά και μακάρι να τα χαίρονται.

Reaction score
51
Re: Άμα υπάρχουν φραγκα.........

Να κάνουμε έναν έρανο να δώσουμε κανένα φράγκο στα παιδιά.......
Άκου εκεί 19άρες plasma......... :roll: :? :?

Reaction score
51
Οι plasma δεν είναι 19" αλλά 19 τον αριθμό!!!!!!!!!!!!!!
Χμμμμμ...................Δημήτρη με μπέρδεψες!! (λέω κι εγώ.......δεν έχω ακούσει για πλάσμα 19".....αλλά με τα φράγκα,ποτέ δεν ξέρεις....)
Ας πάρουνε άλλη μία!
Με χαλάνε οι μονοί αριθμοί!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Από ηχεία τι παίζει????

Να τον κάνουμε μέλος.......
Και να κάνουμε παρουσιάσεις μούρλια!!! :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
5
Σωστός Γιάννη.

Ανδρέα ακούς να event. Επίσκεψη στο LA διάρκειας μιάς εβδομάδας και όποιον πάρει ο χάρος. :) Ηχεία δεν είδα. Μπορεί να την χάλαγαν στον decorator και να έχει τίποτα εντοιχισμένα :(

Reaction score
25.733
αμα δεν εχει καλα ηχεια πεστου να μου δωκει τους mcintosh ( τι να τους κανει αυτος...)

Reaction score
51
Σωστός Γιάννη.

Ανδρέα ακούς να event. Επίσκεψη στο LA διάρκειας μιάς εβδομάδας και όποιον πάρει ο χάρος. :)  Ηχεία δεν είδα. Μπορεί να την χάλαγαν στον decorator και να έχει τίποτα εντοιχισμένα :(
Μην βγάλουν τίποτε τεράστια πάνελ πίσω από κουρτίνες μόνο, και ψάχνουμε για καινούριες μασέλες!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe