Άναψα το επόμενο.......

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Άναψα το επόμενο.......

Ο παππούς από Σμύρνη μεριά κάπνιζε ΑΡΩΜΑ άφιλτρα. Όταν είχε μπαφιάσει πια...έπινε και ένα τσιγαράκι. :109:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Τα έχω προλάβει....
Και τα Hellas Special,Εθνος,Καρέλια,Ασσος,Ρήγας,Δελφοί,Μιστραλ,Astor,22Antinikot,Old Navy,Παλλας και άλλα πολλά.
Με το που ήρθαν τα Marlboro εξαφανίστηκαν......:110:

Reaction score
1.458

Εγώ καπνίζω με πακέτο από 16 ετών.Ποτέ δεν προσπάθησα να το κόψω όσο κι αν ξέρω πόσο επιβλαβές είναι.

Η μ*λ*κί* η δική μου είναι πως στη δουλειά δεν καπνίζω καθόλου και ούτε μου λέιπει!Οχι για λόγους απαγόρευσης σε εργασιακούς χώρους,από πριν δε γούσταρα να καπνίζω μπροστά στο χώρο εργασίας!

Δηλ. από τις 2.00 που θα κοιμηθώ περίπου,λίγο αργότερα/λίγο νωρίτερα,μέχρι τις 17.00 που θα γυρίσω σπίτι,περίπου 15 ώρες και πολλές φορές παραπάνω,δεν καπνίζω και δεν αισθάνομαι έλλειψη του τσιγάρου να πω,αμάν να σχολάσω να καπνίσω!Μόλις μπω όμως σπίτι,κατευθείαν φτιάχνω καφέ και ανάβω τσιγάρο,μηχανική κίνηση!

Ολοι μου λένε ότι ψυχολογικό είναι το θέμα και αν θελήσω θα το κόψω πολύ εύκολα,αφού περνάω τόσες ώρες χωρίς τσιγάρο!

Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου τελικά!

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Το κρυολόγημα....
Βράζω σαν καζάνι...κάθε εκπνοή και τσιρίδα.....αλλά το ένα πίσω από το άλλο.....Ξεφτίλα
Περαστικά Μάνο!:)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Δηλ. από τις 2.00 που θα κοιμηθώ περίπου,λίγο αργότερα/λίγο νωρίτερα,μέχρι τις 17.00 που θα γυρίσω σπίτι,περίπου 15 ώρες και πολλές φορές παραπάνω,δεν καπνίζω και δεν αισθάνομαι έλλειψη του τσιγάρου να πω,αμάν να σχολάσω να καπνίσω!Μόλις μπω όμως σπίτι,κατευθείαν φτιάχνω καφέ και ανάβω τσιγάρο,μηχανική κίνηση!
Είσαι περίπτωση.....να δουλεύεις υπερωρίες:114:
Ότι χάσεις από ελεύθερο χρόνο θα το κερδίσεις από ζωή για να δουλεύεις:139:

Reaction score
209

Πρόκειται για βρωμερή συνήθεια την οποία πρέπει να κόψουμε.

Δυστυχώς όμως, έχει συμμάχους. Τον καφέ, το αλκοοόλ, το φαγητό, το σεχ, και είναι και ύπουλο για τον εγκέφαλο καθώς η νικοτίνη αντικαθιστά άλλες ουσίες σιωπηλά, για να κάνει το μυαλό να νομίζει ότι είναι ΟΚ. Δηλαδή ρίχνει στ' αυτιά ακόμα και στον Johan Strauss, όταν αυτός συνέθετε το wine women and song.

Εμένα με έχει βοηθήσει το ποδήλατο καθώς έχω παρατηρήσει πως μειώνεται αισθητά η ανάγκη μου να καπνίσω. Αισθάνομαι ευεξία μετά από την ποδηλασία, κυκλοφορεί περισσότερο αίμα και συνεπώς περισσότερα ζωτικά στοιχεία στον οργανισμό μου. Όμως ομολογουμένως δεν φτάνουν αυτά για να αντικαταστήσουν την αναζήτηση εκείνου που τελικά θα λείψει από τον εγκέφαλο.

Π@@τ@ν@ νικοτίνη... .

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426

Last edited by a moderator:

D

Deleted member 23222

Guest

Με μια ΧΑΠ σε εξέλιξη κι ακόμα δεν το έχω πάρει απόφαση...

D

Deleted member 23222

Guest

Με μια ΧΑΠ σε εξέλιξη κι ακόμα δεν το έχω πάρει απόφαση...
Αυτά τα Εxchellence του Καρέλια είναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ και το Marlboro red ρουτίνα...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.108
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON