Άντε να δούμε! ΟlympicΑirlines Site!

Reaction score
29.538
Απάντηση: Άντε να δούμε! ΟlympicΑirlines Site!

Εδώ είναι η διαφωνία μας. Η παλιά Ολυμπιακή ήταν τόσο "κανονική", που ακόμα κι αν την ανέθετε κανείς σε ένα αυτιστικό πεντάχρονο, θα την έκανε καλύτερη, πόσο μάλλον ο Βγενόπουλος.

Ναι και πάλι εδω είναι η διαφωνία μας γιατί εγω την εχω ζήσει απο μέσα , ως εργαζόμενος ενω εσυ μόνο απο εξω περιστασιακά μόνο ως εποχιακός επιβάτης.Οχι φυσικά οτι αυτό σου στερεί το δικαίωμα της άποψης και του λόγου.

Reaction score
1.594

Εδώ είναι η διαφωνία μας. Η παλιά Ολυμπιακή ήταν τόσο "κανονική", που ακόμα κι αν την ανέθετε κανείς σε ένα αυτιστικό πεντάχρονο, θα την έκανε καλύτερη, πόσο μάλλον ο Βγενόπουλος.
+1000

Ας μην ξεχνάμε τόσο εύκολα τις 9 και πλέον προσπάθειες ιδιωτικοποίησης που έπεσαν στο κενό...

Ας μην ξεχνάμε τους "υπαλλήλους" που ήταν γραμμένοι στο μισθολόγιο χωρίς να έχουν ποτέ πατήσει το πόδι τους για δουλεία...

Ας μην ξεχνάμε τον υδροκεφαλισμό των 4500 υπαλλήλων

Ας μην ξεχνάμε την νοοτροπία του δημοσίου υπαλληλίσκου που ταλάνιζε τόσα χρόνια κόσμο & κοσμάκη...

Κι εμείς του χώρου είμαστε και έχουμε ιδία άποψη για ορισμένα πράγματα που τα έχουμε δεί με τα ίδια μας τα μάτια...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Δηλαδή δεν φτάνει που την πήρε (με το ζόρι γιατί δεν την έπαιρνε άλλος!) Έλληνας, τον βρίζουμε κιόλας! μπράβο μας! γι'αυτό πάμε όπως πάμε, και θα πάμε χειρότερα! όσο για τα φτηνά εισητήρια, είναι γνωστό, οτι αυτά εξαντλούνται πολύ γρηγορότερα!
Δίνουμε άφεση αμαρτιών στούς πολιτικούς που κάνουν ''παλάτια'' χωρίς να ταίζουν κανέναν άλλο εκτός απο τον εαυτόν τους, και κατηγορούμε αυτούς που βγάζουν λεφτά, αλλά ταίζουν και μερικές εκατοντάδες οικογένειες! και μην ξεχνάμε, ιδιώτης έφτιαξε την Ολυμπιακή, εάν περιμέναμε το κράτος, δεν θα είχαμε αεροπορική εταιρία ακόμα!!!
Συγνώμη αλλά βαρέθηκα αυτό το έργο ''οι κακοί πλούσιοι και οι καλοί φτωχοί'' όπως οι Ελληνικές ταινίες του 60 που μεγαλώσαμε, υπάρχουν καλοί και κακοί σε όλες τις κοινωνικές τάξεις, αυτή είναι η γνώμη μου.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef