Άρειος Πάγος: Τα μηχανάκια που κινούνται ανάμεσα στις λωρίδες φταίνε σε περίπτωση ατυχήματος

D

Deleted member 23222

Guest
Τοτε θα παρει ποδηλατο!
Παντως ειναι εξοργιστικη η απαιτηση των μηχανοβιων του να στριμωθεις εσυ στο διπλανο αυτοκινητο για να περασουν αυτοι. Μου συνεβη κανα δυο φορες (στην κολαση της Αθηνας βεβαια, που αλλου; ), κι αν ειχα "συμπαρασταση" θα γινοτααν το σωσε με κατι τσογλαναρεους.
Η αποφαση κυκλοφορησε, αλλα τι θα αλλαξει;
Εγώ πάντως,ένα πράγμα έμαθα on the hard way,σαν μοτοσυκλετιστής...
Πάντα δώσε προτεραιότητα στα αυτοκίνητα,ακόμα κι αν το STOP τους κρύβει τον ήλιο...θα σε σκοτώσουν!!!

Σε διασταύρωση, εννοείται ότι το...δεξιά,δεν λαμβάνεται υπόψη!!!
Σήμερα,κάπως νομίζω ότι οι οδηγοί αυτοκινήτων σέβονται περισσότερο...ίσως από τύψεις!!:D

Reaction score
1.213
Το ωραιο οταν σταματουν μερικοι στο στοπ (επειδη δεν προλαβαν να το παραβιασουν η το πηραν χαμπαρι τελευταια στιγμη ) και σου δινουν προτεραιοτητα με το χερι...σαν ενδειξη μεγαλοσυνης :D
Η οταν ο πεζος σε ευχαριστει που σταματησες στην διαβαση πεζων.Η οταν φοβαται ο γιαννης το θεριο και το θεριο τον γιαννη και ο ενας δινει απο ευγενεια προτεραιοτητα στον αλλον :roflmao:

Reaction score
2.584
Φυσικα δεν υπαρχουν αυτοκινητιστες που πανε καβαλα στην διακεκομμενη, που μπαινουν σε στροφη 3 λωριδων κυκλοφοριας στην αριστερη και βγαινουν απο την δεξια, που σταματανε στο κοκκινο μετα το φαναρι και αλλα τετοια που κανουν αυτοι οι αλητες οι μηχανοβιοι. Φλας!? αχαχαχα δεν υπαρχει χρημα να αγορασω και λαμπιτσες για τα πισω φωτα πορειας-στοπ τι λες τωρα?
Ευτυχως περασε και η εποχη που ο συζυγος αγοραζε απο vitara μεχρι cayen για να κατεβαινει η αλλη στο κεντρο να κανει τα ψωνια της με ασφαλεια :)

Reaction score
786
Ενα ενδιαφερον αρθρο, που παρουσιαζει τις αντικρουομενες αποψεις δυο συντακτων auto-moto σχετικα με την διηθηση.

Μου εκανε εντυπωση πως ο συντακτης που τασσεται υπερ αναφερει ενα σωρο πληροφοριες και στατιστικα στοιχεια, ενω ο συντακτης που τασσεται κατα, απλα κανει λογο για σπασμενους καθρεπτες και τσαμπουκαδες.

Y

Yiannis_B

Guest
Μου εκανε εντυπωση πως ο συντακτης που τασσεται υπερ αναφερει ενα σωρο πληροφοριες και στατιστικα στοιχεια, ενω ο συντακτης που τασσεται κατα, απλα κανει λογο για σπασμενους καθρεπτες και τσαμπουκαδες.
Ο Θανάσης ο Χούντρας είναι μορφή στον χώρο. :hi:

Είχα την τύχη να τον έχω εκπαιδευτή στα SuperBikeSchool στις Σέρρες και στα Μέγαρα.

http://www.superbikeschool.gr/

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Exετε ανεβει ποτε σε μοτοσυκλετα κυριε αεροπαγιτα???

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Exετε ανεβει ποτε σε μοτοσυκλετα κυριε αεροπαγιτα???
Δεν έχει ανέβει ρε φίλε, αλλά έχω ανέβει εγώ.Στα 80s γύρισα 2-3 φορές την Ελλάδα με HONDA CB750K και CBX 1050 ProLink.
Μην κρίνεις απ τον εαυτό σου που η μοτοσυκλέτα είναι τρόπος ζωής.Ανήκεις στην μειοψηφία Γιώργο μου.
Οι περισσότεροι,καβαλάνε απο ανάγκη και δεν έχουν ιδέα απο τιμόνι.Άσχετοι ΌΤΑΝ οδηγούσαν αυτοκίνητα, άσχετοι και ΤΩΡΑ!

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Eγω νικολα ειμαι υπερ της διηθησης με προσοχη ομως το μυαλο μας στο δρομο μας, αν αναγκαστουν
οι μοτοσυκλετες να κατσουν πισω απο τα αυτοκινητα η ουρα θα φτασει μεχρι τη θηβα.

Συμφωνο μαζι σου οτι υπαρχουν πολλοι ασχετοι στο δρομο που καβαλανε μηχανη η οδηγουν αυτοκινητο
περισοτερο ασχετοι ομως ειναι ολοι αυτοι που καθονται σε ενα γραφειο και νομοθετουν παιρνουν αποφασεις για
της ζωες του κοσμακη χωρις να εχουν ιδεα το τη συμβαινει γυρο τους.

Αλλα για μενα ολα ξεκινουν απο την παιδεια στο σχολειο οπως υπαρχουν τα μαθματικα, η φυσικη, η χημεια ετσι θα πρεπει να υπαρχει και το μαθημα της κυκλοφοριακης αγωγης μονο ετσι θα ελαχιστοποιησουμε της πιθανοτητες θανατηφορων ατυχηματων.

Ειναι πως θα μαθεις τον αλλον απο μικρο και εμεις δυστηχως συμπεριφερομαστε στο δρομο σαν γαιδουρια μην πω και τιποτε αλλο!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.873
Members
38.509
Νεότερο μέλος
Konstantinos M.