Άριστο Honda Innova 125 με πολλα έξτρα.

Reaction score
61
Καλησπερα σε όλα τα παιδια,έχω στην κατοχή μου ένα πάπι Honda Innova μοντέλο πριν το injection 1η αδεια Οκτωβρης του 2007 με 12000 χλμ σε πραγματικά άριστη κατάσταση φυλλασομενο σε κλειστό γκαράζ.
Πολυ προσεγμένο το χρησιμοποιώ μόνο,να κάνω την διαδρομή Τρεις Γέφυρες-Μεταμόρφωση,δηλαδή αμπουκωτο!!!!
Δίδονται μαζι όλα τα συνοδευτικά χαρτιά,ενα κράνος λευκό και μια μπαγαζιερα μαύρη.
Τέλος το μηχανάκι έχει πολυ καλο συναγερμό και βέβαια κάτοχο μόνο εμένα απο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.
Έχουν γίνει επιμελώς όλα τα σέρβις και φοράει τα κορυφαία για την κατηγορία του λάστιχα,τα mentzeler περίπου ενα έτος.
Δίδεται στην τιμη των 1450 ευρω,δεν δεχομαι ανταλλαγές διότι χρειάζομαι τα χρήματα για την Virago που αγόρασα.
Ευχαριστω το φόρουμ προκαταβολικά.
Φοιβος 6978983258

Reaction score
61
Απάντηση: Άριστο Honda Innova 125 με πολλα έξτρα.

Καλησπέρα,επειδη ζητάτε το μοντελο εναι το ANF INNOVA 125 cc,επαναλαμβάνω ότι ειναι σε άριστη κατάσταση και με ελάχιστα χιλιόμετρα.Θα προσπαθήσω να ανέβασω φωτογραφίες,αλλα οποίος θέλει μπορει να μου στειλει με πμ το mail του και να του στείλω.
Τέλος μπορείτε εσείς που μένετε Αθήνα να έρθετε να το δείτε απο κοντα.Σε πμ στοιχεία διεύθυνσης και ραντεβού.
Ευχαριστω!

Reaction score
61

Καλησπερα,νεα τιμη 1400 ευρω.
Ευχαριστω Φοιβος

Reaction score
61

Καλησπέρα,νέα και τελικη τιμη 1300 ευρω.
Ευχαριστω!!

Reaction score
61

Καλησπερα πουληθηκε εκτος φορουμ,ευχαριστω για την φιλοξενια!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe