Άτρωτος - Jet Li's Fearless

Reaction score
59
Άτρωτος - Jet Li's Fearless

Τζετ Λι, ο Κινέζος σούπερ σταρ και μάστερ των πολεμικών τεχνών, στη νέα του ταινία ενώνει δυνάμεις με τους παραγωγούς του "Ήρωα" και "Τίγρης και Δράκος" και ενσαρκώνει έναν χαρακτήρα-θρύλο, αναβιώνοντας μία από τις σημαντικότερες στιγμές της κινεζικής ιστορίας.
Πρόκειται για την αληθινή ιστορία του μύθου των πολεμικών τεχνών, Χούο Γιαντζία. Μετά από μια λαμπρή καριέρα, βίωσε μια προσωπική τραγωδία που του στοίχισε την αποχώρησή του από τους στίβους των αγώνων. Ωστόσο επανήλθε για να αγωνιστεί για την τιμή και την πατρίδα του.
Ο Τζετ Λι που μέχρι τα δεκαοχτώ του είχε ήδη κατακτήσει την πρώτη θέση σε πέντε συνεχόμενα πρωταθλήματα πολεμικών τεχνών (ρεκόρ που κανείς δεν έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα), εδώ τελειοποιεί την τεχνική του: Συνεργάζεται με τους ανθρώπους πίσω από τις χορογραφίες των "Kill Bill" και "The Matrix" προσφέροντας στα μάτια μας χορταστικές action σεκάνς.

Kυκλοφορει απο την ODEON

Reaction score
0
Μ' αρεσουν γενικα οι ταινιες πολεμικων τεχνων .
Εφηβικα καταλοιπα ,η γοητεια της απω ανατολης ,η κουλτουρα και ο πολιτισμος της.
Δεν ξερω γιατι.
Και δεν το ψαχνω.
αυτο που ξερω ομως ειναι οτι ΔΕΝ μου αρεσει ο Jet Li.
Η συγκεκριμενη ταινια ειναι απο τις ταινιες του κυριου Li που μου αρεσαν .
(Mαζι με τα Once Upon a Time in China Ι,ΙΙ,ΙΙ λογω Tsui Hark και το Danny the Dog λογω ερμηνειας )

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
υποκλειθειτε σε αυτον που εφτασε αγνωστος το 1985 απο το δασκαλο του δασκαλου μου και εδω και αρκετα χρονια ειναι ενας απο τους καλυτερους στο ειδος του ave jet ο πρωτος ανθρωπος που αψηφισε την βαρυτητα μπροστα στα ματια μου

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Άτρωτος - Jet Li's Fearless

υποκλειθειτε σε αυτον που εφτασε αγνωστος το 1985 απο το δασκαλο του δασκαλου μου και εδω και αρκετα χρονια ειναι ενας απο τους καλυτερους στο ειδος του ave jet ο πρωτος ανθρωπος που αψηφισε την βαρυτητα μπροστα στα ματια μου
Υποκλινομαστε στις χορευτικες φιγουρες του αλλα
οχι & στο αδυναμο σεναριακα τουλαχιστον εργο που εκτος απο τις ωραιες πολεμικες χορογραφιες που εχουμε δει & σε αλλα εργα του ειδους
εδω εχουμε τον jet Li να παιζει σε ολα τα πλανα ως συνηθως χωρις ταλεντο...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης