ΈΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ!!

Reaction score
10
Μετά από χρόνια στο καταναγκαστικό άκουσμα μουσικής με ηχεία των 50€ και ενισχυτή των 500€, και με πηγή ένα Discman της SONY, εν έτει 2008 αγόρασα τα κουκλάκια μου, τα B&W 805s...
Μετά από συνεχείς αναβαθμίσεις, απέκτησα την προηγούμενη βδομάδα τα B&W 802D... Και το έπαθα το σοκ!! Και τι Σ Ο Κ ...!!! Απλά ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου με όλους σας, που επιτέλους ακούω, με όλη τη σημασία της λέξης, μουσική! Ευχαριστώ τον Βασίλη Μπεν-ΧΟΥΡΜ που συνεισέφερε τα μέγιστα, τον Άρη (άσχετος, αλλά φίλος) που μου δάνεισε το φορτηγό του για την μεταφορά, και τον popolaro που με βοήθησε στο κουβάλημα! Αλλά πάνω από όλα ευχαριστώ τα 802D για την ύπαρξή τους!! Και όλους εσάς που με ανέχεστε!!:138:

802D RULZZZZZZ:608::626:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.507
Απάντηση: ΈΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ!!

Καλορίζικα!

Να σαι καλά να τα ευχαριστηθείς!

Reaction score
4.250

Συγχαρητηρια φιλε, καλοακουστα, εξαιρετικη επιλογη. Με τι τα οδηγεις? Καλο ειναι μολις τα στρωσεις να επανελθεις και να μας γραψεις εκ νεου εντυπωσεις.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Μετά από χρόνια στο καταναγκαστικό άκουσμα μουσικής με ηχεία των 50€ και ενισχυτή των 500€, και με πηγή ένα Discman της SONY, εν έτει 2008 αγόρασα τα κουκλάκια μου, τα B&W 805s...
Μετά από συνεχείς αναβαθμίσεις, απέκτησα την προηγούμενη βδομάδα τα B&W 802D... Και το έπαθα το σοκ!! Και τι Σ Ο Κ ...!!! Απλά ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου με όλους σας, που επιτέλους ακούω, με όλη τη σημασία της λέξης, μουσική! Ευχαριστώ τον Βασίλη Μπεν-ΧΟΥΡΜ που συνεισέφερε τα μέγιστα, τον Άρη (άσχετος, αλλά φίλος) που μου δάνεισε το φορτηγό του για την μεταφορά, και τον popolaro που με βοήθησε στο κουβάλημα! Αλλά πάνω από όλα ευχαριστώ τα 802D για την ύπαρξή τους!! Και όλους εσάς που με ανέχεστε!!:138:

802D RULZZZZZZ:608::626:
Απολαμβανω τετοια μηνυματα!

Πως μπορει να κρυφτει τοση χαρα?:622:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

χαιρομαι που υπαρχουν ακομα ανθρωποι που στιγμες τους "γεμιζει" το χομπι τους τοσο που κατουριουνται απο τη χαρα τους!! :602:Καλοακουστα αδερφε!

Reaction score
1.844

Μεγειές τα 'ργαλεία ρε λεβεντιά! :107:

Η Κέρκυρα δεν θα είναι πια η ίδια! :138:

Reaction score
10
Ο καθ' ύλην αρμόδιος του σοκ, ο υπεύθυνος που σηκώνομαι μέσα στη νύχτα για να δω αν είναι στη θέση τους:

[RELIOPS="Βασίλης Μπεν-ΧΟΥΡΜ"]
http://www.avsite.gr/vb/memberlist.php?do=getall[/RELIOPS]

Με Classe CA-2200 τελικό, CDP-202 πηγή και SSP-800 προ...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ...!!!

Reaction score
47
Καλοάκουστα και από μένα! Γερός να'σαι να χαίρεσαι τις μουσικές σου μέσα από τις ΗΧΕΙΑΡΕΣ!
\\
Εγώ με τα 683 και έχω γουστάρει τρελά, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα'κανα αν είχα σπίτι μου τα κουκλιά.

Reaction score
10
[/IMG]

steppenwolf, αφιερωμένη η φώτο λόγω του κοσμητικού επιθέτου που ανέφερες *κουκλιά*...(τραβηγμένη μόλις βγήκε από το κουτί...)

Reaction score
28
[/IMG]

steppenwolf, αφιερωμένη η φώτο λόγω του κοσμητικού επιθέτου που ανέφερες *κουκλιά*...(τραβηγμένη μόλις βγήκε από το κουτί...)
με γεια σου φιλε μου και σου ευχομαι ευτυχισμενες ακροασεις με τις ηχειαρες που απεκτησες καλοριζικα!!!!!

Reaction score
10
Πολύ... Να ρωτήσω κάτι?? Επηρεάζονται τα μεγάφωνα από τον καπνό του τσιγάρου?? Και αν ναι, (που σίγουρα ναι) ποιές είναι οι επιπτώσεις??

Reaction score
150
Καλορίζικα και καλοάκουστα! Ειδικά με τα Classe και συγκεκριμέν τον SSP-800 πρέπει να είναι καταπληκτική αίσθηση.

Reaction score
22
Απάντηση: Re: ΈΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ!!

Πολύ... Να ρωτήσω κάτι?? Επηρεάζονται τα μεγάφωνα από τον καπνό του τσιγάρου?? Και αν ναι, (που σίγουρα ναι) ποιές είναι οι επιπτώσεις??
Καλορίζικα, καλορίζικα
τους αρεσει και παιζουν καλύτερα
Δοκίμασε και πουρα:116:

Reaction score
33
Καλορίζικα και καλοάκουστα! :403:
Σε ευχαριστούμε που μοιράζεσε την χαρά σου μαζί μας!

ΗΧΕΙΑΡΕΣ! Πραγματικά στολίδια, αισθητικής, τεχνολογίας και προπάντων ήχου!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ! :444::607:

(άντε και στα δικά μας :604: )

Reaction score
1

Για τσιγάρο δεν ξέρω να σου πω.

Αν ανάψεις όμως ένα τσιγαριλίκι τότε σίγουρα το άκουσμα είναι καλύτερο.

Και αν τα ηχεία σου δεν παίζουν καλύτερα, εσύ σίγουρα θα τα ακούς καλύτερα !! :142::142::142::142:

Καλά ακούσματα και πάντα τέτοια και καλύτερα.

Bart

Reaction score
140
Ωραίο setup , τα συγχαρητήρια μου και τις ευχές μου για ατελείωτες ακροάσεις:622:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.981

Κατά βάσιν, όχι. Επηρεάζονται όμως από την απ' ευθείας ηλιακή ακτινοβολία και την υγρασία.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508