Ένα ή δύο sub?

Μηνύματα
527
Reaction score
0
Μιλάς για παθητικό sub?
Ναι για αυτο μιλαω και ρωταω γιατι εχει ενας φιλος παθητικό sub και με ρωταγε για την σωστη ρυθμιση του.

Τελικα απο οτι καταλαβαινω για να ρυθμισουμε σωστα πρεπει να απενεργοποιησουμε το crossover του sub και να παιξουμε με φαση, volume και την θεση του sub μεσα στον χωρο.
 

Μηνύματα
2.679
Reaction score
5
Εδώ και αν διαφωνούμε και μάλιστα από ότι κατάλαβα στο τελευταίο σου μήνυμα διαφωνούμε για το τι είναι το LFF κανάλι.
 

Μηνύματα
2.488
Reaction score
383
Antoni,

xanadiavasa ta proigoumena, kai telika de diafonoume.
Apla den katalava ti ennoouses. Diafonousa me to an xreiazetai i xrisi tou esoterikou crossover tou sub , i oxi. '' Άρα η σωστή αναπαραγωγή αυτού του σήματος εξαρτάται άμεσα από το cross του sub''. Telika eimaste ok.

Dimitris
 

Μηνύματα
2.679
Reaction score
5
Δημήτρη είναι επιλογή μου να σταματήσω εδώ αυτόν τον διάλογο για λόγους που δεν θέλω να αναπτύξω, φαίνεται όμως ότι διαφωνούμε σε αρκετά σημεία τα οποία εγώ δεν ανάφερα καν.


@babilon αν το sub είναι παθητικό τότε θα είναι συνδεδεμένο με τα καλώδια τον ηχείων. Στον ενισχυτή θα δηλώσεις τα μπροστινά κύρια ηχεία σαν large και το κεντρικό και περιφερειακά σαν small και με πειραματισμούς για το κεντρικό και τα περιφερειακά επιλεγείς την σωστή συχνότητα αποκοπής από τον ενισχυτή στις περισσότερες περιπτώσεις τα 90Hz ταιριάζουν σε πολλά ηχεία.
Για την σωστή ρύθμιση θα βάλεις ένα στερεοφωνικό πρόγραμμα και θα παίξεις με το volume και το crossover και εδώ μια συχνότητα αποκοπής στα 90Hz είναι κοντά στα περισσότερα ηχεία.
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.644
Μηνύματα
2.870.188
Members
37.934
Νεότερο μέλος
daemon76
Top