Ένα απόγευμα με το MUSICAL FIDELITY M1

Reaction score
140
Το ντακ είναι περίπου 7-8 μηνών οπότε θέμα στρωσίματος δεν τέθηκε
Καλώδια σύνδεσης – ρεύματος το δικό του – toslink audioquest optilink 5 – usb ένα φα-γκρι – αναλογική σύνδεση με audioquest cheetah σε rca αλλά και σε xlr
Σε ρόλο τρανσπορτ τα egreat r1 ( realtek chipset ) και egreat s1a ( sigma chipset ) αμφότερα σε spdif raw mode η οποια είναι bit perfect 100000%
To λαπτοπ με win 7 και foobar – pure player wasapi mode και τα 2

Αφορμή για την δοκιμή αυτή συζητήσεις σχετικά με το αν μετράει καλά παίζει και καλά ?
Το γνωστό αμερικανικό περιοδικό stereophile έχει δοκιμάσει το συγκεκριμένο dac μέσω ακρόασης από τον sam telling στο τεύχος Μαρτίου 2011 και μπήκε και στον πάγκο των μετρήσεων από τον john Atkinson στο τεύχος Ιουνίου 2011
Ο μεν telling ενθουσιάστηκε ο δε Atkinson το βρήκε close to state of the art

Υπενθυμίζω ότι η τιμή του ντακ είναι 400 ευρω

Επίσης μην ξεχνάμε και την εμπειρία του αρχισχεδιαστη και ιδιοκτήτη της musical fidelity anthony michaelson στον τομέα dac ( έβγαζε dac πολύ πριν αυτά γίνουν μόδα )

Η αίσθηση που μου έδωσε ακούγοντας το
Έχει δοθεί μεγάλο βάρος στην σωστή διαχείριση των δεδομένων ( έλεγχο και καταστολή του jitter κτλ στις εισόδους που δοκίμασα εγώ και θεωρητικά είναι οι υποδεέστερες ( usb & οπτικη ) με αποτέλεσμα επίπεδα ανάλυσης που πριν 5 χρόνια προερχόταν από συσκευές αρκετών χιλιάδων ευρω
Ο αέρας ανάμεσα στα όργανα το soundstage και γενικώς ότι σχετίζεται με την ανάλυση είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ και με πρόγραμμα 16/44 & 24/96
Είναι κάτι που δεν περιμένεις να ακούσεις από μια συσκευή που κοστίζει 400 ευρω και σε πιάνει πραγματικά απροετοίμαστο

Τα κατά τώρα
Το αναλογικό στάδιο της συσκευής είναι ξεκάθαρα υποδιεστερο της τιμής του
Είναι πρακτικός αδύνατο να ακούσω πολύπλοκα συμφωνικά έργα
Δεν υπάρχει έλεγχος ( αυτό το γνωρίζει ο κατασκευαστής και το κάτω μέρος των συχνοτήτων είναι πραγματικά χωρίς ενέργεια όγκο και έκταση ), η συμπίεση είναι πραγματικά εκνευριστική
Στο τομέα της φυσικότητας των οργάνων επίσης τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά

Η συσκευή μου αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα όπως καταλαβαίνεται

Η προσπάθεια του michaelson να φτιάξει ένα προϊόν που εντυπωσιάζει κάποιον με μικρή εμπειρία στους μετατροπείς έχει επιτευχθεί
Για να είμαι δίκαιος την ανισορροπία αυτή μεταξύ του αναλογικού σταδίου και του ψηφιακού τμήματος την εισέπραξα σε μικρότερο βαθμό αλλά με παρόμοια χαρακτηριστικά και από αλλά ντακ πολύ μεγαλύτερης τιμής ( ας μην πω ονόματα . οι περισσότεροι ξέρουν )

Reaction score
2.243
Τα κατά τώρα
Το αναλογικό στάδιο της συσκευής είναι ξεκάθαρα υποδιεστερο της τιμής του
Δεν υπάρχει έλεγχος ( αυτό το γνωρίζει ο κατασκευαστής και το κάτω μέρος των συχνοτήτων είναι πραγματικά χωρίς ενέργεια όγκο και έκταση ), η συμπίεση είναι πραγματικά εκνευριστική
Στο τομέα της φυσικότητας των οργάνων επίσης τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά

Η συσκευή μου αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα όπως καταλαβαίνεται

Η προσπάθεια του michaelson να φτιάξει ένα προϊόν που εντυπωσιάζει κάποιον με μικρή εμπειρία στους μετατροπείς έχει επιτευχθεί
Για να είμαι δίκαιος την ανισορροπία αυτή μεταξύ του αναλογικού σταδίου και του ψηφιακού τμήματος την εισέπραξα σε μικρότερο βαθμό αλλά με παρόμοια χαρακτηριστικά και από αλλά ντακ πολύ μεγαλύτερης τιμής ( ας μην πω ονόματα . οι περισσότεροι ξέρουν )
Άρα; Όταν λες ότι δεν μπορείς να ακούσεις πολύπλοκα συμφωνικά έργα, ισχύει απόλυτα ή σε σχέση π.χ. με το μινέρβα ή το σονυ;

Σε σύγκριση π.χ. με ένα μπεντσμαρκ; Με το DAC magic (αν έχεις ακούσει κάποιο από αυτά προφανώς...)

Με άλλα λόγια θα το πρότεινες σε κάποιον που ψάχνει DAC και διαθέτει μέχρι π.χ. 600 ευρώ (σε καινούριο ή μτχ);

Reaction score
4.419
Απάντηση: Ένα απόγευμα με το MUSICAL FIDELITY M1

Αντωνη κατ αρχην καλοριζικο.

Κατα δευτερο νομιζω οτι το μηχανημα ειναι ενα απο τα καλλυτερα αν εχεις σκοπο να το "χεριασεις", λογω ογκου συσκευης. Για την ακριβεια αν το μηχανακι βρισκοταν στα χερια καποιων απο τους γνωστους αγνωστους "Καπα" η στον Πιτερμενι καταλαβαινεις τι θα ειχαν κανει. Οργιαζει η φαντασια στους ντιουηδες μ αυτην συσκευη.

Προσωπικα μ αφησε πολυ ικανοποιημενο η συσκευη, απλα ηταν πολυτελεια για μενα να εχω δυο συσκευες που παιζουν το ιδιο, ετσι κρατησα το logitech για λογους καθαρα ευκολιων στον τροπο που εγω ακουω την μουσικη.

Για να πω την αληθεια θα πηγαινα σε κατι καλλυτερο μονο αν μου περισευαν κανα δεκαρι χιλιαρικα για να παω σε συσκευες τυπου DSC, EMM LABS κλπ. Η παλι εαν το εβλεπα οπως ο Μανος που χρησιμοποιησε την συσκευη που πηρε και σαν προ. Αλιως πιστευω οτι οι διαφορες ειναι πολυ μικρες για αυτο που εισπρατουν τ αυτια σου. Παντως προσωπικα δεν ειχα κανενα προβλημα σε κλασικη μουσικη και μεγαλα ορχηστρικα εργα, δεν ξερω τι δεν σου καθεται καλα η τι δεν σου αρεσει. Εκτος κι αν εχω γινει πολυ επιεικης στις ακροασεις μου.

Reaction score
140
Άρα; Όταν λες ότι δεν μπορείς να ακούσεις πολύπλοκα συμφωνικά έργα, ισχύει απόλυτα ή σε σχέση π.χ. με το μινέρβα ή το σονυ;

Σε σύγκριση π.χ. με ένα μπεντσμαρκ; Με το DAC magic (αν έχεις ακούσει κάποιο από αυτά προφανώς...)

Με άλλα λόγια θα το πρότεινες σε κάποιον που ψάχνει DAC και διαθέτει μέχρι π.χ. 600 ευρώ (σε καινούριο ή μτχ);
το benchmark είναι άλλη κατηγορία τιμής και είναι πιο ισορροπημένο-σοβαρό
ακόμα και το cambridge dac magic είναι πιο ισορροπημένο
αν όμως ο ακροατής ζητά από το dac να τον εντυπωσιάσει σε θέματα ανάλυσης και μόνο τότε το m1 είναι μονόδρομος όχι μόνο στην τιμή του αλλά και σε πολύ πολύ μεγαλύτερης
εγώ προσωπικά απαιτώ πρώτα απ'ολα ισορροπία στο σύστημα μου και μετά όλα τ'αλλα

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Ένα απόγευμα με το MUSICAL FIDELITY M1

Αντωνη κατ αρχην καλοριζικο.

Κατα δευτερο νομιζω οτι το μηχανημα ειναι ενα απο τα καλλυτερα αν εχεις σκοπο να το "χεριασεις", λογω ογκου συσκευης. Για την ακριβεια αν το μηχανακι βρισκοταν στα χερια καποιων απο τους γνωστους αγνωστους "Καπα" η στον Πιτερμενι καταλαβαινεις τι θα ειχαν κανει. Οργιαζει η φαντασια στους ντιουηδες μ αυτην συσκευη.

Προσωπικα μ αφησε πολυ ικανοποιημενο η συσκευη, απλα ηταν πολυτελεια για μενα να εχω δυο συσκευες που παιζουν το ιδιο, ετσι κρατησα το logitech για λογους καθαρα ευκολιων στον τροπο που εγω ακουω την μουσικη.

Για να πω την αληθεια θα πηγαινα σε κατι καλλυτερο μονο αν μου περισευαν κανα δεκαρι χιλιαρικα για να παω σε συσκευες τυπου DSC, EMM LABS κλπ. Η παλι εαν το εβλεπα οπως ο Μανος που χρησιμοποιησε την συσκευη που πηρε και σαν προ. Αλιως πιστευω οτι οι διαφορες ειναι πολυ μικρες για αυτο που εισπρατουν τ αυτια σου. Παντως προσωπικα δεν ειχα κανενα προβλημα σε κλασικη μουσικη και μεγαλα ορχηστρικα εργα, δεν ξερω τι δεν σου καθεται καλα η τι δεν σου αρεσει. Εκτος κι αν εχω γινει πολυ επιεικης στις ακροασεις μου.
ο συγκεκριμένος κατασκευαστής είναι πολύ μάγκας
βγάζει το vdac και πουλάει καραβιες
βγάζει το μ1 και τσακίζει τον ανταγωνισμό έως 500
περιμένω να δω λοιπόν ένα προϊόν σε λογικό κόστος αλλά με πολύ πιο προσεγμένο αναλογικό στάδιο και ένα voicing με στοιχεία που έχουν κυρίως οι ιαπωνικές πηγές η οι εγγλέζικες τις δεκαετίας του 80 ( if you know what i mean )

Reaction score
2.243
το benchmark είναι άλλη κατηγορία τιμής και είναι πιο ισορροπημένο-σοβαρό
ακόμα και το cambridge dac magic είναι πιο ισορροπημένο
αν όμως ο ακροατής ζητά από το dac να τον εντυπωσιάσει σε θέματα ανάλυσης και μόνο τότε το m1 είναι μονόδρομος όχι μόνο στην τιμή του αλλά και σε πολύ πολύ μεγαλύτερης
εγώ προσωπικά απαιτώ πρώτα απ'ολα ισορροπία στο σύστημα μου και μετά όλα τ'αλλα
Ευχαριστώ! Πάντως το μπεντσμαρκ είναι μεν άλλη κατηγορία τιμής, αλλά μόνο αν το θες καινούριο!!

Άρα θα προτιμούσες το ματζικ. Καλά θα ήταν να δοκίμαζε κανένας Σταματάκος αυτά τα δυο μαζί και με το αρκαμ...

Προς vastsar

Αν θυμάμαι καλά είχες και το ματζικ. Εσύ τι λες;

Reaction score
140
Ευχαριστώ! Πάντως το μπεντσμαρκ είναι μεν άλλη κατηγορία τιμής, αλλά μόνο αν το θες καινούριο!!

Άρα θα προτιμούσες το ματζικ. Καλά θα ήταν να δοκίμαζε κανένας Σταματάκος αυτά τα δυο μαζί και με το αρκαμ...

Προς vastsar

Αν θυμάμαι καλά είχες και το ματζικ. Εσύ τι λες;
να στο πω και αλλιώς λίγο
αν σε καλέσω σε ένα blind test με τα dac που λέμε ( benchmark - magic - m1 ) και θελήσω να σου πουλήσω το m1 , και έχω το δικαίωμα επιλογής συγκεκριμένων προγραμμάτων προς ακρόαση 99% θα πετύχω τον σκοπό μου
ελπίζω να με πιάνεις :144:

Reaction score
4.419
Απάντηση: Re: Ένα απόγευμα με το MUSICAL FIDELITY M1

Προς vastsar

Αν θυμάμαι καλά είχες και το ματζικ. Εσύ τι λες
;
Δεν τα ειχα ταυτοχρονως οποτε η πιθανοτητα λαθους ειναι πολυ μεγαλη.

Αν θελεις η προσωπικη μου γνωμη ισως ειναι λιγο εκκεντρικη αλλα τοσο με το M1 οσο και με το ματζικ καποιος θα ηταν απολυτως ικανοποιημενος γιατι οι διαφορες με τα ακριβωτερα δεν μενουν στην μνημη οποτε μιλαμε στις συντριπτικη πλειοψηφια για ψιλους στ αχυρα. Αν ειχαν 100 ευρω αντε να το καταπιεις αλλα για χιλια και δυο χιλιαρικα ειναι μεγαλη υπερβολη. Να δεχτω μονο οτι καποια απ αυτα κανουν και για προ, οποτε εκει παω πασο.

Στην ουσια λιγο μοιαζει με το προσφατο συγκριτικο του Σταματακου στα καλωδια. Δηλαδη διαφορες εξαιρετικα μικρες για το αυτι αλλα διαφορες πολυ μεγαλες για την τσεπη.

Δεν θα ηθελα καποιος να παρει υπ οψιν του την γνωμη μου, γιατι οπως εγραψα ειναι καπως εκκεντρικη, αλλα αν εχει δυνατοτητα ν ακουσει δυο ντακ διαφορετικης κατηγοριας τιμης και να εχει και μια γυναικα μαζι του που να μην ξερει διαφορες στην τιμη θα τον βοηθουσε πραγματικα!

Reaction score
2.243
Re: Απάντηση: Re: Ένα απόγευμα με το MUSICAL FIDELITY M1

Δεν θα ηθελα καποιος να παρει υπ οψιν του την γνωμη μου, γιατι οπως εγραψα ειναι καπως εκκεντρικη, αλλα αν εχει δυνατοτητα ν ακουσει δυο ντακ διαφορετικης κατηγοριας τιμης και να εχει και μια γυναικα μαζι του που να μην ξερει διαφορες στην τιμη θα τον βοηθουσε πραγματικα!
Αυτό το τελευταίο γιατί το είπες; Δεν πιστεύω να εννοείς ότι ο άνδρας γνωρίζοντας την τιμή θα έβρισκε καλύτερο το ακριβότερο και η γυναίκα γνωρίζοντας πάλι την τιμή θα έβρισκε καλύτερο το φθηνότερο;

:116:

Reaction score
2.566
Παιδιά αν σας λέει κάτι, έχουμε κάνει αρκετά σοβαρό blind τεστ με πολλά (6) dac μέχρι 1200€, περιλαμβανομένου και του M1, το οποίο ήταν πάρα πολύ καλό σε σχέση με άλλα...βασικά ήρθε 2ο στη βαθμολογία αν θυμάμαι καλά...

Reaction score
2.243
Re: Απάντηση: Re: Ένα απόγευμα με το MUSICAL FIDELITY M1

Άρα έχουμε και λέμε:

Πιο αναλυτικό το Μ1, (αν έχω καταλάβει καλά ότι λες, σκίζει σε μικρά σύνολα, τζαζ τριο κλπ κλπ;), πιο ισορροπημένο το magic, άγνωστη ποσότητα το arcam. Και τα τρία περίπου ίδια τιμή, τα δυο πρώτα ίδιες συνδέσεις (νομίζω αμφότερα ισορροπημένες εξόδους, 16/48 usb, το Μ1 έχει επιπλέον και AES/EBU;), το arcam δεν έχει balanced εξόδους, αλλά έχει ασύγχρονο 24/96 usb (σύμφωνα τουλάχιστον με τον ήχο).

Και τα τρία αποθεωτικές κριτικές (ο ήχος 4,5 για arcam, cambridge, 4,6 για το MF M1, υποθέτω το έξτρα 0,1 σχετίζεται με τα 50 ευρώ μεγαλύτερης τιμής). Τρέχα γύρευε...

Reaction score
2.243
Παιδιά αν σας λέει κάτι, έχουμε κάνει αρκετά σοβαρό blind τεστ με πολλά (6) dac μέχρι 1200€, περιλαμβανομένου και του M1, το οποίο ήταν πάρα πολύ καλό σε σχέση με άλλα...βασικά ήρθε 2ο στη βαθμολογία αν θυμάμαι καλά...
Ε πες και το πρώτο...

Reaction score
4.419
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ένα απόγευμα με το MUSICAL FIDELITY M1

Αυτό το τελευταίο γιατί το είπες; Δεν πιστεύω να εννοείς ότι ο άνδρας γνωρίζοντας την τιμή θα έβρισκε καλύτερο το ακριβότερο και η γυναίκα γνωρίζοντας πάλι την τιμή θα έβρισκε καλύτερο το φθηνότερο;

:116:

Να σου πω γιατι το ειπα.
Όταν ακουσαμε πριν καποιους μηνες το πικαπ του Λουκα σε σχεση με το Weiss 202 ειχα γραψει ότι τις διαφορες των 2 πηγων (συν και πλην) μια γυναικα αν ηταν παρουσα χωρις να βλεπει τι παιζει και ποσο κοστιζει το καθενα αν την ρωσαμε μεχρι ποσα λεφτα θα εδινε για να εχει το καλλυτερο ειμαι σιγουρος ότι το ποσο δεν θα ξεπερνουσε τα 300 ευρω.
Ετσι και στα ντακ για να παρουμε ένα 5% εως 10% (το τελευταιο νουμερο μαλλον υπερβολη μοιαζει) πληρωνουμε εως και 1000% παραπανω. Εμεις εχοντας παθει ανοσια από τα νουμερα τα βρισκουμε όλα φυσιολογικα, η γυναικα όμως είναι πιο ψυχρη σε κατι τετοια. Η ακομη τα παιδια σου αν είναι αυτά ενηλικα.

Ας το πουμε κι αλιως στο συγκριτικο που γραφει ο φιλος και το Μ1 τα πηγε πολύ καλα, αραγε σε τι ποσοστο βρισκοταν οι οποιεσδηποτε διαφορες? Νομιζω αν και μ αρεσει να παιζω με τα συγκριτικα ωστοσο το βρισκω ότι ημαστε πολύ υπεβολικοι οσον αφορα τις κρισεις μας.

Θα πω κι ένα ακομη παραδειγμα που νομιζω ότι ανταπακρινεται στο πνευμα της συζητησης. Όταν στις αρχες της δεκαετιας του 80 πηγαινα τακτικα στην Βουλγαρια ηθελα το πρωι να τρωω και καμμια τυροπιτα, όμως οταν οι εκει φιλοι μου με πηγαιναν σε φουρνους, σε σχεση με τις δικες μας δεν μ αρεσαν και τις ειχα κοψει. Κατι αναλογο εγινε και με τις πιτσες. Όταν πρινα από καμμια δεκαετια σταματησα να τα βλεπω τα πραγματα συγκριτικα αρχισαν να μ αρεσουν τοσο οι τυροπιτες οσο και οι πιτσες.
Ελπιζω να βοηθησα!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.823
Απάντηση: Ένα απόγευμα με το MUSICAL FIDELITY M1

...
Ο αέρας ανάμεσα στα όργανα το soundstage και γενικώς ότι σχετίζεται με την ανάλυση είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ και με πρόγραμμα 16/44 & 24/96

Δεν υπάρχει έλεγχος ( το κάτω μέρος των συχνοτήτων είναι πραγματικά χωρίς ενέργεια όγκο και έκταση ), η συμπίεση είναι πραγματικά εκνευριστική
αντώνη μου, δε διαφωνώ (και πως θα μπορούσα άλλωστε) πως αυτά άκουσες.

απλά, θα ήθελα να πω πως είναι αδύνατο να ισχύουν μαζί τα άνωθεν σχόλια, και σε καμιά των περιπτώσεων δε δικαιολογούν το (εν ολίγοις αυθαίρετο) συμπέρασμά σου για το αναλογικό στάδιο της συσκευής.

τέλος πάντων, θεωρώ αδύνατο να συνυπάρχουν αυτά:

1. αέρας ανάμεσα στα όργανα
2. εντυπωσιακό το soundstage
3. εντυπωσιακή ανάλυση

με αυτά:

1. πρακτικός αδύνατο να ακούσω πολύπλοκα συμφωνικά έργα
2. Δεν υπάρχει έλεγχος
3. μπάσο χωρίς ενέργεια - όγκο και έκταση
4. εκνευριστική συμπίεση

πως να στο πω... είναι αντιφατικά αυτά. δε γίνεται να είναι μαζί.

και δε νομίζω πως οι σχεδιαστές στην ΜF έχουν "κενά" στην σχεδίαση ενός απλούστατου σταδίου εξόδου...

υποθέτω, πως κάπου αλλού βρίσκεται το αίτιο αυτών που άκουσες, κι όχι στη συσκευή αυτή. ο χώρος σου, υποθέτω πως είναι ο βασικός "ένοχος".

Reaction score
2.243
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ένα απόγευμα με το MUSICAL FIDELITY M1

Να σου πω γιατι το ειπα.
Όταν ακουσαμε πριν καποιους μηνες το πικαπ του Λουκα σε σχεση με το Weiss 202 ειχα γραψει ότι τις διαφορες των 2 πηγων (συν και πλην) μια γυναικα αν ηταν παρουσα χωρις να βλεπει τι παιζει και ποσο κοστιζει το καθενα αν την ρωσαμε μεχρι ποσα λεφτα θα εδινε για να εχει το καλλυτερο ειμαι σιγουρος ότι το ποσο δεν θα ξεπερνουσε τα 300 ευρω.
Ετσι και στα ντακ για να παρουμε ένα 5% εως 10% (το τελευταιο νουμερο μαλλον υπερβολη μοιαζει) πληρωνουμε εως και 1000% παραπανω. Εμεις εχοντας παθει ανοσια από τα νουμερα τα βρισκουμε όλα φυσιολογικα, η γυναικα όμως είναι πιο ψυχρη σε κατι τετοια. Η ακομη τα παιδια σου αν είναι αυτά ενηλικα.

Ας το πουμε κι αλιως στο συγκριτικο που γραφει ο φιλος και το Μ1 τα πηγε πολύ καλα, αραγε σε τι ποσοστο βρισκοταν οι οποιεσδηποτε διαφορες? Νομιζω αν και μ αρεσει να παιζω με τα συγκριτικα ωστοσο το βρισκω ότι ημαστε πολύ υπεβολικοι οσον αφορα τις κρισεις μας.

Θα πω κι ένα ακομη παραδειγμα που νομιζω ότι ανταπακρινεται στο πνευμα της συζητησης. Όταν στις αρχες της δεκαετιας του 80 πηγαινα τακτικα στην Βουλγαρια ηθελα το πρωι να τρωω και καμμια τυροπιτα, όμως οταν οι εκει φιλοι μου με πηγαιναν σε φουρνους, σε σχεση με τις δικες μας δεν μ αρεσαν και τις ειχα κοψει. Κατι αναλογο εγινε και με τις πιτσες. Όταν πρινα από καμμια δεκαετια σταματησα να τα βλεπω τα πραγματα συγκριτικα αρχισαν να μ αρεσουν τοσο οι τυροπιτες οσο και οι πιτσες.
Ελπιζω να βοηθησα!
Ναι βρε το κατάλαβα,αστειευόμουν! Κακά τα ψέμματα, όπως οι άντρες δεν καταλαβαίνουμε τη διαφορά ανάμεσα στις μπότες των 1000 ευρώ από αυτές των 100, έτσι και οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν τις διαφορές ανάμεσα στα μηχανήματα διαφορετικών κατηγοριών, όχι επειδή δεν έχουν την ικανότητα, αλλά επειδή δεν τις νοιάζει. Και προφανώς για οποιονδήποτε μη καμένο σιγά μην αξίζει να δώσει κάποιος 1000 ευρώ παραπάνω από τα 400 του Μ1, μη σου πω καν ότι θα σου πουν τι το θες να το σκάσεις το 400ρι, πάρε το DVD των 40 ευρώ!

Reaction score
2.566
Είναι ιδιαίτερα τιμητικό θα έλεγα!
Θα δω πάλι την αναλυτική επιμέρους βαθμολογία και αν θες μπορώ να σου πω σε ποιούς τομείς, σύμφωνα με τους κριτές, υστερούσε αρκετά και που ελάχιστα.
Συνολικά πάντως ήταν σχετικά κοντά αν θυμάμαι καλά...και σίγουρα πολύ πιο κοντά από θεμελιωμένα ονόματα...

Reaction score
2.243
Ωραία πράγματα! Προσέξατε και εσείς κάποιο θέμα αντίστοιχο με αυτό που περιγράφει ο Αντώνης;

Reaction score
2.566
Όχι, αυτό που άκουσε ο Αντώνης (και για να το άκουσε, έτσι θα είναι) δεν πρέπει όντως να έχει σχέση με το dac...
Οι περισσότεροι από εμάς στο τυφλό τέστ μείναμε με πολύ καλή εντύπωση, κι αυτό φάνηκε και στη βαθμολογία...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.588
Members
38.577
Νεότερο μέλος
anquan