Most visitors online was 4039 , on 10 Oct 2025
Πάντως στο εξωτερικό το rDac για την τιμή του πάντα, το έχουν πάρει με πολύ καλό μάτι....Αααα sorry. Καταπληκτικά διότι το έχω εγω. Όποτε θέλετε παιδία το φέρνω και εγω να το βάλουμε στο κόλπο.
Είναι μια budget κατηγορία και πιστεύω θα έχει ενδιαφέρον για τους φίλους μας συμφουρήτες.....
+10000Κώστα ....................τι ρωτάς μάναμ.....:121: :144:
Στα αλλα δυο εφυγες τρεχοντας για καποιο λογο....1) VDAC +τροφοδοτικο: αρχικα εντυπωσιακο αλλα μετα απο καποιους μηνες με κουρασε ιδιαίτερα ο εντονος χρωματισμος του και η οχι τοσο σωστη τονικοτητα του.
2) DAC Magic καθαρο αλλα εμενα μου εβγαζε μια μη φυσικοτητα που με ενοχλουσε (ισως χαρακτηριστικό του oversampling?)
3) Benchmark DAC1 ? καθαρο αλλα με εκανε να φυγω τρεχοντας.
αστο κωστα μπλεξιμοτελικα Αντωνη το Μ1 ειναι καλυτερο απο το weiss minerva στο συστημα σου...?
σε σκηνικη παρουσια αναμεσα στα SONY SCD-XA5400ES-weiss-m1 ποιο ειναι καλυτερο..?
Aν επιτρεπεται με τι ηχεια παιζεις..?Ενω το Benchmark DAC1 ειναι καθαρο και ουδετεροτο το κοστος που πληρωνεις ειναι η τελεια ελειψη μουσικοτητας. Μεσαια περιοχη απουσα με ενα γρηγορο και στακατο χαμηλο να κραταει καπως το ρυθμο.
χωρος Αντωνη μου...απο τα βασικα......αστο κωστα μπλεξιμο
με το sony τα αμερικανακια στο audiogon κανανε κηδειες σε μεγαλα ονοματα
update
πήγα το απόγευμα το m1 στον κουνιάδο μου για να το ακούσει
το σύστημα του αποτελείται από τα B&W 804m προ τον SONY TAE-9000ES και τελικό τον SONY TAN9000ES
από pc παίζει έχει επάνω την asus essence st η οποία παίζει το ρόλο του τρανσπορτ μιας και ως αναλογική έξοδο το ενσωματωμένο dac που έχει ο sony είναι κάτσε καλά ακόμα και τόσα χρόνια μετά
βέβαια μην ξεχνάμε οτι ο συγκεκριμένος προ ήταν με βάση τεστ του ήχου τότε κοντά στον πολλά βαρύ theta casablanca του δεκαχιλιαρου
επίσης το dac magic στο σύστημα του έχασε κατά κράτος από του sony
τεσπα
τρανσπορτ λοιπόν η asus ,σύνδεση toslink με καλώδιο των 15 ευρω και ρεύματα στοκ
foobar και pure player σε win7
επαιξε πολύ καλά,αλλά πολύ καλά σας λέω,είναι να σε πιάνουν τα γέλια όταν σκέφτεσαι το κόστος του
ενδεχομένως τα προβλήματα που είχα εντοπίσει στο δικό μου σύστημα με συμφωνικά έργα να υφίστανται αλλά δεν υπάρχει περίπτωση ο βαγγελης να ακούσει τέτοια πράγματα οπότε όχι απλά είναι χαρούμενος , χ@στηκε από την χαρά του
αχ αυτό το matching , τα λέω αλλά ποιος ακούει
btl mode είναι 2*200 στα 8 , εντάξει δεν τα πάει γ@μι@ντας αλλά δεν είναι και κάνα ψοφίμι :427:χωρος Αντωνη μου...απο τα βασικα......
........μπορει ο τελικος TAN9000ES να διεγειρει τα 804 ?
Το 50 ή το 500? το 50 το έχω και παρά τα χρόνια του είναι θαυμάσιο!Επισης περιμενω απο eBay ενα ARCAM DELTA BLACK BOX με το TDA 1541A. Σκοπος ειναι να γινει NOS, προσεχως εντυπωσεις!
Ειναι αυτο εδωΤο 50 ή το 500? το 50 το έχω και παρά τα χρόνια του είναι θαυμάσιο!