Ένα απόγευμα στου Κώστα Ear

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
113.807
Όσο δεν ακούω "θέματα" στις 2 πρώτες οκτάβες, δεν το αφήνω να κάνει EQ. 😁

Άσε που έχω 2 σαμπ σε 1 έξοδο τώρα, άρα το όποιο EQ δεν μπορεί να είναι πραγματικά άριστο για κάθε σαμπ ξεχωριστά, παρά μόνο για το άθροισμα αυτών.

Ε, το άθροισμα είναι καλό, δουλεύει η θεωρία των πολλαπλών σαμπ στην πράξη. 😎

Τώρα αν θα χρειαστεί κάποτε να πάω από τα 4 στα 6 σαμπ δε ξέρω, είναι ένα θέμα αυτό. Θα δούμε.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
22.375
Όπως είχα γράψει στο #4880:

<<Το εύρος EQ των εφαρμοζόμενων φίλτρων τώρα, στο σύνολο των 13 δορυφόρων+ 4 σαμπ, είναι αυτό:

View attachment 282334 >>

Κι ο ντιμιφουτ "άκουσε" (δεν αμφιβάλλω καθόλου) αυτό: (το γράφημα δείχνει το εφαρμοζόμενο eq στους δορυφόρους)

View attachment 282335

Οπότε ήμουν εν συνεχεία υποχρεωμένος τρόπον τινά, να διορθώσω την "ανωμαλία διόρθωσης", δεν είναι αυτά να τα παίρνεις ελαφρά τη καρδία, θέλουν ξύλο όσο είναι μικρά, μετά άμα μεγαλώσουν και πας να τα δειρεις φωνάζουν την αστυνομία και τέτοια.

Εμένα μου άρεσε (άνευ πλάκας) η ιδέα να είναι πιο ομαλή η διόρθωση του τρινοβ σε κείνο το σημείο του φάσματος των δορυφόρων.

Επίσης, μα τον τουτατη, ήθελε 1-1,5 ντεσιμπέλ περισσότερο μπάσο, ποιος; Ο ντιμιφουτ σε μένα. 😂😁😜🤪

Εντάξει, γιατί να μη δώσουμε κύριε λίγη ακομα κλίση στην ταργκετ κερβ, απλώς αρχίζοντας από τους 50 κύκλους (άρχιζα στους 100) και χωρίς ευθεία στο φάσμα των μεσαίων, να είναι κατά τας γραφάς;

Εύκολακι.

Ε, βουαλά: (το κάτω είναι το εφαρμοζόμενο eq στους δορυφόρους, το πάνω είναι η πρόβλεψη απόκρισης)

View attachment 282350

Νταξ, βαράει καλά. Έβαλα Μόμπι, εγκρίνεται. Άλλωστε γηράσκω αεί διδασκόμενος. 😜😁
Πάει... Το παράψησες, τόκαψες! :laugh: :lolsign:

Εγώ θέλω το κάτω κάτω. Μόνο πρώτη οκτάβα. :biggrin:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
113.807
Ψιτ! Το νου σου! Έχω κι άλλες συναυλίες.

:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Η πόρτα μου, πάντα ανοιχτή για σένα, αλλά να την κλείνεις πίσω σου. 🤪😜😂

Πλέον δεν αντέχεται η μέγιστη επιτρεπτή στάθμη στα 0 dB (περί τα 12-13 dB άνω της στάθμης αναφοράς) πάνω από κάνα διλεπτο, άντε βαριά βαριά τριλεπτο, τουλάχιστον από μένα.

Με την μείωση της κλίσης του ταργκετ κερβ, που ήταν 13-15 ντεσιμπέλ, και τώρα είναι περί τα 7, έχει (προφανώς) ανέβει η στάθμη 7-8 ντεσιμπέλ. Δεν την παλεύω για να δω συναυλία μαζί σου, εσύ κάτσε να χτυπιέσαι, γω θα πάω πάνω να κάτσω μακριά. 🤪😜😂

Τελευταίο άκουσμα που είχα ήταν αυτό:

Screenshot_20230224-160025~2.png

Και στα τέρμα γκάζια, 12-13 πάνω από αναφοράς, πόνεσα. 😎🤪😜😂

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
18.941
Η πόρτα μου, πάντα ανοιχτή για σένα, αλλά να την κλείνεις πίσω σου. 🤪😜😂
Ευχαριστώ πολύ! :thumbsup:

Τελευταίο άκουσμα που είχα ήταν αυτό:

View attachment 282389

Και στα τέρμα γκάζια, 12-13 πάνω από αναφοράς, πόνεσα. 😎🤪😜😂