Ένα βήμα πριν το μαγαζί

Reaction score
0
Φτάνοντας ένα βήμα πριν την αγορά, είπα να πάρω τελευταίες γνώμες..
Έχω αποφασίσει στο 99,99% να αγοράσω την Panasonic P42G10.
Έχουμε καμιά αντίρρηση/αντιπρόταση;
Την έχω δει να παίζει σε σπίτι και χωρίς ιδιαίτερο πείραγμα στις ρυθμίσεις(ψέμματα, τη v10 έχει ο κολλητός, αλλά φαντάζομαι οι διαφορές στην εικόνα δεν είναι αβυσσαλέες) και νομιζω ότι η εικόνα της μου κάνει μια χαρά. Παρ'όλα αυτά θα ευχόμουν -λόγω οικονομικής κρίσης, ισχνών αγελάδων και δώρων στο μισό σύμπαν που πρέπει να πάρω- να υπήρχε κάτι εξίσου αξιόλογο με λιγότερα έουρος.. (στα 998 την έχω βρει. Τη βρίσκω και φθηνότερα, αλλά θέλω οπωσδήποτε μαγαζί που έχει πολιτική επιστροφής στο 10ήμερο σε περίπτωση που απλά "δε σου κάνει")
Μια άλλη σχετική ερώτηση που έχω είναι θέμα εμπειρίας σας με μαγαζιά. Κάνουν καμιά καλύτερη τιμή όταν τα δώσεις μπαμ ή δεν υποχωρούν καθόλου; Όχι γιατί το χω απορία...

Reaction score
0
Απάντηση: Ένα βήμα πριν το μαγαζί

Εδώ και 2 μήνες περίπου έχω την P50G10, την είχα πάρει 1500€.

Η τηλεόραση απλά τα σπάει. Φοβερή εικόνα, δεν θα την μετανιώσεις καθόλου την αγορά σου. Αλλά θα σου πρότεινα αν σε παίρνει να πάς τουλάχιστον στις 46''.

Reaction score
0

Μακάρι να με έπαιρνε αλλά αυτά τα Χριστούγεννα έχω ματώσει ασύστολα...Το 1000ρικο είναι το απόλυτο όριό μου..
Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση πάντως :D

Reaction score
0
Ναι και από μένα γιά την αγορά. Την αγόρασα και εγώ την ίδια (42G10) πριν 2 μήνες και είμαι υπερ-ικανοποιημένος!

Κυρίως γιά DVD + Blu-ray η εικόνα είναι τέλεια.
Και στα κανάλια είναι καλή, απλά εγώ κατά 95% βλέπω μόνο από δίσκους (ταινίες, σήριαλ, ντοκυμαντέρ).

Περιμένοντας και την άνοιξη που θα αρχίσουν τα ψηφιακά κανάλια και στην Αθήνα, να δούμε και καλύτερη ποιότητα.

Reaction score
0

Και εγώ για ταινίες τη θέλω κυρίως, με πηγή ένα ps3 και ένα wd..Παίζω και τα rpg μου βέβαια στο ps3, οπότε...
Έκανα μια βόλτα αυτές τις μέρες πάντως και προβληματίστηκα με την S10 πάντως.. Δυστυχώς δεν τις είδα δίπλα δίπλα, αλλά απεκόμισα την εντύπωση ότι οι διαφορές τους είναι ελάχιστες - πράγμα που κάνει την S10 πολύ ελκυστική.. Γνωρίζω για τα 400hz sub-field, την έλλειψη ανεμιστήρων και τη μία λιγότερη ανακλάστική επίστρωση αλλά....
(βέβαια να είναι χειρότερη σε ανακλάσεις από την -μη γελάσετε- 32άρα CRT Uranya που έχει ξεμείνει σπίτι...)
Τι λέτε για την S10 εσείς; όχι τίποτα άλλο, αλλά άμα γλυτώσω τα 200-250 ευρώ διαφορά μπορεί να χτυπήσω και τον rx-v465 ταυτόχρονα (μαζί με λίγο σπρώξιμο...)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.288
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale