Ένταση και ακρίβεια σήματος NOVA

Reaction score
0
Καλημέρα
Έχω τον στάνταρ εξοπλισμό νόβα (αγορά 2005) και θέλω να μάθω τα εξής που δεν μπόρεσα να βρώ σε κανένα ποστ παρακάτω.
.Η ένταση και η ακρίβεια σήματος που έχω στα περισσότερα κανάλια πλην ελαχίστων (πχ ΝΕΤ) είναι 60% και 75% αντίστοιχα
1. Είναι κανονικό αυτό?
2.Μπορώ να πετύχω μεγαλύτερη ένταση και ακρίβεια με αυτά τα μηχανήματα ή χρειάζομαι άλλα?
3.Χάνω πολύ απο την ποιότητα ή όπως λέει ο τεχνικός που έκανε την εγκατάσταση πρέπει να είμαι και ευχαριστημένος?
Βρίσκομαι στη Λέρο.
Ευχαριστώ και των προτέρων..

Reaction score
4.909
Απάντηση: Ένταση και ακρίβεια σήματος NOVA

Με τον στανταρ εξοπλισμό (το 60αρι πιάτο) νομίζω πως τα νούμερα είναι απόλυτα ικανοποιητικά. Αυτό που έχει σημασία είναι νά έχεις κανονική εικόνα στα κανάλια, χωρίς περιστασιακά παγώματα, όλες τις ώρες της ημέρας καθώς και σε περίπτωση βροχής. Αν συμβαίνει αυτό, τότε ακόμη κι αν το πιάτο σου σηκώνει κάποια "βελτίωση" στην εγκατάσταση δεν πρόκειται να δεις καμία διαφορά στην εικόνα, αφού στην ψηφιακή όταν είσαι πάνω απο το "κατώφλι λήψης" έχεις την ίδια ακριβώς εικόνα, ανεξαρτήτως ισχύος σήματος.

Reaction score
68
Απάντηση: Ένταση και ακρίβεια σήματος NOVA

Σύμφωνα με την εμπειρία μου πολύ καλές τιμές είναι >64% στην ένταση και 100% στην ποιότητα σήματος.

Reaction score
1
Εμένα πάντως με τον original εξοπλισμό της NOVA και με το καινούριο πιάτο που εβαλα με το σήμα να αγγίζει το 80% εχω την ιδια εικόνα.Απλά πλεον το καναλια κατεβαινουν πιο γρήγορα δεν έχω κολλήματα που είχα πριν και σε κακοκαιριες το σημα ειναι το ιδιο ενω πριν εβγαινε μυνημα για αναζητηση σηματος.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo