Αναζητώ κάμερα Ηi8 ή video 8

Reaction score
0
Καλησπέρα, αναζητώ κάμερα για κασέτες video 8 / 8mm . Έχω 4 κασέτες που δεν πρόλαβα να μεταφέρω στον υπολογιστή (καταστράφηκε η κάμερα μου) και θέλω κάμερα για αναπαραγωγή και μεταφορά στον υπολογιστή . Νομίζω ότι και οι hi8 κάμερες μπρούν να κάνουν αναπαραγωγή video 8 κασέτας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Reaction score
176
Καλησπέρα, μπορώ να αναλάβω τη μετατροπή των κασετώνσε ψηφιακά αρχεία mp4. Αν θέλεις στείλε μου προσωπικό μήνυμα. Απλά να θυμίσω ότι οι κασέτες video 8 και Hi8 είναι αρκετά ευαίσθητες και αν έχουν μείνει στο ράφι πολλά χρόνια μπορεί να εμφανίσουν μηχανικά προβλήματα καθώς το μαγνητικό υλικό είναι πολύ λεπτό και εύθραυστο.

Reaction score
0
Καλησπέρα, μπορώ να αναλάβω τη μετατροπή των κασετώνσε ψηφιακά αρχεία mp4. Αν θέλεις στείλε μου προσωπικό μήνυμα. Απλά να θυμίσω ότι οι κασέτες video 8 και Hi8 είναι αρκετά ευαίσθητες και αν έχουν μείνει στο ράφι πολλά χρόνια μπορεί να εμφανίσουν μηχανικά προβλήματα καθώς το μαγνητικό υλικό είναι πολύ λεπτό και εύθραυστο.
Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, το σημειώνω σε περίπτωση που δεν βρω λύση.

Reaction score
176
Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, το σημειώνω σε περίπτωση που δεν βρω λύση.
Ρίξε και μια ματιά στο Vendora.gr, κατά καιρούς εμφανίζονται κάμερες Sony Hi8 προς πώληση σε λογικές τιμές.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo