Ένωση Βλαμμένων Κύπρου (Ε.Β.ΚΥ.)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Μηνύματα
27.246
Reaction score
78.925
και μετά θα κάνουμε νέα σύσκεψη (=νέα έξοδος μετά φαγητού κτλ) για να βρούμε τη διαμόρφωση στην οποία ο @okakosolikos θα φάει λιγότερες παντοφλιές!:lol::lol:

Δεν θα είναι και τόσο "κακός λύκος" ο @okakosolikos αν φοβάται την παντόφλα :gotcha:


Unknown.jpg
 

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.874
Reaction score
20.366
Όχι ρε, δεν είναι έτσι, είναι ακόμα χειρότερα αχαχαχαχα! Είναι σαν τον Κουταλιανό, στο τραγούδι: "Σίδερα μασάει ο Κουταλιανός ]...] τρέμει σαν το ψάρι στην κυρά του μπρος"!!!
 




Μηνύματα
879
Reaction score
1.145
Εγώ απλά πιστεύω ότι μετά την ακρόαση η κουβέντα θα πάει στο
"ένα φίλος νοικιάζει ένα σπίτι, μεγάλο σαλόνι ... "
 

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.874
Reaction score
20.366
@VasilisM.: Ευχαριστούμε Βασίλη! :drinks:

@okakosolikos: υπερβολές... Πάντως, καλού κακού, όταν κανονίσουμε την ακρόαση, θα ετοιμάσω και το δωμάτιο των ξένων, πού ξέρεις, μπορεί να χρειαστεί να φιλοξενήσω κάποιον...:whistling::whistling::laugh::laugh:
 




wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.874
Reaction score
20.366
Καλά ρε, τι το παράξενο βλέπετε;

Μετά το φαγητό, έκανα νυχτερινή ποδηλασία με το balance bike που δάνεισα στον @okakosolikos για το βλαστάρι του πού είναι το παράξενο;:D:D
 



wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.874
Reaction score
20.366
Χτες το απόγευμα μαζευτήκαμε οι γνωστοί τέσσερις στου @okakosolikos για ακρόαση του προσφάτως αφιχθέντος ηχοσυστήματος. Ενδεικτικά, αναφέρω ότι ακούσαμε και ψηφιακά και αναλογικά, από προενισχυτή και τελικούς των Tsakirides, DAC της Musical Fidelity, πικ απ της Rotel με κεφαλή της Ortofon, καλώδια της Kimber και ηχεία της PMC (υλοποίηση με transmission line).

Καλά περάσαμε, γελάσαμε κάμποσο, διασκεδάσαμε με τις μουσικές κτλ. Φανταστείτε ότι ο @Gebreselassie σε κάποιες ανύποπτες στιγμές, κουνούσε ρυθμικά το πόδι του, ακούγοντας μουσική από...λάμπες!!!:lolsign: Δυστυχώς, για αυτό το τελευταίο δεν υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα, οπότε θα χρειαστεί να αρκεστείτε στο λόγο των υπόλοιπων τριών παρόντων.

Φωτογραφίες και λοιπά σχόλια, αύριο.
 

Μηνύματα
879
Reaction score
1.145
Ντάξει, προς υπεράσπισή του, οι απόλλωνες του τσακιριδη βγάζουν 90 watt (πες 100+ μαζί με την ανεκτή παραμόρφωση) και οδηγούσαν 90db δίδρομα ηχεία.

Κάτι πάει και έρχεται δηλαδής.
Έτσι όπως το είπες, φάνηκε ότι ένας set 8 watt κουνούσε τα atc και ο Gebreselassie έδινε την έγκρισή του! :D :D :D
 

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
Φανταστείτε ότι ο @Gebreselassie σε κάποιες ανύποπτες στιγμές, κουνούσε ρυθμικά το πόδι του, ακούγοντας μουσική από...λάμπες!!!:lolsign:
Από αμηχανία ήταν. Πρώτη φορά σε ξένο σπίτι. Ούτε ένα καναπέ δεν με άφησαν να μετακινήσω... :D
 

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.874
Reaction score
20.366
(@Gebreselassie: θα σε φτιάξω σε λίγο, περίμενε...)

Το Σάββατο 21/10, που λέτε, μετά από την αρχική αναβολή της αρχικώς ορισθείσας συν-ακρόασης στου @okakosolikos, μαζευτήκαμε για να απολαύσουμε μουσικές διαφόρων ειδών. Με την "ξινή" και τον Chuck δεν ασχοληθήκαμε, είχε ο @okakosolikos πολλές άλλες επιλογές στο "οπλοστάσιο" του υπολογιστή του. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο που ακολουθεί είναι..."βασιλικό"!
20171021_174303.jpg


Στη φωτογραφία διακρίνονται κι οι δύο τελικοί του οικοδεσπότη. Στην αμέσως επόμενη φωτογραφία, διακρίνεται το ελλιπές menu, το οποίο δεν είχε καμία σχέση με αυτά που ζητήθηκαν για να ικανοποιηθούμε γαστριμαργικά! Η συνεισφορά, λοιπόν, του @okakosolikos όσον αφορά τα φαγώσιμα ήταν αυτή:

20171021_174225.jpg

Επειδή είχα προβλέψει ότι θα προσπαθούσε να την "βγάλει φθηνά" με τα φαγώσιμα, είχα πάρει τα - μουσικά - μέτρα μου κι, εν είδει τιμωρίας, συνείσφερα τα κάτωθι (η προσοχή σας στα κάτω δεξιά κι αριστερά albums):
20171021_174612.jpg

Από ότι φάνηκε, ο @Gebreselassie προέβλεψε ακριβώς τα ίδια με εμένα, αλλά αντί να συνεισφέρει/τιμωρήσει μουσικά τον οικοδεσπότη, ήταν πιο "κύριος" από εμένα κι αποφάσισε να γλυκάνει την ομήγυρη, με επιλογές οι οποίες τιμήθηκαν δεόντως:
20171021_174406.jpg


Όσον αφορά στους αβάσιμους ισχυρισμούς που καταγράφηκαν στο αμέσως προηγούμενο post, ιδού, κυρίες και κύριοι, οι αποδείξεις για το αντίθετο: Ο @Gebreselassie "αγκαλιά" με μία από τις πολυθρόνες που "εμπόδιζαν τη δημιουργία στερεοφωνικής εικόνας"
20171021_175103.jpg

(συνεχίζεται...)
 

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.874
Reaction score
20.366
...κι επίσης, εδώ σε μια από κοινού προσπάθεια να μετακινήσουμε τον καναπέ:
20171021_175126.jpg


Η επόμενη φωτογραφία είναι bonus, για να πάθει εγκεφαλικό ο @Zizik:
20171021_174756.jpg


Όπως ανέφερα και πιο πάνω, από το σύστημα του @okakosolikos πέρασαν πολλά μουσικά είδη. Από τις black metalιές που έφερα - στο άκουσμα των οποίων ο @PURETONE κι ο @Gebreselassie βγήκαν διακριτικά έξω για τσιγάρο, αφήνοντας τον @okakosolikos να υποστεί το μαρτύριο μόνος του:lolsign:, ενώ στα υπόλοιπα δύο albums ήταν παρόντες - μέχρι Radiohead, το duet του Joe Bonamassa με την Beth Hart (στο οποίο ο οικοδεσπότης "πιάστηκε" αδιάβαστος κι υποσχέθηκε να επανορθώσει εντρυφώντας δεόντως!), κάτι ηλεκτρονικά ντάπα ντούπα που διάλεξε ο @Gebreselassie από το YouTube και προσεκτικά επιλεγμένη ελληνική και ξένη psychedelic και uplifting trance (Psytech - Psybears και Electric Universe - The Prayer) από εμένα.

Συνολικά, περάσαμε πολύ καλά, βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα ως προς τι πρέπει να κάνει ο @okakosolikos για να φτιάξει τον ήχο του ( :p:p:p ), μάθαμε και διδάξαμε καινούρια μουσικά μονοπάτια, "τροφή για ακρόαση" με άλλα λόγια, μέχρι την επόμενη φορά!
 




Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.304
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top