- Reaction score
- 0
Καθόσον είμαι σε φάση ολικής αντικατάστασης ηλεκτρολογικής εγκατάστασης σπιτιού σκέφτομαι σοβαρά, ΑΝ το κόστος δεν είναι βέβαια απαγορευτικό το να συνδέσω όλες μου τις συσκευές/φώτα κ.λ.π. μέσω κάποιας λύσης smarthome, ώστε να μπορώ να τις ελέγχω με ένα τηλεχειριστήριο. Μπορεί να ακούγεται λίγο δήθεν και ίσως απευθύνεται σε μεγάλες κατοικίες (και να είναι τσάμπα λεφτά για διαμέρισμα 100 τμ όπως το δικό μου) αλλά αν γίνεται με λογικό κόστος γιατί όχι???
Από ότι ξέρω η Bang and Olufsen έχει ολοκληρωμένη λύση smarthome αλλά ψιλοστάνταρντ θα είναι πανάκριβη και με προβλήματα διασύνδεσης με συσκευές άλλων εταιρειών.
Ενδιαφέρουσα πρέπει να είναι η λύση από το πλαίσιο (plaisio@home) αλλά δεν το έχω ψάξει το θέμα, αν και λογικά πρέπει και αυτή να είναι πλήρης αφού προσφέρει και πακέτο ελέγχου μέσω iphone (η απολυτη χαρά του gadgetακια)
Οποιαδήποτε άποψη και βοήθεια καλοδεχούμενη!!
Από ότι ξέρω η Bang and Olufsen έχει ολοκληρωμένη λύση smarthome αλλά ψιλοστάνταρντ θα είναι πανάκριβη και με προβλήματα διασύνδεσης με συσκευές άλλων εταιρειών.
Ενδιαφέρουσα πρέπει να είναι η λύση από το πλαίσιο (plaisio@home) αλλά δεν το έχω ψάξει το θέμα, αν και λογικά πρέπει και αυτή να είναι πλήρης αφού προσφέρει και πακέτο ελέγχου μέσω iphone (η απολυτη χαρά του gadgetακια)
Οποιαδήποτε άποψη και βοήθεια καλοδεχούμενη!!