- Reaction score
- 84.940
Καλησπέρα σε όλους...με τον χαμό του καιρού χθες είχαμε ντιριντάχτα με το ρεύμα την ώρα που έπαιζε το προβολάκι....και έσβησε 2 φορές για διάστημα 2-3 λεπτά (αφού μου τίναξε τα μπρίκια στο ups και μιας που βλέπαμε και ταινία...είχα την φαεινή ιδέα να το βάλω μόνο του το οπτόμι χωρίς προστασία...πόνταρα με τον επαγγελματισμό της ελληνικής ΔΕΗς...και έχασα...
) σήμερα παίζει μια χαρά...δεν διαπίστωσα κάτι...ανησυχώ καθαρά για το θέμα ότι δεν κρύωσε σωστά και ότι μου άνοιξε δυο φορές το λαμπάκι προτεκτ χθες της λάμπας την ώρα που το έβαζα πάλι μπρος....
να ανησυχώ για την μετέπειτα εξέλιξη της ζωής της λάμπας?Έχει 1988 ώρες σε eco mode(από τις 5000 που λέει)...να παραγγείλω να έχω μία ακόμη καβάτζα?
) σήμερα παίζει μια χαρά...δεν διαπίστωσα κάτι...ανησυχώ καθαρά για το θέμα ότι δεν κρύωσε σωστά και ότι μου άνοιξε δυο φορές το λαμπάκι προτεκτ χθες της λάμπας την ώρα που το έβαζα πάλι μπρος....να ανησυχώ για την μετέπειτα εξέλιξη της ζωής της λάμπας?Έχει 1988 ώρες σε eco mode(από τις 5000 που λέει)...να παραγγείλω να έχω μία ακόμη καβάτζα?