Έπεσε το ρεύμα!!!να ανησυχώ??

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.940
Καλησπέρα σε όλους...με τον χαμό του καιρού χθες είχαμε ντιριντάχτα με το ρεύμα την ώρα που έπαιζε το προβολάκι....και έσβησε 2 φορές για διάστημα 2-3 λεπτά (αφού μου τίναξε τα μπρίκια στο ups και μιας που βλέπαμε και ταινία...είχα την φαεινή ιδέα να το βάλω μόνο του το οπτόμι χωρίς προστασία...πόνταρα με τον επαγγελματισμό της ελληνικής ΔΕΗς...και έχασα...:headbang:) σήμερα παίζει μια χαρά...δεν διαπίστωσα κάτι...ανησυχώ καθαρά για το θέμα ότι δεν κρύωσε σωστά και ότι μου άνοιξε δυο φορές το λαμπάκι προτεκτ χθες της λάμπας την ώρα που το έβαζα πάλι μπρος....

να ανησυχώ για την μετέπειτα εξέλιξη της ζωής της λάμπας?Έχει 1988 ώρες σε eco mode(από τις 5000 που λέει)...να παραγγείλω να έχω μία ακόμη καβάτζα?

Reaction score
6.661
δε λες που γλιτωσες απο πιθανες υπερτασεις μετα απο τετοιες διακοπες ρευματος αλλα ηλεκτρονικα μερη... η λαμπα ειναι το λιγοτερο, θεωρω και το τελευταιο που θα επρεπε να ανησυχεις, γιατι παιζει να παρεις τη λαμπα και να μεινεις με τη λαμπα, γιατι να βιαστεις?

Reaction score
640
Οταν πεσει αρκετα η φωτεινοτητα της παραγγελνεις . Δεν εχω ακουσει ποτε λαμπες σε ελλειψη ....
Αυτο με τις καβαντζα λαμπες ποτε δεν το καταλαβα ....
Ας πουμε οτι παθαινει μια βλαβη ο προβολεας τι θα την κανεις μετα την λαμπα .
Εαν θελεις να παραγγειλεις κατι που θα φανει χρησιμο στον προβολεα σου παρε ενα λουξομετρο για να μετρας την φωτεινοτητα της λαμπας σου http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=ms6612&_from=R40&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xmastech ms6612&_nkw=mastech ms6612&_sacat=0

και κατι ακομα οταν σβηνει αφηνε μιση ωρα πριν τον αναψεις ξανα

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.940
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συμβουλές σας...χαλάρωσα λίγο...:newrussian:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last