Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.451
"Δεν υπάρχει κακός καιρός, υπάρχει κακό ντύσιμο"
Εγώ φέτο κρυώνω πολύ, μία βδομάδα είχε απίστευτο ψόφο στη Λάρσα, η μόνη προπόνηση ήταν να πηγαίνω έως τη ντάνα με τα ξύλα και να ταΐζω το τζάκι :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.451
Κύβος ερρίφθη, το νέο μου di2 ultegra aero ποδηλατάκι για το 2026 είναι στο δρόμο, έρχεται έτοιμο με διπλό βατόμετρο, με όλα τα περιφερειακά σύμφωνα με το bike fit, βγάζω από τη κούτα, φουσκώνω ελαστικά και φύγαμε. :party:
Τo μόνο που θέλει είναι μια αλυσίδα και μια κασέτα da.

Reaction score
1.352
Κύβος ερρίφθη, το νέο μου di2 ultegra aero ποδηλατάκι για το 2026 είναι στο δρόμο, έρχεται έτοιμο με διπλό βατόμετρο, με όλα τα περιφερειακά σύμφωνα με το bike fit, βγάζω από τη κούτα, φουσκώνω ελαστικά και φύγαμε. :party:
Τo μόνο που θέλει είναι μια αλυσίδα και μια κασέτα da.
Cube;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.451
Μέχρι να έρθει και να είναι όλα όπως πρέπει δεν πρόκειται να αποκαλύψω τίποτα.
Τη τελευταία φορά δεν πήγε και πολύ καλά, πάλι καλά που ήρθε ποδήλατο και δεν πετάχτηκε καμιά μαϊμού μέσα από το κουτί :roflmao:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.957
@bretsos Αναμένουμε αναλυτικό unboxing με φωτογραφίες κτλ! Καλοτάξιδο και καλές προπονήσεις!

Reaction score
1.352
Θα ήθελα να υπενθυμίσω, γιατί καμιά φορά τα ξεχνάμε, να δείτε και τα πετάλια σας σε τι κατάσταση είναι. Εγώ τσεκάροντας τα πετάλια του MTB, Look X-track με σχετικά λίγα χλμ (4000), είδα ότι είχαν εξαιρετικά δυσχερή κύλιση. Τα άνοιξα και ευτυχώς δεν υπήρχε φθορά. Απλά τα γράσαρα και έγιναν σα καινούργια. Δεν το περίμενα όμως σε τόσα λίγα χλμ να χρειαστούν άνοιγμα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.183
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907