Έπιπλο tv-hifi-μπιμπελό-σεμεδακιων

Reaction score
3.019
Με την πάροδο του χρόνου εκεί που είχα το υπερντουπερ λοτζιτεκ που βαρουσε αλύπητα και δεν έπιανε χώρο....έχω γεμίσει ένα σκασμό μηχανήματα και δεν χωράνε τα σαπακια.

Πάνω στο έπιπλο πρέπει να μπουν:

1 wiim ultra streamer
1 evesolo dac z8
1 Parasound p6
2 Parasound A23
1 ηχομπαρα lg (είναι και ατμός ή ρουφιάνα δεν κάνει να καπακωθει από κάτι)

Και από πάνω στον τοίχο η τελεοραση.

Να υποθέσω ότι με τόσα "άρρωστακια" εδώ μέσα δεν είμαι ο μόνος με πρόβλημα χώρου.

Πώς τα καταφέρνετε λοιπόν χωρίς να μοιάζει το έπιπλο στο σαλόνι σας σαν πάγκος εργασίας σε μαγαζί ηλεκτρονικού;

Για ρίξτε καμία ιδέα.

Υγ. Να προσθέσω ότι προσπαθώ να δίνω χώρο ειδικά στους τελικούς να αναπνέουν εκεί που τους τοποθετω και να μην είναι στριμοκωλ.

Υγ2 με τόσες συσκευές + κάτι αλλά πίσω από το έπιπλο είναι σαν υποσταθμος της ΔΕΗ με τόσα καλώδια και πολύπριζα.

Υγ3. Θέλω να βγω στη σύνταξη.

Reaction score
6.069
Με την πάροδο του χρόνου εκεί που είχα το υπερντουπερ λοτζιτεκ που βαρουσε αλύπητα και δεν έπιανε χώρο....έχω γεμίσει ένα σκασμό μηχανήματα και δεν χωράνε τα σαπακια.

Πάνω στο έπιπλο πρέπει να μπουν:

1 wiim ultra streamer
1 evesolo dac z8
1 Parasound p6
2 Parasound A23
1 ηχομπαρα lg (είναι και ατμός ή ρουφιάνα δεν κάνει να καπακωθει από κάτι)

Και από πάνω στον τοίχο η τελεοραση.

Να υποθέσω ότι με τόσα "άρρωστακια" εδώ μέσα δεν είμαι ο μόνος με πρόβλημα χώρου.

Πώς τα καταφέρνετε λοιπόν χωρίς να μοιάζει το έπιπλο στο σαλόνι σας σαν πάγκος εργασίας σε μαγαζί ηλεκτρονικού;

Για ρίξτε καμία ιδέα.

Υγ. Να προσθέσω ότι προσπαθώ να δίνω χώρο ειδικά στους τελικούς να αναπνέουν εκεί που τους τοποθετω και να μην είναι στριμοκωλ.

Υγ2 με τόσες συσκευές + κάτι αλλά πίσω από το έπιπλο είναι σαν υποσταθμος της ΔΕΗ με τόσα καλώδια και πολύπριζα.

Υγ3. Θέλω να βγω στη σύνταξη.
558898624_24500216316346631_7765195419573522859_n.jpg

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.690
Members
38.598
Νεότερο μέλος
OCAMI