Έρευνα AVsite 2014

Reaction score
1.844
Πέρσοναλυ, θα με ενδιέφερε να μάθω όποια στοιχεία αποφασιστεί να κοινοποιηθούν, αν οι συμμετέχοντες ξεπεράσουν καθαρά τη μισή χιλιάδα. Μικρότερη συμμετοχή είναι επισφαλής για εξαγωγή συμπερασμάτων.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Πέρσοναλυ, θα με ενδιέφερε να μάθω όποια στοιχεία αποφασιστεί να κοινοποιηθούν, αν οι συμμετέχοντες ξεπεράσουν καθαρά τη μισή χιλιάδα. Μικρότερη συμμετοχή είναι επισφαλής για εξαγωγή συμπερασμάτων.
Έχουμε ήδη πάνω από 700 συμμετοχές. :)

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Βασικά έχουμε ήδη πάνω από 1000 απαντήσεις, αλλά τουλάχιστον 250 βλέπω έχουν μείνει στη μέση, δε ξέρω γιατί τόσες πολλές. Συνήθως αυτές δε τις λαμβάνω υπόψιν, γι'αυτό λέω ότι είμαστε στις 700+, θα δούμε.

Reaction score
1
το έγραψα κι εγώ. Δεν είμαι καθόλου τακτικό μέλος, το παραδέχομαι, αλλά έστω κι έτσι ελπίζω να βοήθησα.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Βλέπω με μεγάλη χαρά ότι η συμμετοχή είναι πάρα πολύ μεγάλη, και υπήρξαν και αρκετοί που επέλεξαν να δώσουν συγκεκριμένες προτάσεις για το site. Συνεχίστε!! :dance2:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.480
Κάποιος που το συμπλήρωσε, μπορεί να το συμπληρώσει εκ νέου; Μπορεί να θέλει να γράψει κάποιες προτάσεις για το forum τις οποίες αμέλησε να γράψει την πρώτη φορά.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Όχι γιατί αυτό θα σημαίνει ότι θα συμπληρώσει δεύτερη φορά τις ίδιες απαντήσεις.

Reaction score
638
Ετοιμος δεν πηγα καλα εχω τα ψυχολογικα μου αυτες τις μερες ...
Να το επαναλαβω ?

Reaction score
1.844
Κάτι που παρέλειψα να προτείνω στην έρευνα. Τα likes που φαίνονται κάτω από κάθε σχόλιο - αν έχει λάβει - τα 3 ονόματα που φαίνονται είναι απελπιστικά λίγα Αιτούμαι θερμά :p να αυξηθούν κατά πολύ. Υπερδιπλασιασμός τουλάχιστον.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Κάτι που παρέλειψα να προτείνω στην έρευνα. Τα likes που φαίνονται κάτω από κάθε σχόλιο - αν έχει λάβει - τα 3 ονόματα που φαίνονται είναι απελπιστικά λίγα Αιτούμαι θερμά :p να αυξηθούν κατά πολύ. Υπερδιπλασιασμός τουλάχιστον.
Αν κάνεις κλικ στον αριθμό των likes, σου δείχνει λίστα με τα υπόλοιπα ονόματα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis