Έσπασε επιτέλους;;;;;;

Status
Not open for further replies.

Reaction score
6
Η κάρτα "ανοιγοκλείνει" συνέχεια (3 updates από χτες και αυτή την στιγμή είναι κάτω.... :-( )
Μακριά λοιπόν προς το παρόν... δεν αξίζει τον κόπο...

Reaction score
6
Από το SDTV:
Εκτεταμένη Επιχείρηση για μαϊμού κάρτες

Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε από το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να εντοπιστούν ιδιώτες και ιδιοκτήτες καταστημάτων, που διακινούσαν κάρτες «μαϊμού» της ΝΟΒΑ, με τις οποίες όμως μπορούσαν να «αποκρυπτογραφήσουν» ολόκληρο το δορυφορικό μπουκέτο. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα στη Σπάρτη, όπου συνελήφθησαν δύο άνδρες ηλικίας 35 και 40 χρόνων, στην Κατερίνη και στη Θεσσαλονίκη όπου συνελήφθησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα ηλικίας 46 και 27 χρόνων και 3 Ελληνες στη Γερμανία. Αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, είχαν την πληροφορία ότι στην αφορά κυκλοφορούν παράνομα κάρτες με λογισμικό με το οποίο μπορεί να «σπάσει» το irdeto2 και οι κάτοχοί τους να μπορούν να δουν όλο το ψηφιακό δορυφορικό μπουκέτο της ΝΟΒΑ, φυσικά χωρίς συνδρομή. Προχθές το πρωί έγινε ταυτόχρονη έφοδος στην Σπάρτη στη Θεσσαλονίκη και στην Κατερίνη όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 αποκωδικοποιητές ψηφιακού δορυφορικού σήματος, τέσσερις σκληροί δίσκοι υπολογιστή, 3 συσκευές ανάγνωσης εγγραφής καρτών αποκωδικοποίησης ψηφιακού δορυφορικού σήματος, cd με πρόγραμμα για ψηφιακούς αποκωδικοποιητές, έντυπο υλικό με σημειώσεις, οδηγίες και στοιχεία συναλλαγών με το οποίο αποδεικνύεται η παράνομη δράση τους και η διάθεση και πώληση τροποποιημένου δορυφορικού εξοπλισμού, παράνομο λογισμικό θέασης άνευ συνδρομής και πολλές κάρτες «λευκές» στις οποίες «περνούσαν» το λογισμικό Ο ένας από τους δράστες, με το ψευδώνυμο amerikanos, διαφήμιζε τις κάρτες αυτές σε γνωστό site δημοπρασιών. Από τις Ελληνικές αρχές ενημερώθηκαν και οι Γερμανικές και μετά από έρευνα συνέλαβαν 3 Ελληνες για εμπορία και διάθεση εξοπλισμού και λογισμικού παράνομης θέασης κωδικοποιημένων τηλεοπτικών καναλιών. Η οικονομική ζημιά ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για το Ελληνικό Δημόσιο και για την εταιρεία της συνδρομητικής τηλεόρασης. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, στάλθηκαν στον Εισαγγελέα.

Πρώτο το SDTV δημοσίευσε τη σχετική είδηση από τις 10 το πρωί: " Εντονη η κινητικότητα στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής. Οι πληροφορίες μας λένε ότι χθες έγινε εκτεταμένη επιχείρηση σε ολόκληρη την Ελλάδα και στη Γερμανία και συνελήφθησαν γύρω στα 7 άτομα, που διακινούσαν παράνομα κάρτες της ΝΟΒΑ. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί. Οπότε αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις σε λίγες ώρες. Την επιχείρηση συντόνισε ο διοικητής του τμήματος Μανώλης Σφακιανάκης.Εντονη η κινητικότητα στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής. Οι πληροφορίες μας λένε ότι χθες έγινε εκτεταμένη επιχείρηση σε ολόκληρη την Ελλάδα και στη Γερμανία και συνελήφθησαν γύρω στα 7 άτομα, που διακινούσαν παράνομα κάρτες της ΝΟΒΑ. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί. Οπότε αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις σε λίγες ώρες. Την επιχείρηση συντόνισε ο διοικητής του τμήματος Μανώλης Σφακιανάκης".
χωρίς σχόλια....

Reaction score
0
@kompaiasi

αφού το ήξερες εδώ και ενάμισυ μήνα γιατί δεν το έγραφες εδώ στο φόρουμ ?
και γράφεις σήμερα ότι και καλά .... μετά την ανακοίνωση του Deliol ....

@lakiss51

ναι γίνεται με newc* .....
οτι και καλα?????τι οτι και καλα ρε τυπε???σιγα το top secret..αν εσυ το μαθες σημερα δεν τρεχει τιποτε,εγω τομαθα πριν 1.5 μηνα τι να κανουμε τωρα?Επισεις υπηρχε ανμαφορα και στο περιοδικο "δορυφορικα νεα" πριν 1 μηνα.,αρα δεν ανακαλυφθηκε ο τροχος...o deliol καλα εκανε και το ανεφερε και δεν νομιζω οτι προσβληθηκε απο την δικη μου παρεμβαση.

Reaction score
0
@kompaiasi
αρα δεν ανακαλυφθηκε ο τροχος...
Ναι απλά μαθαμε πως να αλάζουμε το φούιτ!!!

@yannislarissa
Prin milisis kaimene diavase
kai prin me apantisis skepsou!!!!

Filika

Reaction score
180
Aν ειχε τοση επιμονη η αστυνομια για την γενικοτερη αντιμετωπιση της εγκληματικοτητας τι αλλο θελαμε.......

GTX

Reaction score
39
Η οικονομική ζημιά ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για το Ελληνικό Δημόσιο και για την εταιρεία της συνδρομητικής τηλεόρασης
εκατοντάδες χιλιάδες κιόλας??? :confused:

Reaction score
2
Βαλε και ηθικες βλαβες, και τα ηρεμιστηκα που πηραν οι ιδιοκτητες... Καπου τοσα βγαινουν. Ρε α σιχτιρ που θα τους λυπηθουμε κιολας.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πάντως αυτός o amerikanos ήταν γνωστός στο fleamarket...

Εγώ έχω την εξής απορία:

Φανταστείτε να γράψουν οι εφημερίδες ότι συνελήφθησαν άτομα που πουλούσαν πειρατική κάρτα της NOVA. Ποιά φαντάζεστε να είναι η συνέχεια;;;;

Μέχρι σήμερα ελάχιστοι ήξεραν την ύπαρξη αυτής της κάρτας. Μήπως αναμένεται χαμός;;; Μήπως όλοι θα ρωτάνε που μπορώ να βρω αυτή την κάρτα;;; Μήπως κάποιοι θα θησαυρίσουν;;;; Και μήπως τότε όντως το Δημόσιο θα χάσει εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ;;;;

Λέω εγώ τώρα...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Έσπασε επιτέλους;;;;;;

Αν η συνδρομη ηταν στα λογικα πλαισια της αξιας της (σε σχεση με αυτα που προσφερει συγκριτικα με τα ξενα πακετα), κατα την γνωμη μου οχι πανω απο 30€ μηνιαιως, τοτε θα ειχε 3πλασιους συνδρομητες. Τωρα ας κυνηγαει ...καρτες απο αυτους που ετσι κι αλλιως ποτε δεν θα γινουν συνδρομητες της. Κια ο λογος βεβαια ειναι οτι οι "δορυφορακηδες" (σαν και του ελογου μου!!!) ειμαστε απο χομπυ τετοιοι - να σκεφθειτε οτι τιβι βλεπω ελαχιστη, αλλα μου αρεσει να ειμαι μεσα στα πραγματα!

Για τον Νικο που ρωτησε αν στον 5400 (τον...παππου!!!) μπορει να πιει...τεκιλες (ξερει αυτος) με πμ θα του απαντησω αλλα την Κυριακη το βραδι

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Έσπασε επιτέλους;;;;;;

Αν η συνδρομη ηταν στα λογικα πλαισια της αξιας της (σε σχεση με αυτα που προσφερει συγκριτικα με τα ξενα πακετα), κατα την γνωμη μου οχι πανω απο 30€ μηνιαιως, τοτε θα ειχε 3πλασιους συνδρομητες. Τωρα ας κυνηγαει ...καρτες απο αυτους που ετσι κι αλλιως ποτε δεν θα γινουν συνδρομητες της. Κια ο λογος βεβαια ειναι οτι οι "δορυφορακηδες" (σαν και του ελογου μου!!!) ειμαστε απο χομπυ τετοιοι - να σκεφθειτε οτι τιβι βλεπω ελαχιστη, αλλα μου αρεσει να ειμαι μεσα στα πραγματα!

Για τον Νικο που ρωτησε αν στον 5400 (τον...παππου!!!) μπορει να πιει...τεκιλες (ξερει αυτος) με πμ θα του απαντησω αλλα την Κυριακη το βραδι
kai tekiles pinei o papous kai troei loykanika frankfoyrths :p)

Reaction score
4
@lakis

Λάκηηηηηη, που είναι το πμ, ΟΕΟ, που ειναι το πμ ΟΕΟ!!!!!....

κάτι διαβάζω, κάτι καταλαβαίνω, αλλα φοβάμαι τον παππου να τον ταλαιπωρώ πολύ.... Ξέρεις, το πολύ αλκοόλ (απο τις τεκίλες) και οι "εγχειρίσεις" που τρώει για να του φτιάξουμε τα "εσωτερικά" του, φοβάμαι μήπως του προκαλέσουν κανένα ...αλτσχάιμερ.....

Για πε, για πε....

Reaction score
0
paidia koitaxte na deite ta pragmata den einai opws ta fantazeste h thelete na ta fantasteite , den xerw an ontos aytoi poy lene oti exoyn tin karta poy spaei ir***to 2 kai n------a (an kai exw kratw epifylaxeis) alla sas diavevewnw oti akoma kai an blepete kanonika
tha einai gia poly ligo kai MERIKOI tha tin pathsoyn opws me to visionet kai ton E5 .Se ligo kairo ta pragmata tha allaxoyn para poly kai den tha mporei kaneis para mono apo mesa (opws me to irderto1 poy moirazan kartes mesa apo tin nova) na vlepei (paranoma) gia ayto tha prepei an kapoios exei ontws kati tetoio na mas pei plhrofories genikotera me to thema kai ma deixei stoixeia kai oxi aerologies giati kapoioi tin patane asxhma .

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Re: Έσπασε επιτέλους;;;;;;

(Εγώ θέλω να μάθω για τα σενάρια πώλησης) ΛΕΓΕ!
Η f0rthn3t είναι ο επικρατέστερος αγοραστής.Προφανώς για να προσφέρει(αργότερα) tv μεσω dsl ή ιντερνετ απο το κανάλι..

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Έσπασε επιτέλους;;;;;;

Η f0rthn3t είναι ο επικρατέστερος αγοραστής.Προφανώς για να προσφέρει(αργότερα) tv μεσω dsl ή ιντερνετ απο το κανάλι..
Ναι, το ξέρω από πρώτο χέρι.
Μάλιστα κάποιες κινήσεις που γίνονται μου δείχνουν ότι η υπόθεση του αγοραστή είναι τελειωμένη...

D

deleted user 10898

Guest
paidia koitaxte na deite ta pragmata den einai opws ta fantazeste h thelete na ta fantasteite , den xerw an ontos aytoi poy lene oti exoyn tin karta poy spaei ir***to 2 kai n------a (an kai exw kratw epifylaxeis) alla sas diavevewnw oti akoma kai an blepete kanonika
tha einai gia poly ligo kai MERIKOI tha tin pathsoyn opws me to visionet kai ton E5 .Se ligo kairo ta pragmata tha allaxoyn para poly kai den tha mporei kaneis para mono apo mesa (opws me to irderto1 poy moirazan kartes mesa apo tin nova) na vlepei (paranoma) gia ayto tha prepei an kapoios exei ontws kati tetoio na mas pei plhrofories genikotera me to thema kai ma deixei stoixeia kai oxi aerologies giati kapoioi tin patane asxhma .
καλωστα τα παιδιααααα....

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.984
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas