Έφυγε ο Michael Jackson!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Έφυγε ο Michel Jackson!

Βρε παιδια, τι δουλεια εχει αυτο το θεμα εδω?
Τεσσερεις ολοκληρες κατηγοριες "Μουσικης" δεν εχουμε?

Reaction score
786

Αν και ο μυθος του ειχε αρχισει να ξεφτιζει εδω και πολλα χρονια, παρεμεινε αναμφισβητητα ενας εμβληματικος καλλιτεχνης.

Δυστυχως τα εβαλε με την ιδια την φυση... Ας αναπαυτει η βασανισμενη (απο τον ιδιο πρωτα πρωτα) ψυχη του

Reaction score
0

Πολύ κρίμα... όλο το πρωί τα pop ραδιόφωνα παίζουν τα τραγούδια του και είναι από τις λίγες φορές που δε μου φτιάχνουν τη διάθεση...

RIP

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Το μοναδικο τραγουδι του που μου αρεσε

[reliops=Michael Jackson - Rock Whit you - Lyrics][youtube]E2pU85gwh_U[/youtube][/reliops]

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Έφυγε ο Michel Jackson!

Καλός κακός, άσχημος ή όμορφος, ψυχικά ισορροπημένος ή ανισόρροπος... όλα αυτά δεν έχουν καμία απολύτως σημασία εμπρός στα μουσικά του κατορθώματα, στο είδος που επέλεξε και του ταίριαζε τόσο πολύ. Μαζί του νομίζω ότι κλείνει οριστικά μια περίοδος, ιδιαίτερα πλούσια σε μουσικές.

RIP

...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Δεν μπορώ να πω ότι σε κάποια ηλικία δεν είχα τραγουδήσει και χορέψει κι εγώ με τα τραγούδια του κι ότι αν τ' ακούσω τώρα δεν θα μου φέρουν ευχάριστες αναμνήσεις, που όμως σχετίζονται με τη δική μου ζωή κι όχι με το θαυμασμό μου προς τον καλλιτέχνη.

Ωστόσο αυτό που φαίνεται στις τελευταίες από τις φωτογραφίες που παρέθεσε ο costasEAR δεν είναι άνθρωπος.

Η κόντρα με τη φύση έχει και κάποια όρια. Η ιατρική υπάρχει για να θεραπεύει α-σθένειες και να διορθώνει αν-ωμαλίες και α-τέλειες, όχι για να επιδίδεται σε μαραθώνιους για να διορθώσει τα σωστά. Κάποια τέτοια περιστατικά που γίνονται γνωστά ανά τον κόσμο αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι η φύση μπορεί να έχει υπομονή, αλλά δεν παίζει και η ύβρις τιμωρείται...

Επιπλέον, δεν μπορώ να καταλάβω πώς ο εκλιπών δεν ήταν κόκκινο πανί και αντικείμενο απέχθειας από τη μαύρη φυλή, όταν έφτασε στο σημείο να κάνει τόσα πράγματα για να απαρνηθεί το χρώμα του... Εδώ ένα προφορικό "ντρέπομαι που είμαι (Έλληνας, Άγγλος, Ταϊλανδός)" λέει κάποιος και προκαλεί αρνητικά συναισθήματα, πόσο μάλλον να φτάσει στο σημείο να θυσιάσει και την υγεία του για να αποδείξει πόσο πολύ σιχαίνεται αυτό που είναι...

Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να λυπηθώ παραπάνω απ' ότι για το γεγονός ότι ένας άνθρωπος ακόμα νέος έφυγε από τη ζωή. Τόσο απρόσωπα και άσχετα, σαν να διαβάζω ένα αγγελτήριο κηδείας κάποιου αγνώστου John Smith σε μια εφημερίδα μιας μακρινής χώρας. Το ότι ήταν ο συγκεκριμένος, δεν μου λέει τίποτα...

Reaction score
6

Tο Thriller, ΑΘΑΝΑΤΟ κομμάτι.
Και το album με τις περισσότερες πωλήσεις ever!

Στον ίδιο δίσκο το Beat it και το Billie Jean.

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Έφυγε ο Michel Jackson!

Δεν μπορώ να πω ότι σε κάποια ηλικία δεν είχα τραγουδήσει και χορέψει κι εγώ με τα τραγούδια του κι ότι αν τ' ακούσω τώρα δεν θα μου φέρουν ευχάριστες αναμνήσεις, που όμως σχετίζονται με τη δική μου ζωή κι όχι με το θαυμασμό μου προς τον καλλιτέχνη.

Ωστόσο αυτό που φαίνεται στις τελευταίες από τις φωτογραφίες που παρέθεσε ο costasEAR δεν είναι άνθρωπος.

Η κόντρα με τη φύση έχει και κάποια όρια. Η ιατρική υπάρχει για να θεραπεύει α-σθένειες και να διορθώνει αν-ωμαλίες και α-τέλειες, όχι για να επιδίδεται σε μαραθώνιους για να διορθώσει τα σωστά. Κάποια τέτοια περιστατικά που γίνονται γνωστά ανά τον κόσμο αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι η φύση μπορεί να έχει υπομονή, αλλά δεν παίζει και η ύβρις τιμωρείται...

Επιπλέον, δεν μπορώ να καταλάβω πώς ο εκλιπών δεν ήταν κόκκινο πανί και αντικείμενο απέχθειας από τη μαύρη φυλή, όταν έφτασε στο σημείο να κάνει τόσα πράγματα για να απαρνηθεί το χρώμα του... Εδώ ένα προφορικό "ντρέπομαι που είμαι (Έλληνας, Άγγλος, Ταϊλανδός)" λέει κάποιος και προκαλεί αρνητικά συναισθήματα, πόσο μάλλον να φτάσει στο σημείο να θυσιάσει και την υγεία του για να αποδείξει πόσο πολύ σιχαίνεται αυτό που είναι...

Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να λυπηθώ παραπάνω απ' ότι για το γεγονός ότι ένας άνθρωπος ακόμα νέος έφυγε από τη ζωή. Τόσο απρόσωπα και άσχετα, σαν να διαβάζω ένα αγγελτήριο κηδείας κάποιου αγνώστου John Smith σε μια εφημερίδα μιας μακρινής χώρας. Το ότι ήταν ο συγκεκριμένος, δεν μου λέει τίποτα...
+1000.

Ακριβώς έτσι αισθάνομαι για το συγκεκριμένο άνθρωπο και περισσότερο λυπάμαι για τα παιδάκια που είχε (ήταν δε ήταν δικά του) και για το τρόπο που αυτά μεγάλωσαν, σε ένα περιβάλλον
τελείως ανώμαλο με οποιαδήποτε έννοια θέλετε.

'Ισως για αυτά, μπορεί να είναι σκληρό, αλλά να είναι καλύτερα που έφυγε νωρίς.

Όσο για τη καλλιτεχνική του αξία,
ο.κ. Μεγάλος καλλιτέχνης αλλά μη ξεχνάμε στις μεγάλες επιτυχίες
ποιό "ιερό τέρας" ήταν από πίσω.
Πολύ καλός σε αυτό που έκανε αλλά το 50% της φημισμένης καριέρας του ήταν κατασκευασμένο, όπως γίνεται πάντα σε αυτό το σύστημα.

R.I.P.

Reaction score
14

Μερικά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Δεν θέλει να έχεις δει εκατοντάδες συνεντεύξεις του όπως εγώ για να καταλάβει κάποιος πως ο Jackson ΔΕΝ ήθελε να γίνει αυτό το αποκρουστικό πράγμα...Είχαν πάει πολλά πράγματα στραβά χρόνια πριν και μετά δεν μπορούσαν να διορθωθούν..Και όχι μόνο αυτό αλλά χειροτέρευε πάρα πολύ η εμφάνισή του και η υγεία του...γι'αυτό και είχε ελάχιστες εμφανίσεις..είχε μεγάλο πρόβλημα με το πως είχε γίνει.

Για το άλλο θέμα αν κάποιος πιστεύει πως μετά από χιλιάδες παιδιών με τις οικογένειες τους που φιλοξενήθηκαν στο ράντσο βρέθηκε ένας να κατηγορήσει για παρενόχληση αλλά το βούλωσε ο μπαμπάς του με 22 εκ δολλάρια και πιστεύει πως δεν είναι κλασσικό παράδειγμα χυδαίας συμπεριφοράς που κρύβει πολλά, τι να πώ..???
Και μετά βέβαια ξεφύτρωσαν 5 άλλοι μπας και τσιμπήσουν κάτι από κάποιον που, αποδείξει δεν αποδείξει κάτι ,καταστρέφεται απλά και μόνο με την κατηγορία.
Αυτοί οι "γονείς" στο διάολο να πάνε αν πιστεύουν έστω και 10% ότι κακοποιήθηκε το παιδί τους αλλά αποσύρονται με λεφτάκια...

Για έναν διεφθαρμένο παιδεραστή ,'οσο μεγάλος καλλιτέχνης και να ήταν, δεν θα είχε 13 ώρες breaking news το cnn δεν θα είχε συγκλονιστεί η κοινή γνώμη με τον τρόπο αυτό.

Reaction score
5

ορισμένοι άνθρωποι έχουν εγκεφαλικό κώλυμμα να πουν "μου άρεσε πάρα πολύ ως καλλιτέχνης, αλλα όχι και ως άνθρωπος"

προτιμούν μια και μόνο ισοπεδωτική κριτική, του τύπου "ήταν τιτανομέγιστος"

οπότε ή προσποιούνται πως "δεν τους ενδιαφέρει" τι έκανε ως άνθρωπος

ή διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα ώστε να τους ταιριάξει, αποκαλώντας όσους τον κατηγόρησαν για το Α ή Β σιχαμένους συνομώτες

χωρίς αμφιβολία χθες έφυγαν από τον κόσμο χιλιάδες άνθρωποι ανώτεροι του MJ ως άνθρωποι, αληθινοί ήρωες της καθημερινότητάς μας, που αντιμετώπισαν πολύ δυσκολώτερες συνθήκες ζωής, και που οι εφημερίδες δεν τους γράφουν σήμερα γιατί δεν τραγουδούσαν ούτε χόρευαν όμορφα ούτε έπαιζαν σπουδαία μπάλα

μου έρχεται πιο φυσιολογικό να πενθήσω γι' αυτούς

Reaction score
0

Ορισμένοι άνθρωποι κάνουν τη ζωή μας πιο ευχάριστη με το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους και γι' αυτό τους τιμούμε. Τίποτα άλλο από εμένα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo