LUXMAN
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 69
Ρωτα τον ZONEPRESS στο φορουμ του avmentor.gr . Εκει κατοικοεδρευει ...Τώρα θυμήθηκα την ατάκα του rdoherty για τα γεμιστά της θειάς του της Μερόπης, αλλά δεν θυμάμαι ολόκληρη την ατάκα...
Ρωτα τον ZONEPRESS στο φορουμ του avmentor.gr . Εκει κατοικοεδρευει ...Τώρα θυμήθηκα την ατάκα του rdoherty για τα γεμιστά της θειάς του της Μερόπης, αλλά δεν θυμάμαι ολόκληρη την ατάκα...
Αναφέρομαι μεταξύ άλλων καί σέ ΄κάποιον πού εκεί γύρω στό 2000 , έστησε site προώθησης συσκευών γνωστής επιχείρησης τού χώρου τότε , αν καί αργότερα φαλίρησε , όντας τήν ίδια εποχή συντάκτης σέ περιοδικό τού χώρου........λέμε τώρα.................................στή συνέχεια ό έν λόγω "κάποιος" ξαναστήνει σελίδα γιά λογαριασμό μαγαζιού πού έγινε από έναν από τούς πρώην συνετέρους τής προηγούμενης επιχείρησης...........λέμε τώρα......................γιά νά μή πούμε κι άλλα περισότερα καί γιά περισότερους........Μεσιέ audiophile62 αν έχεις την καλοσύνη, περιμένουμε μια απάντηση.
...
Όλα αυτά ακούγονται ενδιαφέροντα, όμως καλό θα ήταν να μιλάς ανοιχτά και με ονόματα. Να ρωτήσω όμως κάτι: Τα site στα οποία αναφέρεσαι ήταν φόρουμς και αυτοί που λες γράφανε εκεί? Ειδικά μετά από αυτά, οφείλεις να επεκταθείς.Αναφέρομαι μεταξύ άλλων καί σέ ΄κάποιον πού εκεί γύρω στό 2000 , έστησε site προώθησης συσκευών γνωστής επιχείρησης τού χώρου τότε , αν καί αργότερα φαλίρησε , όντας τήν ίδια εποχή συντάκτης σέ περιοδικό τού χώρου........λέμε τώρα.................................στή συνέχεια ό έν λόγω "κάποιος" ξαναστήνει σελίδα γιά λογαριασμό μαγαζιού πού έγινε από έναν από τούς πρώην συνετέρους τής προηγούμενης επιχείρησης...........λέμε τώρα......................γιά νά μή πούμε κι άλλα περισότερα καί γιά περισότερους........
Ετσι γιά νά μή ξεχνιόμαστε.............
Κοίτα να δεις που εγώ νόμιζα ότι κινδυνεύουμε μόνον από πληρωμένους ρηβιούερς, από χομπίστες που γεμίζουν την κατηγορία των αγγελιών, αυτούς που παίρνουν που και που κανένα χαρτζιλικάκι, μερικούς χομπίστες κρυφοεμπόρους καθώς και τους συγγενείς κάποιων άλλων, κανονικούς και εξ αγχιστείας....πατρονάρονται από αργυρώνυτους ρηβιούερς καί "διαπλεκόμενους" φορουμίτες γιά νά παριστάνουν ότι παίζουν μουσική....
Κάτι θέλεις να πεις εσύ τώρα, αλλά πες τα αναλυτικά γιατί είμαι από επαρχία. :smoking:Κοίτα να δεις που εγώ νόμιζα ότι κινδυνεύουμε μόνον από πληρωμένους ρηβιούερς, από χομπίστες που γεμίζουν την κατηγορία των αγγελιών, αυτούς που παίρνουν που και που κανένα χαρτζιλικάκι, μερικούς χομπίστες κρυφοεμπόρους καθώς και τους συγγενείς κάποιων άλλων, κανονικούς και εξ αγχιστείας.
...
Ώστε επανεμφανίστηκε ο ακατανόμαστος?Ρωτα τον ZONEPRESS στο φορουμ του avmentor.gr . Εκει κατοικοεδρευει ...
Νέο ρεκόρ εγγραφών απόψε στο avmentor.eu....:cool_8:Ώστε επανεμφανίστηκε ο ακατανόμαστος?
Από κάποια ελάχιστα δείγματα γραφής που πήρε το μάτι μου, νομίζω ότι η πληροφορία επιβεβαιώνεται..
Ε ρε γλέντια, τρέχω να γραφτώ!!
Κε Τσαρουχά γνωρίζετε πολύ καλά σέ ποιούς καί γιά τί αναφέρομαι...........Όλα αυτά ακούγονται ενδιαφέροντα, όμως καλό θα ήταν να μιλάς ανοιχτά και με ονόματα. Να ρωτήσω όμως κάτι: Τα site στα οποία αναφέρεσαι ήταν φόρουμς και αυτοί που λες γράφανε εκεί? Ειδικά μετά από αυτά, οφείλεις να επεκταθείς.Κοίτα να δεις που εγώ νόμιζα ότι κινδυνεύουμε μόνον από πληρωμένους ρηβιούερς, από χομπίστες που γεμίζουν την κατηγορία των αγγελιών, αυτούς που παίρνουν που και που κανένα χαρτζιλικάκι, μερικούς χομπίστες κρυφοεμπόρους καθώς και τους συγγενείς κάποιων άλλων, κανονικούς και εξ αγχιστείας.
...
:happy_9: )( )( )( )( )(Άσχετο, αλλά... "το πνίγει το κουνέλι"?
Στη φωτογραφία αναφέρομαι...
:cool_11:
Ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Όπως περιγράφετε την κατάσταση δεν πάει κάπου το μυαλό μου.Κε Τσαρουχά γνωρίζετε πολύ καλά σέ ποιούς καί γιά τί αναφέρομαι...........
Σέ κάτι τζάμπα μάγκες πού νομίζουν ότι τά ξέρουν όλα τρομάρα τους........τά κομπλεξικά ανθρωπάκια....
Αυτος θα μπορουσα να ειμαι και εγωΑναφέρομαι μεταξύ άλλων καί σέ ΄κάποιον πού εκεί γύρω στό 2000 , έστησε site
δεν καταλαβαινω...προώθησης συσκευών γνωστής επιχείρησης τού χώρου τότε , αν καί αργότερα φαλίρησε
επισης δεν καταλαβαινωόντας τήν ίδια εποχή συντάκτης σέ περιοδικό τού χώρου........λέμε τώρα
επισης θα μπορουσα να ειμαι εγωστή συνέχεια ό έν λόγω "κάποιος" ξαναστήνει σελίδα
επισης δεν καταλαβαινωγιά λογαριασμό μαγαζιού πού έγινε από έναν από τούς πρώην συνετέρους τής προηγούμενης επιχείρησης...........λέμε τώρα...................