Έχει κι αλλού ντουβάρια

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Τώρα θυμήθηκα την ατάκα του rdoherty για τα γεμιστά της θειάς του της Μερόπης, αλλά δεν θυμάμαι ολόκληρη την ατάκα...
Ρωτα τον ZONEPRESS στο φορουμ του avmentor.gr . Εκει κατοικοεδρευει ...

Reaction score
0
Μεσιέ audiophile62 αν έχεις την καλοσύνη, περιμένουμε μια απάντηση.

...
Αναφέρομαι μεταξύ άλλων καί σέ ΄κάποιον πού εκεί γύρω στό 2000 , έστησε site προώθησης συσκευών γνωστής επιχείρησης τού χώρου τότε , αν καί αργότερα φαλίρησε , όντας τήν ίδια εποχή συντάκτης σέ περιοδικό τού χώρου........λέμε τώρα.................................στή συνέχεια ό έν λόγω "κάποιος" ξαναστήνει σελίδα γιά λογαριασμό μαγαζιού πού έγινε από έναν από τούς πρώην συνετέρους τής προηγούμενης επιχείρησης...........λέμε τώρα......................γιά νά μή πούμε κι άλλα περισότερα καί γιά περισότερους........
Ετσι γιά νά μή ξεχνιόμαστε.............

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αναφέρομαι μεταξύ άλλων καί σέ ΄κάποιον πού εκεί γύρω στό 2000 , έστησε site προώθησης συσκευών γνωστής επιχείρησης τού χώρου τότε , αν καί αργότερα φαλίρησε , όντας τήν ίδια εποχή συντάκτης σέ περιοδικό τού χώρου........λέμε τώρα.................................στή συνέχεια ό έν λόγω "κάποιος" ξαναστήνει σελίδα γιά λογαριασμό μαγαζιού πού έγινε από έναν από τούς πρώην συνετέρους τής προηγούμενης επιχείρησης...........λέμε τώρα......................γιά νά μή πούμε κι άλλα περισότερα καί γιά περισότερους........
Ετσι γιά νά μή ξεχνιόμαστε.............
Όλα αυτά ακούγονται ενδιαφέροντα, όμως καλό θα ήταν να μιλάς ανοιχτά και με ονόματα. Να ρωτήσω όμως κάτι: Τα site στα οποία αναφέρεσαι ήταν φόρουμς και αυτοί που λες γράφανε εκεί? Ειδικά μετά από αυτά, οφείλεις να επεκταθείς.
...πατρονάρονται από αργυρώνυτους ρηβιούερς καί "διαπλεκόμενους" φορουμίτες γιά νά παριστάνουν ότι παίζουν μουσική....
Κοίτα να δεις που εγώ νόμιζα ότι κινδυνεύουμε μόνον από πληρωμένους ρηβιούερς, από χομπίστες που γεμίζουν την κατηγορία των αγγελιών, αυτούς που παίρνουν που και που κανένα χαρτζιλικάκι, μερικούς χομπίστες κρυφοεμπόρους καθώς και τους συγγενείς κάποιων άλλων, κανονικούς και εξ αγχιστείας. :rolleyes:

...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Κοίτα να δεις που εγώ νόμιζα ότι κινδυνεύουμε μόνον από πληρωμένους ρηβιούερς, από χομπίστες που γεμίζουν την κατηγορία των αγγελιών, αυτούς που παίρνουν που και που κανένα χαρτζιλικάκι, μερικούς χομπίστες κρυφοεμπόρους καθώς και τους συγγενείς κάποιων άλλων, κανονικούς και εξ αγχιστείας. :rolleyes:

...
Κάτι θέλεις να πεις εσύ τώρα, αλλά πες τα αναλυτικά γιατί είμαι από επαρχία. :smoking:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγώ προτιμώ (επί του παρόντος) να μην αποκαλύπτω, αρκούμαι στο να κουρδίζω. Άλλωστε προηγούνται άλλοι. :happy_9:

...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Είμαι σίγουρος ότι δεν θα με απογοητεύσεις. :happy_9:
Πάντως να ξέρεις ότι κι εσύ οφείλεις να επεκταθείς. :happy_6:

Reaction score
1
Ρωτα τον ZONEPRESS στο φορουμ του avmentor.gr . Εκει κατοικοεδρευει ...
Ώστε επανεμφανίστηκε ο ακατανόμαστος?

Από κάποια ελάχιστα δείγματα γραφής που πήρε το μάτι μου, νομίζω ότι η πληροφορία επιβεβαιώνεται..

Ε ρε γλέντια, τρέχω να γραφτώ!!

Reaction score
1
Ώστε επανεμφανίστηκε ο ακατανόμαστος?

Από κάποια ελάχιστα δείγματα γραφής που πήρε το μάτι μου, νομίζω ότι η πληροφορία επιβεβαιώνεται..

Ε ρε γλέντια, τρέχω να γραφτώ!!
Νέο ρεκόρ εγγραφών απόψε στο avmentor.eu....:cool_8:

Reaction score
0
Όλα αυτά ακούγονται ενδιαφέροντα, όμως καλό θα ήταν να μιλάς ανοιχτά και με ονόματα. Να ρωτήσω όμως κάτι: Τα site στα οποία αναφέρεσαι ήταν φόρουμς και αυτοί που λες γράφανε εκεί? Ειδικά μετά από αυτά, οφείλεις να επεκταθείς.Κοίτα να δεις που εγώ νόμιζα ότι κινδυνεύουμε μόνον από πληρωμένους ρηβιούερς, από χομπίστες που γεμίζουν την κατηγορία των αγγελιών, αυτούς που παίρνουν που και που κανένα χαρτζιλικάκι, μερικούς χομπίστες κρυφοεμπόρους καθώς και τους συγγενείς κάποιων άλλων, κανονικούς και εξ αγχιστείας. :rolleyes:

...
Κε Τσαρουχά γνωρίζετε πολύ καλά σέ ποιούς καί γιά τί αναφέρομαι...........
Σέ κάτι τζάμπα μάγκες πού νομίζουν ότι τά ξέρουν όλα τρομάρα τους........τά κομπλεξικά ανθρωπάκια....

HV

Reaction score
0
Ρε γμτ ελεος ποσες φορες θα σας πω πως οταν υπαρχει τσακωμος θελω να με φωναζετε για να παρακολουθησω ? Ολο τα ιδια και τα ιδια θα λεμε ? Tins ε Tins ! :)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κε Τσαρουχά γνωρίζετε πολύ καλά σέ ποιούς καί γιά τί αναφέρομαι...........
Σέ κάτι τζάμπα μάγκες πού νομίζουν ότι τά ξέρουν όλα τρομάρα τους........τά κομπλεξικά ανθρωπάκια....
Ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Όπως περιγράφετε την κατάσταση δεν πάει κάπου το μυαλό μου.

...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Αναφέρομαι μεταξύ άλλων καί σέ ΄κάποιον πού εκεί γύρω στό 2000 , έστησε site
Αυτος θα μπορουσα να ειμαι και εγω

προώθησης συσκευών γνωστής επιχείρησης τού χώρου τότε , αν καί αργότερα φαλίρησε
δεν καταλαβαινω...

όντας τήν ίδια εποχή συντάκτης σέ περιοδικό τού χώρου........λέμε τώρα
επισης δεν καταλαβαινω

στή συνέχεια ό έν λόγω "κάποιος" ξαναστήνει σελίδα
επισης θα μπορουσα να ειμαι εγω

γιά λογαριασμό μαγαζιού πού έγινε από έναν από τούς πρώην συνετέρους τής προηγούμενης επιχείρησης...........λέμε τώρα...................
επισης δεν καταλαβαινω

Πολυ θα ηθελα να ξερω την συνεχεια.
Εχει πολυ ενδιαφερον και...φαντασια...

HV

Reaction score
0
Δεν ειναι αναγκη να μιλαει για σενα Ανδρεα...Εξαλλου εχεις 2 απο τα 5 χαρακτηριστικα !
Αντε μην αρχισω να δινω infractions και ας μην ειμαι mod !

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Έχει κι αλλού ντουβάρια

Εγώ δεν καταλαβαίνω προς τι τέτοια μυστικοπάθεια.

Αν κάποιος έχει να πει κάτι ας το πει καθαρά. Τα υπονοούμενα και τα δήθεν μου φέρνουν αποστροφή, όπως και όλοι όσοι τα εκφράζουν. Ακόμη περισσότερο δε όλοι αυτοί που κρύβονται πίσω από ψευδώνυμα, για να κάνουν τις δήθεν καταγγελίες τους.

Φυσικά μου την δίνουν όλοι όσοι το παίζουν "αγνοί χομπίστες" ενώ έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με επιχειρήσεις (και δεν είναι λίγοι). Κακό είναι να πεις ότι "είμαι ο τάδε και συνεργάζομαι με τον δείνα";

Γιατί φοβούνται να πουν το ποιοι είναι;

Γιατί δεν λένε όσα έχουν να πουν επωνύμως;

Προφανώς διότι θα αποδειχθεί ότι μάλλον οι κατηγορίες τους είναι ένα υπέροχο τίποτα. Βασίζονται σε κάτι που "άκουσαν", που τους "είπαν", που "έμαθαν", αλλά ποτέ των ποτών σε τεκμηριωμένα γεγονότα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.463
Εσείς καλέ κύριε Τσαρουχά, αφού γνωρίζετε πολύ καλά σε ποιούς και σε τι αναφέρεται ο παίχτης, γιατί δε μας λέτε κι εμάς?

Άντε κύριε Τσαρουχά, μας σκάσατε επιτέλους.... μόνο με καλώδια ασχολείστε, κάντε και κανά καλό....

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.991
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas