- Reaction score
- 0
Καλοοοοοοοοοοοο!!!!!!! πόλεμο θα ξεκινήσει το Free BD......LolΔε θα σε δω από κοντά??? Θα σου πω δυο κουβεντούλες Mr Tatriathaparis.....
:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Καλοοοοοοοοοοοο!!!!!!! πόλεμο θα ξεκινήσει το Free BD......LolΔε θα σε δω από κοντά??? Θα σου πω δυο κουβεντούλες Mr Tatriathaparis.....
:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
όχι, σόρρυ. Μπορώ να το δω κάπως?Πότε έκανες registrtion? θυμάσε????
Από ότι κατάλαβα, όσοι ανοίξαμε κατά την εγγραφή δύο λογαριασμούς, ώστε να έχουμε πρόσβαση στο PS Store, δεν πρόκειται να λάβουμε το δισκάκι, καθώς αυτό εστάλη στη δεύτερη (αγγλική) και όχι στην πρώτη (ελληνική) δηλωθείσα διεύθυνση...
Όχι, με κλασική ελληνική/continental πρίζα.Ερώτηση (ΑΣΧΕΤΗ): Το PS3 σας είρθε με καλώδιο ρεύματος ΤΥΠΟΥ μεγάλης βρετανίας (Μαχαιρωτό) και μάλιστα με ασφάλεια ρέυματος στον ρευματολήπτη (ΦΙΣ) και με έναν αντάπτορα για ελληνική μπρίζα στο κουτί του??????? Γιατί αρχίζω και υποπτεύομαι κατι!!!!!![]()
Όχι φίλε μου, εμένα είχε κανονική πρίζα ευρωπαϊκού τύπου αγοράζοντας το από Carrefour Αλίμου.Ερώτηση (ΑΣΧΕΤΗ): Το PS3 σας είρθε με καλώδιο ρεύματος ΤΥΠΟΥ μεγάλης βρετανίας (Μαχαιρωτό) και μάλιστα με ασφάλεια ρέυματος στον ρευματολήπτη (ΦΙΣ) και με έναν αντάπτορα για ελληνική μπρίζα στο κουτί του??????? Γιατί αρχίζω και υποπτεύομαι κατι!!!!!![]()
Αυτό ακριβώς φοβάμαι... Όχι ότι τρέχει βέβαια τιποτα, αφολυ του έβαλα άλλο καλώδιο.... (βρομάει το σπιτι από αυτά) αλλά γιατί από τα MAC ADDRESS η παράλληλη εισαγωγή δεν αναγνωρίζεται on line??? μήπως με αυτό τον τρόπο ΔΕΝ συμετέχεις στο promo???? Το πείρα από www.papasotiriou.grΌχι φίλε μου, εμένα είχε κανονική πρίζα ευρωπαϊκού τύπου αγοράζοντας το από Carrefour Αλίμου.
Μήπως είναι παραεισαγωγή ???
Ο Παπασωτηρίου κάνει "παραεισαγωγές" και στα iPod, πιθανόν να το κάνει με όλα τα (λίγα) ηλεκτρονικά που πουλάει.Αυτό ακριβώς φοβάμαι... Όχι ότι τρέχει βέβαια τιποτα, αφολυ του έβαλα άλλο καλώδιο.... (βρομάει το σπιτι από αυτά) αλλά γιατί από τα MAC ADDRESS η παράλληλη εισαγωγή δεν αναγνωρίζεται on line??? μήπως με αυτό τον τρόπο ΔΕΝ συμετέχεις στο promo???? Το πείρα από www.papasotiriou.gr