Έχει παρατηρήσει κανείς....

Reaction score
17.061
Εχω το προβλημα που περιεγραψε ο Νικος κι ο Τζο κι ο Μελετης.....ειδικα οταν απαντω εδω στο σαιτ.

Ειναι κατι...σαν...σαν να κολλαει ...μονο εδω ομως!

Εχω πολλα παραθυρα ανοικτα....οπως παντα ομως....

Λετε να φταιει η ντοματα?8)

Νικο ζονγκλερ,κανεις εξαιρετικη δουλεια!:bravo:

Μην το παιρνεις προσωπικα...Απλα εχουμε ενα μικροπροβληματακι...;-)

Reaction score
1
Παιδιά, δεν βοηθάτε έτσι. Όταν αναφέρεστε σε ένα πρόβλημα που γνωρίζετε μόνο εσείς, όπως αυτό για το οποίο συζητάμε, θα πρέπει να είστε συγκεκριμένοι. Μέχρι τώρα δεν μου έχετε δώσει καμιά απολύτως πληροφορία.

- Έχετε πρόβλημα με όλες τις σελίδες ή με συγκεκριμένες;
- Έχετε πρόβλημα όταν γράφετε το μήνυμα ή όταν διαβάζετε; Τι ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζετε;
- Τι λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιείτε και ποια έκδοση;
- Τι browser χρησιμοποιείτε και ποια έκδοση; Αν έχετε ΙΕ, δοκιμάσατε με FF;
- Τι σύνδεση έχετε, με ποιον provider, σε πιο μέρος
- Τι συχνότητα έχει το πρόβλημα; Συμβαίνει πάντα κάτω από τις ίδιες συνθήκες; Μπορείτε να το επαναλάβετε/επαληθεύσετε κατά το δοκούν;

Δώστε μου κάτι που να μπορώ να επαληθεύσω στο δικό μου περιβάλλον, ή που να μας βοηθήσει να βγάλουμε κάποια στατιστικά στοιχεία.

Έχω 8 υπολογιστές στο σπίτι, με διαφορετική σύνθεση, από Celeron μέχρι C2D. Τους τσέκαρα όλους και δεν αντιμετώπισα το πρόβλημα που αναφέρετε. Δεν είναι πως δεν σας πιστεύω. Απλά, δεν μπορώ να κάνω τίποτα αν δε μου δώσετε κάτι συγκεκριμένο που να μπορώ να δοκιμάσω ή να σκεφτώ.

Reaction score
17.061
Εγω παω πασο....

Σιγουρα εχω προβλημα οταν γραφω ενα μηνυμα εδω,για παραδειγμα.Κολλαω...

Reaction score
1
Όταν λες "εδώ", εννοείς το avsite, ή τη συγκεκριμένη σελίδα;

Όταν λες "κολλάω" τι ακριβώς εννοείς; Δεν μπορείς να γράψεις; Περιμένεις πολύ μέχρι να εμφανιστεί ο editor; Περιμένεις το "Submit";

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Σιγουρα εχω προβλημα οταν γραφω ενα μηνυμα εδω,για παραδειγμα.Κολλαω...
Χριστινα, το "εδω" υποτιθεται πως ειναι καποιο λινκ, διοτι τουλαχιστον σε εμενα δεν οδηγει πουθενα....

Επισης οσοι εχουν προβλημα σε ποιον provider ανηκουν?

Reaction score
1.213
Παιδιά, δεν βοηθάτε έτσι. Όταν αναφέρεστε σε ένα πρόβλημα που γνωρίζετε μόνο εσείς, όπως αυτό για το οποίο συζητάμε, θα πρέπει να είστε συγκεκριμένοι. Μέχρι τώρα δεν μου έχετε δώσει καμιά απολύτως πληροφορία.

- Έχετε πρόβλημα όταν γράφετε το μήνυμα ή όταν διαβάζετε; Τι ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζετε;
- Τι συχνότητα έχει το πρόβλημα; Συμβαίνει πάντα κάτω από τις ίδιες συνθήκες; Μπορείτε να το επαναλάβετε/επαληθεύσετε κατά το δοκούν;

Δώστε μου κάτι που να μπορώ να επαληθεύσω στο δικό μου περιβάλλον, ή που να μας βοηθήσει να βγάλουμε κάποια στατιστικά στοιχεία.

Έχω 8 υπολογιστές στο σπίτι, με διαφορετική σύνθεση, από Celeron μέχρι C2D. Τους τσέκαρα όλους και δεν αντιμετώπισα το πρόβλημα που αναφέρετε. Δεν είναι πως δεν σας πιστεύω. Απλά, δεν μπορώ να κάνω τίποτα αν δε μου δώσετε κάτι συγκεκριμένο που να μπορώ να δοκιμάσω ή να σκεφτώ.

Μοzilla firefox και τα ιδια και με ΙΕ...windows xp...altec..

Λυπαμαι που δεν μπορω να σε βοηθησω παραπανω...γιατι το προβλημα δεν συμβαινει παντα (ας πουμε τωρα..πηγαινει σφαιρα )...μπορω να πω οτι οταν συμβαινει οι συνθηκες ειναι ιδιες..

Δεν ειναι καποια σελιδα ειδικα...ειναι στο scroll ..ειναι στα ποστ..ειναι στα quote...στο ανοιγμα δε των επιμερους σελιδων ειναι σαν να εχω κολλησει καποιο ιο...κανει 5 λεπτα να ανοιξει η σελιδα...η να κατεβω με το scroll..

Θα προσεξω ποτε συμβαινει-και αν ξανασυμβει- και θα σου δωσω καποια στοιχεια παραπανω...παντως οταν συμβαινει ολα τα υπολοιπα σαιτ μου ανοιγουν κανονικοτατα..

Θα πω και μια ..βλακεια...υπαρχει περιπτωση ακριβως λογω του σερβερ να εχουμε αυτο το προβλημα..δηλαδη να ειναι ενα ενδιαμεσο σταδιο μη συνδεσης-και'' κανονικης λειτουργιας'' ?:)happy_9:) Γιατι εναλλασονται αυτα τα φαινομενα..

Reaction score
1
Αν η σελίδα στην οποία "κολλάς" έχει πολλές εικόνες (οι περισσότερες έχουν), ή λίγες αλλά μεγάλες, τότε υπάρχει εξήγηση.

Το vBulletin δεν πληροφορεί τον browser σχετικά με τις διαστάσεις των εικόνων (τα img tags είναι χωρίς width/height). Αυτό εμποδίζει την άμεση σελιδοποίηση και εμφάνιση του κειμένου. Επίσης, σώζει τις εικόνες στη βάση δεδομένων, γεγονός που απαιτεί τη συνεργασία δύο servers, αυξάνοντας την πιθανότητα αργής απόκρισης.

Όταν ο browser λάβει τη σελίδα με το κείμενο και τις εντολές σελιδοποίησης, δημιουργεί παράλληλες συνδέσεις με τον server για το κατέβασμα των εικόνων (εκτός αν ήδη τις έχει κατεβάσει με προηγούμενη σύνδεση). Αν τα links των εικόνων περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τις διαστάσεις τους, τότε μπορεί να δείξει τη σελίδα (με το κείμενο) αμέσως, και να φορτώσει τις εικόνες στην πορεία. Διαφορετικά, το layout δεν μπορεί να ολοκληρωθεί πριν το κατέβασμα όλων των εικόνων.

Μπορείς να επιλέξεις στο προφίλ σου, το πόσα μηνύματα θέλεις να περιλαμβάνει κάθε σελίδα. Λιγότερα μηνύματα, σημαίνει (συνήθως) μικρότερο χρόνο απόκρισης.

Τα παραπάνω αφορούν ζητήματα απόκρισης του server μας - που όλοι αντιμετωπίζουμε - και δεν έχουν σχέση με το θέμα που έθιξε ο preve.

Reaction score
1.213
ZOGLAIR δεν ειναι θεμα εικονων..τουλαχιστον σε μενα...το κανει δηλαδη και σε σελιδες/ κατηγοριες που δεν μπαινουν σχεδον καθολου εικονες... κατι γενικοτερο ειναι...αλλωστε εχω μπει σε σελιδες (πχ με pc games) που δεν εχουν τιποτα αλλο σχεδον παρα εικονες και videos και animation...χωρις προβλημα..

Δεν ειναι φυσιολογικο...δηλαδη για να καταλαβεις τις πρωτες φορες που μου το εκανε με παρεξενευσε τοσο που ετρεξα το antispyware/virus...αλλα θα τσεκαρω συγκεκριμενα ποτε το κανει και θα σου πω..

Παλι δεν σε βοηθησα..αλλα λεω τι αντιμετωπιζω δυστυχως..:sad:

Δεν θυμαμαι ομως..μπορει να εχει και αρκετες μερες η και εβδομαδες να μου το κανει...σου λεω οτι απλως το παρεβλεπα τοσο καιρο και δεν εδινα σημασια..

Reaction score
1.844
Έχω ανοιχτά 9 καρτέλες του avsite σε Firefox (IE sucks). Δεν έχω δει ποτέ πρόβλημα κολλήματος (conn-x 768 ).
Θα πρότεινα να καθαρίσετε τα cookies του avsite απο τον σελιδομετρητή σας (όσοι "προβληματίζεστε" :happy_9: ) καθώς και την cashe.
Επίσης αναφέρετε πάροχο. Αν είναι ο ίδιος για όλους σας, θα το μελετήσουμε.
Και ο σέρβερας να αναφερθεί, εννοώ περιοχή που βρίσκεται. Με ένα γρήγορο ψάξιμο πήρα αποτέλεσμα Amsterdam.

Reaction score
19
Μήπως όσοι κολλάτε έχετε ανοιχτό contra? Γιατί εγώ τότε παρατηρώ γενικότερα κολλήματα στον ffox.

Reaction score
17.061
Το προβλημα μου λυθηκε.Ο pc support μου καθαρισε το cache.

Περπαταω και πεταω!:lol:

Ψυχραιμια πανω απ ολα!:happy_4:

Reaction score
1.844
Το προβλημα μου λυθηκε.Ο pc support μου καθαρισε το cache.

Περπαταω και πεταω!:lol: Ψυχραιμια πανω απ ολα!:happy_4:
Μα αν με πρόσεχες περισσότερο:
.... Θα πρότεινα να καθαρίσετε τα cookies του avsite απο τον σελιδομετρητή σας (όσοι "προβληματίζεστε" :happy_9: ) καθώς και την cashe ....
:cool_11:

Reaction score
14
Χριστινα, το "εδω" υποτιθεται πως ειναι καποιο λινκ, διοτι τουλαχιστον σε εμενα δεν οδηγει πουθενα....

Επισης οσοι εχουν προβλημα σε ποιον provider ανηκουν?
Δεν έχει απολύτως καμμία σχέση με τον ISP γιατί δεν μιλάμε για θέμα transfer rate.
To site ανεβοκατεβαίνει μια χαρά.

Reaction score
41
Απάντηση: Re: Έχει παρατηρήσει κανείς....

Θα κάνω μια προσπάθεια γιατί το θέμα με έχει κουράσει γενικώς.
Δεν ξέρω τι φταίει.
Χρόνια τώρα, η σελίδα μας ήταν αργή στο φόρτωμα αλλά τέλος πάντων το ψιλοξεπερνάγαμε με υπομονή και κυρίως την δύναμη της συνήθειας!
Αλλά εδώ δε μιλάμε για φόρτωμα αλλά για την λογική του "αργά βαδίζω, ζωή κερδίζω" στην φάση της απλής περιήγησης και όχι στο refresh μιας σελίδας.

Έχω πρόβλημα με όλες τις σελίδες του AVsite.
Είτε στο Home είτε το forum είτε οποιαδήποτε κατηγορία είτε θέμα.
Παντού.
Το πρόβλημα εστιάζεται ως εξής:
έχει φορτώσει η σελίδα (στον ΙΕ κάτω αριστερά έχει εμφανίσει την κατάσταση "ολοκληρώθηκε", έστω και κάπως καθυστερημένα
αρκετές φορές)και όταν κάνω πχ page down τη σελίδα κατεβαίνει κομπιάζοντας, σα να λέμε καρέ-καρέ. Φαντάσου Νικόλα ένα καρέ καρέ από BluRay player σε πολύ εντονότερο βαθμό.
Αν προσπαθήσω να κάνω επιλογή κειμένου για να το διαβάσω (πχ γιατί ο χρήστης έχει επιλέξει λάθος χρώμα και δεν μπορώ να το δω) κάνω κλικ τώρα, σύρω το ποντίκι, φθάνω στο τέλος του κειμένου (μετά από 4-5sec) και όταν αφήσω το πλήκτρο τότε (σχεδόν) μαυρίζει το κείμενο.

Αντίστοιχο και αν έχω ανοίξει παράθυρο για να γράψω.
Εδώ έχουμε ακόμα πιο κωμικοτραγικά
Γράφω κείμενο, σχεδόν τελειώνω την πρόταση και όταν σηκώσω τα μάτια στην οθόνη βλέπω την πρόταση να σχηματίζεται.
Το πόσο θα καθυστερήσει δεν είναι στάνταρ. Κάποιες φορές αρκετά κάποιες άλλες όχι.
Πχ ένα άλλο που μόλις μου ήρθε γιατί το αντιμετωπίζω πάλι τώρα.
Γράφω.
Και θέλω να μεταφέρω τον κέρσορα από την αρχή μιας γραμμής στο τέλος της ή το ανάποδο. Και επιλέγω να το κάνω με τα βελάκια.
Άκου....Παρατηρώ την κίνηση του κέρσορα. Δεν πάει γρήγορα αλλά γράμμα-γράμμα.
Πχ Θα χρονομετρήσω πόσο θα κάνει ο κέρσορας (με το πλήκτρο του δεξιού βέλους από την λέξη "Και θέλω να μεταφέρω.......τέλος" που έγραψα παραπάνω.....
Θες να μάθεις πόσο χρόνο έκανε?? 18 δευτερόλεπτα.

Κάνω copy paste την ίδια πρόταση σε άλλο φόρουμ.
Kawasaki-bikers.gr είναι.
Την ίδια πρόταση την προσπέρασε σε....3 δευτερόλεπτα!!!!!!
Εεεε.....για μένα είναι ένας αιώνας.
Δεν φταίει το pc μου γιατί τις μετρήσεις τις έκανα τώρα με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες.
Και δυστυχώς το ίδιο τέστ έχω κάνει σε 3 διαφορετικά pc και δυστυχώς είδα το ίδιο και εκεί.....

Είτε γράφω είτε διαβάζω. Τα έγραψα παραπάνω. Και δυστυχώς είναι απελπιστικό.....Μακάρι να έφταιγε ο υπολογιστής μου και να τον έφτιαχνα.
Αλλά δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα σε άλλο φόρουμ και ό,τι βλέπω στο pc μου το αντιμετωπίζω και σε άλλα pc.....Δυστυχώς.....

Πχ ένα αντιπροσωπευτικό πρόβλημα είναι ΚΑΙ το εξής....
Αν κάνω κατέβασμα-ρολάρισμα μιας σελίδας προς τα κάτω (ή πάνω, δεν έχει σημασία) με την ρόδα στο ποντίκι αργεί υπερβολικά (και μιλάω για πλήρως φορτωμένη σελίδα). Τόσο που με μανία ρολάρω εντονότερα την ρόδα και προσπερνώ πχ το thread που έψαχνα και κατεβαίνει 3-4 θέμα παρακάτω. Και άντε τα ίδια για να ανέβει εκεί που θέλω.....
Και η τσαντίλα στα ύψη.
Και επαναλαμβάνω ότι αντίστοιχα δεν βλέπω αλλού.....Δυστυχώς

Windows XP, SP2

IE7. Όχι δεν έχω δοκιμάσει άλλο και ούτε θέλω. Ευχαριστώ!
Tο μόνο extra που έχω είναι το google toolbar (ελάχιστα φορτωμένο) αλλά έτσι ήταν πάντα και έτσι είναι και στα άλλα sites.

ADSL 1024kbps, OTENET, Πάτρα

Σχεδόν πάντα. Με μικρές σχετικά αποκλίσεις και χωρίς το σύστημα να είναι φορτωμένο γενικά. Κλειστά τα περισσότερα (πχ msn, azureus κλπ κλειστά και το μέγιστο να έχω 2 ΙΕ ανοιχτούς με 2ή 3 tabs max)
Mόλις απενεργοποίησα το Kaspersky 7 (antivirus & firewall) αλλά τζίφος....Τα ίδια. Γράφω και όλα είναι αργά....

Ελπίζω να βοήθησα Νικόλα.
Και ελπίζω να βρεθεί το πρόβλημα γιατί με κουράζει και ταυτόχρονα κουράζει και όσους διαβάζουν τα κείμενα αυτά και κυρίως όσους προσπαθούν να βρουν απάντηση και λύση στο θέμα.

Αν χρειάζεσαι οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση είμαι εδώ!
Θέλω να λυθεί το πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να δουλέψω εδώ!
Και σε τελική ανάλυση, όλη αυτή την τρομερή δουλειά που έχεις κάνει εδώ Νικόλα (όπως και ο Τσάρος τόσο καιρό) θέλω να την χαίρομαι και όχι να τρελαίνομαι.......

Ευχαριστώ προκαταβολικά. :happy_4: :crazy_3: :cool_4:

Reaction score
1.844
Έχεις καθαρίσει την cashe του ΙΕ;

Συγνώμη αλλά όταν κάποιος προτείνει κάτι και το προσπερνάτε με σπασμένη τετάρτη, τότε δεν βγαίνει άκρη. Ακόμα και malakia να έχω πει, σχολίασέ το.
:pc:

Reaction score
41
Απάντηση: Re: Έχει παρατηρήσει κανείς....

Έχεις καθαρίσει την cashe του ΙΕ;

Συγνώμη αλλά όταν κάποιος προτείνει κάτι και το προσπερνάτε με σπασμένη τετάρτη, τότε δεν βγαίνει άκρη. Ακόμα και malakia να έχω πει, σχολίασέ το.
:pc:
Στα προβλήματα και τις συζητήσεις δεν περνώ με σπασμένη 4η. Σε καμία περίπτωση.
Διάβασα την πρότασή σου παραπάνω και έκανα "διαγραφή ιστορικού περιήγησης" στον ΙΕ, αν εννοείς αυτό!!
Και στα προσωρινά αρχεία Internet & στο ιστορικό και στα cookies.

Το θέμα είναι ότι και πριν το καθάρισμα όσο και τώρα, είμαι αργός εδώ (ούτε καν σπασμένη 1η) και σφαίρα αλλού.......

Reaction score
41
Απάντηση: Έχει παρατηρήσει κανείς....

Το ότι καθυστέρησα να απαντήσω είναι καθαρά λόγω ρυθμών χελώνας που μου επιτρέπει η παρούσα φάση........

(το συγκεκριμένο μνμ το στέλνω μέσω "γρήγορης απάντησης" και ίσως να φθάσει πιο γρήγορα.....)

Reaction score
41
Απάντηση: Έχει παρατηρήσει κανείς....

Πριν από λίγο ρύθμισα επίσης στις επιλογές μου, να εμφανίζει ανά σελίδα τόσα post όσα έχει ρυθμιστεί από το site (είχα 40 ανά σελίδα πρώτα) και έχω επιβάλλει να μου εμφανίζει το τελευταίο μήνα (και όχι απεριόριστα)

Βελτίωση??
Καμία......

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.524
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$