Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Reaction score
7
30'+ περίμενα στο ακουστικό για να δεήσει να το σηκώσει τεχνικός από forthnet.
Kαι το κατέβασμα σέρνεται...Αύριο θα πάρω τηλ να βρίσω

Reaction score
45
45'+ για να μιλήσω με τεχνικό της HOL και η απάντηση αυτού;
"θα σας καλέσει τεχνικός που γνωρίζει!"
Ακόμα περιμένω......

Reaction score
1.592
Κακά τα ψέμματα...μας αρέσει δε μας αρέσει...αυτή τη στιγμή τουλάχιστον υπάρχει ΜΟΝΟ ο ΟΤΕ...όλοι οι υπόλοιποι απλά κοροιδεύουν τον κόσμο και ουσιαστικά είναι ανύπαρκτοι...τα παραδείγματα είναι εκατοντάδες...

Reaction score
3
Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα στο να πάρω τηλέφωνο τη Forthnet.... :cool_11:

Βέβαια είχα πάντα πρόβλημα στο να το απαντήσουν, μα πάντα !!!
:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
3
Kαι το κατέβασμα σέρνεται...Αύριο θα πάρω τηλ να βρίσω
Μάριε, τσάμπα θα χαλάσεις τη ζαχαρένια σου..
Σχετικά με το κατέβασμα, πρέπει να έχει σχέση με την απόσταση σου από το dslam. Ξέρεις πόσο attenuation έχεις?

Κι εγώ έχω 24Mbps γραμμή αλλά βλέπω μόνο τα 4Mbps λόγω μεγάλου attenuation :-(

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Καλή και σωστή η κίνηση του ΟΤΕ αλλά εγώ μία ερώτηση έχω να κάνω...

Πότε θα έδινε ο ΟΤΕ 24άρα γραμμή αν δεν υπήρχαν οι εναλλακτικοί;;;

Ο ανταγωνισμός είναι απαραίτητος...

Reaction score
7
Εχει πέσει διάνα ο ΟΤΕ με τις τελευταίες του διαφημίσεις.

"Ναι, αλλά δεν έχει πάγιο ΟΤΕ" και "Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις φταίει ο ΟΤΕ".
Μπορεί να μην ανταποκρίνονται 100% στην πραγματικότητα, αλλά το μήνυμα είναι σωστό.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Σωστό και αναμφισβήτητο το περί ανταγωνισμού.

Ωστόσο, η ουσία είναι ότι το όφελος του καταναλωτή από τον ανταγωνισμό είναι να βρίσκει αυτό ακριβώς που χρειάζεται (συμπεριλαμβανόμενης φυσικά και της αξιοπιστίας!) σε χαμηλότερη τιμή και με ευνοϊκότερους όρους, και όχι να βρίσκει απλώς μια τιμή τζάμπα και μετά να τρέχει και να μη φτάνει.

Συνεπώς, στην προκειμενη περίπτωση, κατά τη δική μου γνώμη πάντα, το όφελος από τον ανταγωνισμό είναι η μείωση των τιμών και η διεύρυνση της προσφοράς από την πλευρά του πλέον αξιόπιστου από τους ανταγωνιζόμενους.

Reaction score
3
Για να είμαστε και δίκαιοι και απέναντι στους εναλλακτικούς τόσο καιρό λόγω της πολιτικής του OTE για να μείνουν ζωντανοί πουλάγανε στο κόστος και μάλλον τώρα είναι στην περίοδο του "ισοσκελισμού".
Βέβαια για να διεκδικούμε και σαν καταναλωτές το αντίτιμο αυτών που πληρώνουμε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαριστούμε σε κανένα!!!
Πρέπει πάντα και σε όλα τα θέματα να ζητάμε να παίρνουμε το ακριβές αντίτιμο του όποιου τιμήματος μας ζητάνε

Reaction score
0
------off-topic-------------

Κι εγώ έχω 24Mbps γραμμή αλλά βλέπω μόνο τα 4Mbps λόγω μεγάλου attenuation :-(
Βλέπω κι εσύ Βριλήσσια ε?
Κι εγώ με Forthnet 24Mbps, στα 500μ.από Λ.Πεντέλης έχω attenuation 48 και πλέον κλείδωσα μόνιμα στα 4.7Μbps. Κάποιες καλές μέρες είχα δει έως και 7 Mbps.
Άντε να έρθουν τα mini-DSLAMs να βρούμε την υγειά μας, άλλη ελπίδα δεν υπάρχει....

Reaction score
3
------off-topic-------------

Βλέπω κι εσύ Βριλήσσια ε?
Κι εγώ με Forthnet 24Mbps, στα 500μ.από Λ.Πεντέλης έχω attenuation 48 και πλέον κλείδωσα μόνιμα στα 4.7Μbps. Κάποιες καλές μέρες είχα δει έως και 7 Mbps.
Άντε να έρθουν τα mini-DSLAMs να βρούμε την υγειά μας, άλλη ελπίδα δεν υπάρχει....
800μ. από Λ. Πεντέλης και 52db attenuation :-(, 4.1Mbps max

Reaction score
1.844
Φρέσκα νέα. Μοσχοβολάνε ιώδιο, πριν μια ώρα τα ψάρεψα! :cool_11:

Η τιμολογιακή αλλαγή προβλέπεται για τα μέσα Γενάρη περίπου.
Απάντηση αξιόλογου και ειλικρινούς προϊσταμένου του Ο.Τ.Ε. Βύρωνα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.085
Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Οι χαμηλές τιμές ισχύουν ήδη από χθες. Πολλοί είναι αυτοί που έκαναν αίτηση νέας σύνδεσης (ή αναβάθμισης) στο 134 με τις νέες τιμές. Μόνο οι 24άρες εκκρεμούν ακόμα στην πράξη.
Το απίστευτο είναι ότι αρκετές αναβαθμίσεις ταχύτητας ολοκληρώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες... Αυτό για τον ΟΤΕ είναι πρωτάκουστο.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις τελικές τιμές για Conn-x.

Reaction score
1.844
Δικό μου το λάθος. Εννοούσα πότε αλλάζει για τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές, δηλαδή στην πράξη.
Τους καινούργιους τους εξυπηρετεί άμεσα, για να μη τους χάσει.
Άλλο πότε θα τους συνδέσει, ο καιρός θα δείξει.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.085
Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Και το πολυαναμενόμενο δελτίο τύπου του ΟΤΕ:

Δελτίο Τύπου:
ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ conn-x ΕΩΣ ΚΑΙ 44,5% ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΩΣ 24 Mbps

• Νέες μειωμένες τιμές για όλους τους πελάτες
• Δωρεάν αναβάθμιση της ταχύτητας 768 Kbps σε 1024 Kbps με νέα τιμή 16,50€
• Νέα ταχύτητα έως 24 Mbps με 29,90€ το μήνα

Αθήνα, 18 Δεκεμβρίου 2007 – Νέες χαμηλότερες τιμές, έως και 44,5% ανακοινώνει ο ΟΤΕ για το conn-x. Οι νέες τιμές έχουν αναδρομική ισχύ από 17/12/2007 και αφορούν τόσο τους νέους όσο και τους υφιστάμενους πελάτες.

Επίσης, ο ΟΤΕ θα προχωρήσει δωρεάν στη σταδιακή αναβάθμιση της ταχύτητας 768/192 Kbps σε 1024/256. Από 17/12/2007, όλοι οι πελάτες της ταχύτητας 1024/256 τιμολογούνται με τη νέα τιμή που είναι 16,50€.

Ταυτόχρονα, ο ΟΤΕ ανακοινώνει τη διάθεση μιας νέας ακόμα μεγαλύτερης ταχύτητας, έως 24 Mbps, στην τιμή των 29,90€.

Με βάση τα παραπάνω, οι νέες τιμές στα πακέτα conn-x που προσφέρει ο ΟΤΕ διαμορφώνονται ως εξής:

Ονομαστική Παλαιά Ταχύτητα ΠρόσβασηςΠαλαιό Μηνιαίο ΤέλοςΟνομαστική Νέα ταχύτητα πρόσβασηςΝέο Μηνιαίο τέλοςΜεταβολή768 / 19218,50 €1024 / 25616,50 €-10,81%1024 / 25621,50 €1024 / 25616,50 €-23,26%2048 / 25629,50 €2048 / 25619,50 €-33,90%4096 / 25638,50 €4096 / 25622,50 €-41,56%8192 / 38448,50 €8192 / 38426,90 €-44,54%-
Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%

Η νέα ταχύτητα έως 24 Mbps είναι διαθέσιμη στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας, μεταξύ των οποίων Πάτρα, Ιωάννινα, Ηράκλειο, Αλεξανδρούπολη, Λάρισα, Βόλος, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, καθώς και σε 35 ακόμα πόλεις. Σταδιακά προβλέπεται η διάθεσή της σε ακόμα περισσότερες πόλεις πανελλαδικά.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων, καθένας μπορεί να ελέγξει εάν η νέα ταχύτητα είναι διαθέσιμη στην περιοχή του μέσω της «μηχανής αναζήτησης διαθεσιμότητας ADSL» που υπάρχει στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.oteshop.gr και www.conn-x.gr.

Υπενθυμίζεται ότι, μέσα στο 2007, ο ΟΤΕ προχώρησε άλλες δύο φορές σε μειώσεις τιμών, τον Μάιο και τον Φεβρουάριο.

Η παροχή ακόμη μεγαλύτερων ADSL ταχυτήτων και ακόμη ανταγωνιστικότερων τιμών για όλους, με την ποιότητα του ΟΤΕ, αποτελεί ένα ακόμα βήμα στο δρόμο για τη διάδοση της ευρυζωνικότητας στη Ελλάδα και την σύγκλιση της χώρας με τους ευρωπαίους εταίρους της.

Reaction score
4
Αντε να δουμε τωρα αυτους με τα 24 και με τον ΟΤΕ τι προβληματα θα εχουν για να μην βριζουμε μονο τους εναλλακτικους.
Ηδη 2 φιλοι μου με 8 και εχουν τρελλαθει στα disconnects.

Reaction score
1
Κακά τα ψέμματα...μας αρέσει δε μας αρέσει...αυτή τη στιγμή τουλάχιστον υπάρχει ΜΟΝΟ ο ΟΤΕ...όλοι οι υπόλοιποι απλά κοροιδεύουν τον κόσμο και ουσιαστικά είναι ανύπαρκτοι...τα παραδείγματα είναι εκατοντάδες...
Δεν ξέρω αν είναι εκατοντάδες, αλλά σίγουρα οι χιλιάδες που είναι ικανοποιημένοι δεν έχουν και λόγω να το διατυμπανίζουν. Ο ΟΤΕ αναγκάστηκε να δώσει αυτές τις ταχύτητες γιατί πιεζότανε από τις απώλειες που είχε προς τους εναλλακτικούς.ΤΕΛΟΣ.
Σκέψου αν δεν υπήρχαν αυτοί οι "ανύπαρκτοι" όπως τους χαρακτηρίζεις τι θα έπερνες τώρα από τον ΟΤΕ (και εγώ και όλοι) και σε τί τιμή.
Αυτοί που είναι οι πλέον ωφελημένοι είναι αυτοί που βρίσκονται στην επαρχία και δεν έχουν εναλλακτική επιλογή.
Και καλό θα είναι να μην γενικεύκουμε τα αρνητικά για όλους τους εναλλακτικούς.
;-)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.738
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab