Ήρθε η ώρα να εγκαταλείψετε το WhatsApp;

TGD

Μηνύματα
1.640
Reaction score
1.338
Και κάτι καλό του Viber: δεν έχει εγκαταλείψει τις παλιές πλατφόρμες. Δουλεύει ακόμα σε Windows Phone 8.1 όπου καμιά άλλη εφαρμογή δεν υποστηρίζεται πια.
 

Μηνύματα
861
Reaction score
878
Αυτό προφανώς αναφέρεται σε όλες τις συσκευές που μπαίνουν ονλάιν, κ εγώ φανατικός firefox είμαι αλλά στο τηλέφωνο μια χαρά με βολεύει κ ο chrome.
Σε desktop καταστάσεις δεν νομίζω να ισχύει το γράφημα όπως το βλέπουμε, στην τύχη το λέω βέβαια..
 

rose.athens

S 4 Mod
Super Moderator
Μηνύματα
38.003
Reaction score
65.641
Μετά την κατακραυγή, τα μαζεύει το WhatsApp;Όμως:
If you do not want Facebook to access any of your WhatsApp, the only option is to switch to a different messaging app. The two of the best options to consider right now are Signal and Telegram. While Telegram isn't nearly as secure as WhatsApp, Signal offers pretty much all the features that make WhatsApp so popular – including the same end-to-end encryption protocol.
 

melina

Apple Parrot, 5G Gates chip fan
Μηνύματα
18.029
Reaction score
30.922
Από το newsletter "Fact News"

Τι συμβαίνει με το Whatsapp;

Μπορεί να το έχετε δει στο τουίτερ, εφόσον παρακολουθείτε διεθνείς χρήστες ή ακόμα και διασημότητες, όπως ο Elon Musk που δημιούργησαν τεράστιο ζήτημα. Το Whatsapp αλλάζει του όρους χρήσης του για να μοιράζεται δεδομένα με το Facebook και το Instagram. Με το μοίρασμα αυτό των δεδομένων η Facebook, στην οποία ανήκουν οι δύο εξαιρετικά δημοφιλείς εφαρμογές, επιδιώκει να μάθει καλύτερα τους χρήστες ώστε να προσφέρει στους πελάτες της ακόμα πιο στοχευμένη διαφήμιση.
Τι σημαίνει αυτό;
Καταρχάς, δεν αφορά τους χρήστες στην Ευρώπη. Ο κέρβερος στην προστασία των δεδομένων που ακούει στο όνομα Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ήδη απαγορεύσει στη Facebook να «τραβάει δεδομένα χρήσης» από το Whatsapp ενώ αν μας διαβάζετε χρήστες του app στην Αμερική να γνωρίζετε ότι οι νέοι όροι χρήσης δεν έχουν συνέπειες στην αποκρυπτογράφηση των μηνυμάτων και των συνομιλιών σας. Παρόλα αυτά η ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ των apps μπορεί να ταυτοποιήσει κάθε χρήστη. Βloomberg.
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
157.826
Μηνύματα
2.451.980
Members
35.640
Νεότερο μέλος
Μανώλης
Top