Ήρθε η ώρα να εγκαταλείψετε το WhatsApp;

TGD

Μηνύματα
6.985
Reaction score
7.073
Και κάτι καλό του Viber: δεν έχει εγκαταλείψει τις παλιές πλατφόρμες. Δουλεύει ακόμα σε Windows Phone 8.1 όπου καμιά άλλη εφαρμογή δεν υποστηρίζεται πια.
 

Μηνύματα
1.063
Reaction score
1.111
Αυτό προφανώς αναφέρεται σε όλες τις συσκευές που μπαίνουν ονλάιν, κ εγώ φανατικός firefox είμαι αλλά στο τηλέφωνο μια χαρά με βολεύει κ ο chrome.
Σε desktop καταστάσεις δεν νομίζω να ισχύει το γράφημα όπως το βλέπουμε, στην τύχη το λέω βέβαια..
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.153
Reaction score
93.263
Μετά την κατακραυγή, τα μαζεύει το WhatsApp;



Όμως:
If you do not want Facebook to access any of your WhatsApp, the only option is to switch to a different messaging app. The two of the best options to consider right now are Signal and Telegram. While Telegram isn't nearly as secure as WhatsApp, Signal offers pretty much all the features that make WhatsApp so popular – including the same end-to-end encryption protocol.
 

melina

Cargo 200
Μηνύματα
22.817
Reaction score
40.984
Από το newsletter "Fact News"

Τι συμβαίνει με το Whatsapp;

Μπορεί να το έχετε δει στο τουίτερ, εφόσον παρακολουθείτε διεθνείς χρήστες ή ακόμα και διασημότητες, όπως ο Elon Musk που δημιούργησαν τεράστιο ζήτημα. Το Whatsapp αλλάζει του όρους χρήσης του για να μοιράζεται δεδομένα με το Facebook και το Instagram. Με το μοίρασμα αυτό των δεδομένων η Facebook, στην οποία ανήκουν οι δύο εξαιρετικά δημοφιλείς εφαρμογές, επιδιώκει να μάθει καλύτερα τους χρήστες ώστε να προσφέρει στους πελάτες της ακόμα πιο στοχευμένη διαφήμιση.
Τι σημαίνει αυτό;
Καταρχάς, δεν αφορά τους χρήστες στην Ευρώπη. Ο κέρβερος στην προστασία των δεδομένων που ακούει στο όνομα Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ήδη απαγορεύσει στη Facebook να «τραβάει δεδομένα χρήσης» από το Whatsapp ενώ αν μας διαβάζετε χρήστες του app στην Αμερική να γνωρίζετε ότι οι νέοι όροι χρήσης δεν έχουν συνέπειες στην αποκρυπτογράφηση των μηνυμάτων και των συνομιλιών σας. Παρόλα αυτά η ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ των apps μπορεί να ταυτοποιήσει κάθε χρήστη. Βloomberg.
 


rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.153
Reaction score
93.263
Καταρχάς, δεν αφορά τους χρήστες στην Ευρώπη. Ο κέρβερος στην προστασία των δεδομένων που ακούει στο όνομα Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ήδη απαγορεύσει στη Facebook να «τραβάει δεδομένα χρήσης» από το Whatsapp ενώ αν μας διαβάζετε χρήστες του app στην Αμερική να γνωρίζετε ότι οι νέοι όροι χρήσης δεν έχουν συνέπειες στην αποκρυπτογράφηση των μηνυμάτων και των συνομιλιών σας.
What does WhatsApp share with Facebook?
WhatsApp has said the data it shares from users outside the EU and UK does not include messages, groups or call logs.
However, it does include:
  • phone number and other information provided on registration (such as name)
  • information about the user's phone, including make, model, and mobile company
  • internet protocol (IP) addresses, which indicate the location of a user's internet connections
  • any payments and financial transactions made over WhatsApp
 

Μηνύματα
1.375
Reaction score
4.149
Μια στάση κάνουμε για μια δεύτερη ματιά στους επαγγελματικούς λογαριασμούς του Instagram και μετά μας φλομώνουν στην στοχευμένη διαφήμιση...
Το ίδιο και στην google, αλλά και στο facebook σε μια τυχαία αναζήτηση...
Και το κυριότερο (και πιο ανησυχητικό) κάτι που θα έχετε παρατηρήσει, ότι αφού δεν μπορούν (ακόμα) να μπουν στο μυαλό μας... προφανώς υπάρχουν λέξεις κλειδιά στις τηλεφωνικές συνομιλίες μας, μια και όταν υπάρξει κάποια αναφορά προϊόντος ή υπηρεσίας στην συνομιλία...η google είναι αμείλικτη στις άπειρες σχετικές διαφημίσεις...
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.316
Μηνύματα
2.858.286
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top