Ήρθε (;) η ώρα της απόφασης...

Reaction score
164
Χθες έγινε η βόλτα, και με τις πολύτιμες συμβουλές σας...
-Απέρριψα την Panasonic Plasma. Είχα μαζί μου το Dark City, και είδα πράσινα είδωλα (σιγά μη δεν έβλεπα!).
-Έφυγαν από τη μέση οι Samsung, λόγω input lag. Είμαι που είμαι κουλός, να μπορώ να παίζω και λιγάκι...

Και έμεινε η Sony. Η Χ δεν μου έκανε κάτι παραπάνω. Η W4500 ήταν ό,τι έπρεπε... Οπότε τη Δευτέρα την περιμένω στο σπίτι. Και προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να μην ψάξω για clouding :138:

SOL

Reaction score
0
-Απέρριψα την Panasonic Plasma. Είχα μαζί μου το Dark City, και είδα πράσινα είδωλα (σιγά μη δεν έβλεπα!).
-Έφυγαν από τη μέση οι Samsung, λόγω input lag. Είμαι που είμαι κουλός, να μπορώ να παίζω και λιγάκι...

Και έμεινε η Sony. Η Χ δεν μου έκανε κάτι παραπάνω. Η W4500 ήταν ό,τι έπρεπε... Οπότε τη Δευτέρα την περιμένω στο σπίτι. Και προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να μην ψάξω για clouding :138:
Πιστευω εκανες πολυ καλη επιλογη!
Και εγω αυτη εχω και ειμαι τρελα ευχαριστημενος.
Κοιτα να την ευχαριστηθεις και μην μπαινεις σε διαδικαιες με clouding κτλ.Ολες οι τηλεορασεις εχουν τα μικροπροβληματα τους καμια δεν ειναι τελεια!

Reaction score
19
Κοιτα να την ευχαριστηθεις και μην μπαινεις σε διαδικαιες με clouding κτλ.
Πράγματι, μην ασχολείσαι. Έτσι κι αλλιώς, μπορεί να εμφανιστεί μετά. :142:

Reaction score
8

Εαν την παρελαβες περιμενουμε τις εντυπωσεις σου.

KLM

Reaction score
0
Σκέφτομαι να αγοράσω την Samsung 786. Θα ήθελα να ρωτήσω, τι είναι αυτό το input lag;;;

Reaction score
0
Σκέφτομαι να αγοράσω την Samsung 786. Θα ήθελα να ρωτήσω, τι είναι αυτό το input lag;;;
Μαλλον τα παιδια εννοουν την καθυστεριση της εναρξης της και της αλλαγης καναλιων γιατι εγω δεν εχω καταλαβει τιποτα αλλο εκτος απο αυτο στην Samsung. Και δεν με πειραζει κιολας αν ειναι αυτο.

Reaction score
164
Μαλλον τα παιδια εννοουν την καθυστεριση της εναρξης της και της αλλαγης καναλιων γιατι εγω δεν εχω καταλαβει τιποτα αλλο εκτος απο αυτο στην Samsung. Και δεν με πειραζει κιολας αν ειναι αυτο.
Όχι, δεν είναι αυτό. Input lag είναι ο χρόνος που απαιτείται από τη στιγμή που θα "μπει" το σήμα στην οθόνη, μέχρι να εμφανιστεί. Ή διαφορετικά ο χρόνος επεξεργασίας του σήματος. Σε τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν είναι θέμα. Είναι θέμα όμως:
-Σε σήμα από εξωτερικές πηγές (DVD, δορυφορικός δέκτης), όταν ακούμε τον ήχο από ενισχυτή. Σε αυτή την περίπτωση ο ήχος προηγείται της εικόνας. Αν ο ενισχυτής έχει lip sync, αντιμετωπίζεται. Αν δεν έχει, απλά έχουμε πρόβλημα συγχρονισμού ήχου-εικόνας.
-Σε χρήση με HTPC: Κουνάς το mouse πχ, και αυτό αντιδρά αργότερα. Εκνευριστικό.
-Σε χρήση με κονσόλες, είναι καταστροφικό. Έχεις φάει τη σφαίρα και εσύ δεν το έχεις δει ακόμα.
Υπάρχει βέβαια game mode, όπου το lag μειώνεται, αλλά πάλι υπάρχει. Το χειρότερο σε αυτή την περίπτωση είναι ότι πολλά ρυθμιστικά εικόνας δεν λειτουργούν, οι διάφορες επεξεργασίες βελτίωσης σήματος είναι off, και η ποιότητα εικόνας μέτρια.

Reaction score
164
Την πήρα χθες το βράδυ. :107:
Δεν έχει κάποιο πρόβλημα, σε φυσιολογικές συνθήκες θέασης. Έχει μια ελαφριά ανομοιομορφία στο backlight, που φαίνεται με κλειστά τα φώτα, με το backlight στο τέρμα, σε μαύρο background. Αλλά, υπό αυτές τις συνθήκες, δεν μπορείς καν να παρακολουθήσεις. Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης, πολλοί προτείνουν το backlight στο 0, ενώ εγώ το είχα σχεδόν τέρμα.
Σε HD, από PS3 και Popcorn, η εικόνα είναι άψογη, η κίνηση απροβλημάτιστη, ακόμα και στα crawl, στα γράμματα δηλαδή που "τρέχουν" στο κάτω μέρος σε μερικά κανάλια.
Στη λήψη sd, αναδικνύει τα προβλήματα της κεραίας, δηλαδή πχ τα διπλά είδωλα φαίνονται πιο έντονα από τη crt. Αλλά δεν έχω κάνει καν τις προτεινόμενες ρυθμίσεις, οπότε δεν μπορώ να πω πολλά για την απόδοσή της ως τηλεόραση.
Γενικά, μετά από μία ώρα παιχνίδι, είμαι ευχαριστημένος 100%.

Reaction score
8
εχω και εγω το ιδιο διλημμα Pany TH-42PZ85E ή sony w4500 αλλα μαλλον προς sony θα παω.Καλοριζικη!

Reaction score
164
εχω και εγω το ιδιο διλημμα Pany TH-42PZ85E ή sony w4500 αλλα μαλλον προς sony θα παω.Καλοριζικη!
Να είσαι καλά!
Την Ζ85 την απέρριψα γιατί έβλεπα πράσινα είδωλα στις γρήγορες κινήσεις... Πριν την πάρεις δες στην 85ρα το Sin City...

Reaction score
8
Χτες ειδα την Pany TH-42PZ85E και οντως ειδα πρασινα ειδωλα, δεν ηταν βεβαια τοσο ενοχλητικα αλλα υπαρχουν.Κατα τα αλλα η ΤV αψογη.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef