Ήρθε το GRAN TURISMO 4......Επιτέλους!!!

Reaction score
41
Το Σάββατο, 05 Μαρτίου, κυκλοφόρησε (επιτέλους, μετά από αναμονή μηνών....) η νέα έκδοση του εκπληκτικού simulator οδήγησης GRAN TURISMO 4.

Εκπληκτικά γραφικά, υπέροχος ήχος (Dolby ProLogic II) και τρομερό game play..........
Παιχνίδι για πολλές ώρες ενασχόλησης........

Θα προσπαθήσω να παίξω λίγο και θα γράψω τις εντυπώσεις μου!
Αξίζει σίγουρα να βρίσκεται στο ράφι σας!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Άτιμη SONY.....Δεν το βγάζει σε PC για να μας αναγκάσει να πάρουμε PS........ΓΚΡΡΡΡΡ!!!!!

Reaction score
1
Συμφωνώ σε όλα όσα λέει για το παιχνίδι ο Δημήτρης,αλλά...

Το αλλά,έχει να κάνει με το ότι όσο και να μην προσέχεις,όπως και να οδηγείς,το αυτοκίνητό σου,δεν παθαίνει τίποτα.
Δεν τουμπάρει,δεν παθαίνει την παραμικρή γρατζουνιά,δεν προκαλεί ζημιές,όλα εύκολα.

Reaction score
41
ΤΣΙΛΙΚΛΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ said:
Συμφωνώ σε όλα όσα λέει για το παιχνίδι ο Δημήτρης,αλλά...

Το αλλά,έχει να κάνει με το ότι όσο και να μην προσέχεις,όπως και να οδηγείς,το αυτοκίνητό σου,δεν παθαίνει τίποτα.
Δεν τουμπάρει,δεν παθαίνει την παραμικρή γρατζουνιά,δεν προκαλεί ζημιές,όλα εύκολα.
Σωκράτη, όντως δεν παθαίνει ζημιές το αυτοκίνητο και δεν τουμπάρει.
Αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο σε έναν simulator.
Το παιχνίδι είναι απόλυτα δύσκολο από την στιγμή που θα πάψεις να παίζεις απλά και αποφασίσεις να "χτυπήσεις" χρόνους.
Εκεί αρχίζουν τα μανίκια.........

Ναι στο Colin McRae ή στο WRC τα αυτοκίνητα τουμπάρουν ή παθαίνουν ζημιές......Αλλά είναι γελοίο από την άλλη να βλέπεις ένα εντελώς διαλυμένο αυτοκίνητο να τρέχει, την στιγμή που στην πραγματικότητα θα είχε εγκαταλείψει............

Στο GranTurismo έχεις την απόλυτη αίσθηση του οχήματος.
Καταλαβαίνεις με έναν μαγικό τρόπο πότε υποστρέφει ή υπερστρέφει ή πάει με τα 4............
Στα άλλα απλά τα κάνεις όλα στο περίπου.........

Και η μέγιστη ικανοποίηση.....να περάσεις δοκιμασίες με χρυσό στα διπλώματα του GranTurismo.
Εκεί να δεις δυσκολία Σωκράτη......

Παρεπιπτόντως...........Το Νιρμπουργκρινγκ είναι ΑΠΑΙΧΤΟ.

Έχω παίξει ελάχιστα για να μπορέσω να μεταφέρω ολοκληρωμένη άποψη.
Σε λίγες μέρες ίσως!! 8) :wink:

Reaction score
5
έχω σπαστεί απίστευτα διότι το PS2 μου έκανε μπαμ 2η φορά (τροφοδοτικό) .....

Λέτε να φταίει το τσιπάκι ? Τώρα βρήκε που βγήκε το GT4? γκρρρρρρρ έχει και fiat barchetta ρε γαμ*το :p

Reaction score
14
Εγω πάντως την τελευταία φορά που έπαιξα την Lara (πριν ένα μήνα) δεν κατάφερα να περάσω την αράχνη...γρρρρρρρρρρρρρ

Reaction score
41
Stelios said:
έχω σπαστεί απίστευτα διότι το PS2 μου έκανε μπαμ 2η φορά (τροφοδοτικό) .....

Λέτε να φταίει το τσιπάκι ? Τώρα βρήκε που βγήκε το GT4? γκρρρρρρρ έχει και fiat barchetta ρε γαμ*το :p
Κοίτα Στέλιο μήπως σου καίει την ασφάλεια που έχει στο τροφοδοτικό.
Ααα....και όταν το αφήνεις πολλές μέρες χωρίς να παίζεις κάνε το προφανές. Κλείνε τον γενικό διακόπτη ΠΙΣΩ.
(τώρα που το λέω πάω να το κλείσω κι εγώ.....) :!: :idea:

Το Barchetta που έχει είναι το προηγούμενο (και όχι το δικό σου Στέλιο... :roll: :wink: )

Reaction score
41
giotamike said:
Εγω πάντως την τελευταία φορά που έπαιξα την Lara (πριν ένα μήνα) δεν κατάφερα να περάσω την αράχνη...γρρρρρρρρρρρρρ
Και μένα μου έσπασε τα νεύρα Μιχάλη......
Γιατί ακόμα κι αν αφήσεις τα όπλα με την ελπίδα να σημαδέψει αλλού, η Lara εξακολουθεί να πυροβολεί στα σπασμένα κελυφη.....

Υπάρχει ένα κουμπί (αλλά δεν θυμάμαι ποιό, πρέπει να κρατήσω το χειριστήριο στα χέρια....) που αλλάζει το σημείο που σημαδεύει η γυναικάρα.
Θα το δω και θα σου πω...... :wink:

Reaction score
14
giotamike said:
Και μένα μου έσπασε τα νεύρα Μιχάλη......
Γιατί ακόμα κι αν αφήσεις τα όπλα με την ελπίδα να σημαδέψει αλλού, η Lara εξακολουθεί να πυροβολεί στα σπασμένα κελυφη.....

Υπάρχει ένα κουμπί (αλλά δεν θυμάμαι ποιό, πρέπει να κρατήσω το χειριστήριο στα χέρια....) που αλλάζει το σημείο που σημαδεύει η γυναικάρα.
Θα το δω και θα σου πω...... :wink:
Μα δεν είναι η Lara εκει...παίζω με εκείνο το βοδάνθρωπο.

Reaction score
41
Είσαι λοιπόν στο επίπεδο "Boaz returns" και προσπαθείς με τον Kurtis να "φας" το τέρας με την μορφή μεγάλης αράχνης.........
Σωστά.
Σκοπός (όπως έχεις ήδη καταλάβει) είναι να σπάσεις τα "κόκκαλα" που βρίσκονται περιφεριακά της αράχνης (από όπου εκτοξεύονται αυτά τα άθλια πράσινα υγρά.......)
Είναι 4 στον αριθμό αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο Kurtis παρόλο που σπάει ένα ή δύο "κόκκαλα" μετά επιμένει να πυροβολεί την αράχνη στα σπασμένα "κόκκαλα"

Πάρε το manual του παιχνιδιού, και πήγαινε στην σελίδα του χειρισμού.
Εκεί αναφέρει ποιόν συνδυασμό πλήκτρων πρέπει να χρησιμοποιήσεις για να "αλλάξεις" στόχο.(το manual το αναφέρει χαρακτηριστικά σαν swich target.....)
Βρες το οπωσδήποτε γιατί αλλιώς ΔΕΝ βγαίνει η πίστα.
Δεν θυμάμαι δυστυχώς πως ακριβώς γίνεται...........
(έχει περάσει άλλωστε πολύς καιρός)

Πάντως, όταν ξεπεράσεις και αυτό, μετά τα πράγματα είναι αρκετά απλά και ακόμα και ο "δύσκολος" τελικός αντίπαλος (Εckhardt) είναι τελικά αρκετά εύκολος........ :wink:

Reaction score
41
Πάντως το χειρώτερό μου επίπεδο (μιλάμε για πολύ σπάσιμο....... :twisted: ) ήταν ο Brοther Obscura (το φάντασμα που εμφανιζόταν στη αίθουσα με τις σαρκοφάγους...............και το μπλε φως που έπρεπε να πιάσει η Lara............
Μιλάμε για πολύ βρισίδι...... :roll: :wink:

Reaction score
41
Αν συνεχίσεις το.....καλοκαίρι, να κανονίσουμε να παίξουμε μαζί στο σπίτι στον βιντεοπροβολέα..........
Να δεις και τις......καμπύλες της Lara σε XL size!!!! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.287
Members
38.445
Νεότερο μέλος
brahamos