Ήχος Τεύχος #415 Οκτώβριος 2007

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Aκούμε και ταιριάζουμε ηχεία και ενισχυτές. Βρείτε το μουσικό σας ταίρι.

Ποια είναι η καλύτερη LCDTV; Αγοράστε τη σωστή τηλεόραση.

Ηοmecinema: Φτιάξετε τον ήχο σας.

Το βινίλιο ζει. Βάζουμε τη βελόνα στο αυλάκι.
Από την τρίτη στα περίπτερα...
(την Δευτέρα δεν κυκλοφορούν περιοδικά)

Reaction score
0
Στο άρθρο περί "ferrari" το τελευταίο κομμάτι του κειμένου επαναλαμβάνεται και στο επόμενο άρθρο (ο γνωστός δαίμων). Είναι σε όλα έτσι ??? ή το δικό μου θα γίνει συλλεκτικό ......!!

Εγώ πάντως το βρήκα την Παρασκευή !!

Reaction score
0
Τα ταιριάσματα ενισχυτών-ηχείων σε ποια κατηγορία τιμής είναι? Έχει σετακια μέχρι €2.500?

Reaction score
0
Το συγκεκριμένο θέμα είναι το μόνο που ίσως με ενδιαφέρει σε αυτό το τεύχος. Αξίζει να το πάρω? Ή μήπως είναι πολύ σύντομες οι παρουσιάσεις? Πόσα τέτοια σετ παρουσιάζονται?

Reaction score
5
Καλο ειναι και το αρθρο για τον ΟΝΚΥΟ... αλλα θα το περιμενα μεγαλυτερο με περισσοτερα στοιχεια...
Για 5 ευρω... καλα κραταει ο Ηχος... (ειχα να παρω αρκετα χρονια "τετοιο" περιοδικο... και μερικα δεν τα ξανα-ακουμπαω)

Reaction score
7.111
Στο άρθρο περί "ferrari" το τελευταίο κομμάτι του κειμένου επαναλαμβάνεται και στο επόμενο άρθρο (ο γνωστός δαίμων). Είναι σε όλα έτσι ??? ή το δικό μου θα γίνει συλλεκτικό ......!!
Ατυχησες,ολα τα τευχη ετσι ειναι,οποτε δεν θα γινει συλλεκτικο.
Χοντροειδεστατο λαθος,θυμιζει σχολικη εφημεριδα ο ελεγχος.

Reaction score
180
Παλια ειχαν ηχεια και λαμπατους στο εξωφυλλο. Τωρα βαζουν top models. Οχι πως εχω τιποτα με την κοπελα. Καθε αλλο. Αλλα να..... τα ηχεια τωρα ειναι κατω δεξια σε thumbnail και μου κακοφαινεται.

Reaction score
4.768
Πάνε να αντλήσουν πελάτες από εκεί που δεν πρόκειται να έρθουν λόγω μεγάλου ανταγωνισμού και έχασαν τους σταθερούς πελάτες που στήριζαν το περιοδικό τόσα χρόνια

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Ήχος Τεύχος #415 Οκτώβριος 2007

Πάντως, αν σας ενδιαφέρουν τα ακουστικά που φοράει η Ναόμι στο εξώφυλλο, να ξέρετε πως πλέον έγιναν πιο προσιτά!
$2,400 από $2,500 και όποιος προλάβει!

This memorable pair of bejeweled DJ headphones first appeared on Crave nearly a year ago, though that version had only clear crystals. The updated set shown here, however, was created with pink amethyst stones specifically for the 2007 Swarovski Fashion Rocks U.K. event for the Prince's Trust charity, according to BornRich. And we're happy to report that the headphones have actually come down in price--from to $2,400 from the original $2,500. Or maybe that's only with a coupon.

crave.cnet.com

Reaction score
0
Το κακο με τα περιδικα (οχι μονο του χωρου),ειναι πως αναδεικνυουν τα θετικα στοιχεια του προιοντος που αναλαμβανουν να παρουσιασουν!Και αυτο <λογικο> γιατι πληρωνονται με την διαφημηση και δεν μπορουν να το θαψουν!Ουτε 5 ευρω δεν θα εδινα κανονικα, αλλα τα δινω γιατι δεν υπαρχει κατι αλλο!
Και αυτη η Ναομη ,τι παιδει ειναι?Τυχερος ο Βενεζουελος προεδρος που την ειχε 4 ωρες στο γραφειο του....Αχχχχ.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Ταιριάσματα, ματσαρίσματα, ματσαρίσματα και ματαταιριάσματα. Οποία λεξιπενία! Χάθηκε ο κόσμος να βάλουν και λίγη ευρυλεξία στη ζωή τους; Παντρέματα, αρραβωνιάσματα, τακιμιάσματα, κολλητιλίκια...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος