ΌΛΕΣ ΟΙ 1920Χ1080 LCD TV 37'' - 42''

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
jas13 said:
Φιλε Χρηστο συγχαρητηρια,ολλα σε ενα κ νοικοκυρεμενα.κατι ερωτησεις εχω?
Εχει μεγαλη διαφορα το 1080ι απο το1080p?
Αν συνδεθουν με υπολογιστη ποιες θα βγαλουν την 1920*1080p?
Τι ειναι το HDCP που το ακουω πολυ συχνα?
Και αν ειχες το ποσο τον 3000 ευρω ποια υγροκρυσταλη θα αγοπαζες?
Ευχαριστω κ ευχομαι να σας δω στην εκθεση
1. Υπάρχει διαφορά μικρή στην εικόνα αλλά μεγάλη στην συνδεσιμότητα (δες στο 2)
2. Μόνο όσες είναι 1080p μπορούν να συνδεθούν με Pc σε ανάλυση 1920Χ1080
3. Το HDCP με λίγα λόγια, είναι ένα πρωτόκολλο "κλειδώματος" των dvd ώστε μόνο όσες tv το έχουν μπορούν να το προβάλουν μέσω hdmi σύνδεσης σε υψηλή ανάλυση.
4. Θα πήγαινα στην Έκθεση και θα τις έβλεπα όλες μαζεμένες... πάντως σίγουρα θα αγόραζα 1080p αν είχα τα χρήματα...
Εμενα ιδικια μου μονο 720p δεχεται απο Pc σε αλλες αναλυσης τρεμη η εικονα :x

HV

Reaction score
0
Παιδες δεν θα ηταν ποιο ορθο ολες οι τιμες να ειναι η μεσω γερμανιας η μεσω Ελλαδας ?? Δεν εχουμε σωστη οπτικη οταν οι μισες ειναι ευρωπαικες και οι μισες Ελληνικες τιμες...
Εκει μπορει να βοηθησει ισως το Skroutz.

Reaction score
0
γεια σας,

τιποτα νεοτερο επι του θεματος? δεν βλεπω να ενημερωνεται η λιστα ...

Reaction score
0
kalispera paidia i8ela na sas rwtisw endiaferomai na agorasw tin amoi 37 kai exw doriforiki ena dreambox 8a vlepw kala i 8a pixelarei????sorry an einai asxeti i erwtisi......

Reaction score
5
Ηρθε η εκπληκτικη philips 37PF9632...
Με μια ματια στην εικονα της... απλα... ξεχνατε ολες τις αλλες...

Reaction score
0
Ηρθε η εκπληκτικη philips 37PF9632...
Με μια ματια στην εικονα της... απλα... ξεχνατε ολες τις αλλες...
Φανταζωμαι..και θελω πολυ να την παρω, αλλα λεω ακομα 2 χρονακια να κρατησω την 9830, γιατι θα με κοροϊδευουν τα δικα μου ατομα, θα πουν καλα ακομα 2 χρονια δεν περασαν που την πειρες, και πειρες καινουργια tv... και δεν θα εχουν και αδικο, που να ξερουν αυτοι την τρελα που κουβαλαμε:happy_9:

Reaction score
0
Καλησπερα παιδια.Πρωτο post στο forum.Καλως σας βρηκα.Σχετικα με την LGlf 65(37αρα).Την βρηκα στα mediamarkt 1429 ευρω.Απο τιμη λογικη μου φαινεται.Καποιος που να την εχει και να πει την γνωμη του;

Reaction score
0
Καλησπερα παιδια.Πρωτο post στο forum.Καλως σας βρηκα.Σχετικα με την LGlf 65(37αρα).Την βρηκα στα mediamarkt 1429 ευρω.Απο τιμη λογικη μου φαινεται.Καποιος που να την εχει και να πει την γνωμη του;
Εγώ την πήρα 1029 Ευρώ...

http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/query.do?query=Lg+37lf65&imageField.x=8&imageField.y=11

Με αυτά τα χρήματα δεν παίρνεις ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ :)

Reaction score
0
Ακόμα και ΚΑΤΩ απο 1.000 Ευρώ!!!!!!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168594

Reaction score
14
Πολυ καλή τιμή, και πολύ καλή οθόνη. Ακόμα και για μόνιτορ υπολογιστή είναι καλή, 37 ίντσες στα 1000 ευρώ!!!!

Reaction score
0
Πολυ καλή τιμή, και πολύ καλή οθόνη. Ακόμα και για μόνιτορ υπολογιστή είναι καλή, 37 ίντσες στα 1000 ευρώ!!!!
Δεν το είχα δει έτσι το ζήτημα... PC monitor 37'' 1000 Euros!!!:bravo:

ΚΑΛΟΟΟΟΟ...............

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.874
Members
38.509
Νεότερο μέλος
Konstantinos M.