Όλοι για την πάρτη της (Microsoft)

Μηνύματα
10.188
Reaction score
62
Η Microsoft Game Studios εξαγοράζει την εταιρεία Lionhead Studios του πρωτοπόρου σχεδιαστή παιχνιδιών Peter Molyneux

Η επιτυχημένη σειρά “Fable” της Lionhead ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια σε πωλήσεις παγκοσμίως.


Η Microsoft Game Studios ανακοίνωσε την εξαγορά της βρετανικής Lionhead Studios, μίας από τις κορυφαίες και πιο πρωτοποριακές εταιρείες σχεδιασμού παιχνιδιών στην παγκόσμια αγορά. Η εταιρεία είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία της επιτυχημένης σειράς “Fable®” για Xbox® και Windows®.

Η Lionhead Studios θα ξεκινήσει άμεσα την ανάπτυξη περιεχομένου αποκλειστικά για τις πλατφόρμες Xbox 360™ και Microsoft® Windows. Οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν στο παρελθόν για τη δημιουργία των δημοφιλών παιχνιδιών ρόλων “Fable” για το Xbox και “Fable: The Lost Chapters” για Xbox και Windows, τα οποία έχουν συνολικά ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια σε πωλήσεις παγκοσμίως, καθιστώντας το “Fable” την κορυφαία σε πωλήσεις σειρά παιχνιδιών ρόλων στην πλατφόρμα του Xbox. Τα “Fable” και “Fable: The Lost Chapters” επιτρέπουν στους παίκτες να πάρουν αποφάσεις που επηρεάζουν τις ικανότητες, την εμφάνιση και τον ηθικό προσανατολισμό του χαρακτήρα τους, καθώς και τον κόσμο που τον περιβάλλει.

“Η Microsoft Game Studios έχει εργαστεί σκληρά για να γίνει ο καλύτερος δυνατός συνεργάτης για τα κορυφαία ταλέντα της βιομηχανίας και αυτή η εξαγορά υπογραμμίζει την αφοσίωσή μας στην ποιότητα,” δήλωσε ο Shane Kim, γενικός διευθυντής της Microsoft Game Studios. “Ο Peter Molyneux είναι ένας από τους ελάχιστους πραγματικούς οραματιστές στην αγορά των παιχνιδιών και η συνεργασία μας μαζί του είναι τρομερά σημαντική, τόσο για το μέλλον της διαδραστικής ψυχαγωγίας, όσο και για την εταιρεία μας. Η Lionhead είναι ένα λαμπρό υπόδειγμα πρωτοποριακού και δημιουργικού ταλέντου και μας έχει προσφέρει μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές και πρωτότυπες εμπειρίες βιντεοπαιχνιδιών μέχρι σήμερα. Είναι τιμή μου να καλωσορίσω στην εταιρεία μας τον Peter και τους απίθανους ανθρώπους της Lionhead Studios”.

“Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που αποτελούμε μέρος της MGS. Υποστηρίζουν εδώ και καιρό το δημιουργικό μας όραμα και αυτή η συνεργασία μας είχε ως αποτέλεσμα την πολύ επιτυχημένη σειρά ‘Fable’”, δήλωσε ο Molyneux, διευθυντής της Lionhead Studios. “Αυτή η εξαγορά δίνει στην Lionhead τη σταθερότητα που χρειάζεται και την ευκαιρία να εστιάσουμε στη δημιουργία τίτλων επόμενης γενιάς παγκοσμίου κλάσης. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με μερικούς από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς παιχνιδιών της αγοράς. Το συνδυασμένο ταλέντο μας θα οδηγήσει τα παιχνίδια επόμενης γενιάς σε ένα νέο επίπεδο”.




ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ??
 




Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.613
Μηνύματα
2.868.048
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top