Όποιος ανακατεύεται με τον Delamostre, τον τρώνε τα vintage

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απάντηση: Όποιος ανακατεύεται με τον Delamostre, τον τρώνε τα vintage

Οτι το αναλογικό μονοπάτι είναι δύσκολο,κακότροπο και παράξενο και έτοιμες λύσεις δεν θα βρεις.
Ο αναλογικός σου συνδυασμός έχει πολλούς αδύναμους κρίκους και συμπέρασμα δεν μπορείς να βγάλεις τι απ'όλα φταίει περισσότερο .Άκου την μουσική σου και όταν νοίωσεις οτι έχεις χρήμα μπόλικο για ξόδεμα τα ξαναλέμε .
Όσοι σου απαντάνε έχουν χώσει πολλάααααααααααααα € και τα περισσότερα πεταμένα

Reaction score
61

Δεν αντιλεγω Φίλε Μάνο,δεν έχω απαιτήσεις,άλλωστε το τα χρήματα που διέθεσα,τα εδωσα για το μηχάνημα,απλά ρωτάω εσάς τους γνωστές,είναι επαρκής η κεφαλη αυτη,για έναν αξιοπρεπή ήχο,με το 1210;

Ευχαριστω

Reaction score
5.879

Φοιβο θα συμφωνησω με αυτα που σου λεει ο Μανος. Βαλε την κεφαλη που σου εδωσε ο Σταματης στο ΜΚ2, και απολαυσε τις μουσικες σου!!:621:

Reaction score
61

Ευχαριστω φιλε Γιαννη!

Reaction score
7.039

Δεν αντιλεγω Φίλε Μάνο,δεν έχω απαιτήσεις,άλλωστε το τα χρήματα που διέθεσα,τα εδωσα για το μηχάνημα,απλά ρωτάω εσάς τους γνωστές,είναι επαρκής η κεφαλη αυτη,για έναν αξιοπρεπή ήχο,με το 1210;

Ευχαριστω
Φοίβο παίζουν ρόλο τα συνοδά.
Αυτό που σου λένε όλοι δηλαδή.
Αν θες προσωπικό παράδειγμα εγώ έχω στο μκ2 1200 ένα κεφαλάκι της denon (110) της
τάξης των 100-130 ευρώ αν θυμάμαι καλά το οποίο το αγόρασα μαζί με το μκ2 πριν 2 χρόνια περίπου.
Σου μιλάω ειλικρινά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο διαφορετικά ακούστηκε το μκ2 από :
α΄φάση , ολοκληρωμένος με ενσωματωμένο phono.
β' φάση, ο ίδιος ολοκληρωμένος με εξωτερικό phono της τάξης των 150 ευρώ και
γ' φάση, προενισχυτής με phono και τελικό ενισχυτή, μηχανάκια παλιά, αλλά και τα 2 κορυφαία
για την εποχή τους. Δεν μπορείς να φανταστείς διαφορές. Ειδικά από την α΄φάση που
ως τότε νόμιζα ότι άκουγα βινύλια:114:.
Θα σου πρότεινα λοιπόν αρχικά να ψάξεις κάποιο εξωτερικό οικονομικό phono
και θα δεις πόσο ευχάριστα θα εκπλαγείς.
Εγώ έχω σπέαρ κάποιο της nad αλλά επειδή σε λίγο καιρό θα έρθει ένα λένκο:120:
στο σπίτι το έχω κρατήσει για ένα δεύτερο σύστημα που παλεύω να στήσω σε ένα
παλιοϋπόγειο.
Για να μην κουράζω άλλο φίλε μου Φοίβο και εσένα και κάποιους άλλους που ίσως διαβάζουν , σου εύχομαι καλή επιτυχία στις αναλογικές αναζητήσεις και να ξέρεις ότι έκανες την καλύτερη επιλογή με το πλατώ που πήρες διότι ο πρώην ιδιοκτήτης είναι τελείως άρρωστος και θεωρώ ότι το πήρες σε κατάσταση καλύτερο από καινούργιο.

υ.σ.όταν θα πας στον Μάρκου να προσέξεις να μην σου βάλει ένα δίσκο με κάποιον τζακ αντεροβγάλτη ή κάπως έτσι ο οποίος έχει κλέψει τη μαντουβάλα του Καζαντζίδη και προσθέτοντας κάποια υπερβολικά κύμπαλς και τύμπανα έκανε ένα κακέκτυπο του ιστορικού αυτού τραγουδιού το οποίο τραγούδι κάτι άσχετοι σαν τον κύριο Μάρκου το παίζουν σαν αναφοράς!!:114:

Reaction score
61

Ευχαριστω Στέλιο μου!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

υ.σ.όταν θα πας στον Μάρκου να προσέξεις να μην σου βάλει ένα δίσκο με κάποιον τζακ αντεροβγάλτη ή κάπως έτσι ο οποίος έχει κλέψει τη μαντουβάλα του Καζαντζίδη και προσθέτοντας κάποια υπερβολικά κύμπαλς και τύμπανα έκανε ένα κακέκτυπο του ιστορικού αυτού τραγουδιού το οποίο τραγούδι κάτι άσχετοι σαν τον κύριο Μάρκου το παίζουν σαν αναφοράς!!
[YOUTUBE]KPhwQcrm0ao[/YOUTUBE]

Reaction score
61

Ήμουν και'γω εκει!! Σαββόπουλος και ξερο ψωμί!!!

Reaction score
1

Ευχαριστω
Μετά από πολύ ψάξιμο, ακροάσεις και γνώμες τρίτων, κατέληξα σε μία φοβερή βελόνα για το mk2 και θέλω να ξαναευχαριστήσω τον Geovaz που μου την πρότεινε.
http://www.lpgear.com/product/ATC05.html
Θα εκπλαγείς από τον ήχο αυτής της κεφαλής, ότι πρέπει για τα πικ-απ μας!

Reaction score
61

Ευχαριστω Φίλε Θύμιος,θα το έχω υποψην μου.

Reaction score
2.248

Μάλλον δεν υπάρχει στην αγορά άλλη κεφαλή με micro line (micro ridge shape) ακίδα σε τέτοια τιμή όπως η ΑΤ 440MLA.
Θέλει optimun load 100pf/34KΩ σε παραμετροποιήσιμο stage για τα μέγιστα και λιιιιιίγο προσοχή στα καλώδια χωρητικής φύσης.

Οι φίλοι που νομίζουν ότι είναι κεφαλή χαμηλής ενδοτικότητας (10CU) να τους πω ότι η ΑΤ μετρά και δίνει στην δυναμική ενδοτικότητα στα 100ΗΖ αντί για τα 10ΗΖ ώς είθιστε. Στην πραγματικότητα είναι about 17-18 x 10(-6) cm/dyne, που την κατατάσσει στις υψηλής ενδοτικότητας κεφαλές.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Το Lenco θα βγει στο παζάρι.
Αφού πρώτα γίνει ακρόαση για να ξέρω τι ακριβώς κάνει και να ξέρω τι θα λέω στους υποψηφίους αγοραστές.
Από αλλού ξεκινήσαμε και αλλού θα βγούμε τελικά .
Αν λειτουργεί σωστά ας το χαρεί κάποιος τουλάχιστον.
Την Παρασκευή λοιπόν θα ξέρουμε ...τι πσάρια πιάνει η ρέπλικα του 1200 κατά τον Καράβελλο .

Reaction score
1.815

Την Παρασκευή θα κλάψεις πικρά αν το βάλεις να το ακούσεις!
Αλλά καλύτερα να το βγάλεις στον τάκκο γιατί τα έχουμε κάνει κι εμείς αυτά με το γνήσιο και φάγαμε πόρτα...:116:

Κοίτα να χτυπήσεις κανένα Ιταλικό ...menu, μη στο φάνε τίποτοις νονοί!:604:
Αααα ρε Καράβελλα, άκου σοδομισμοί που γίνονται!!!
Για τα σίδερα είμαστε.................

Reaction score
11

Το Lenco θα βγει στο παζάρι.
Αφού πρώτα γίνει ακρόαση για να ξέρω τι ακριβώς κάνει και να ξέρω τι θα λέω στους υποψηφίους αγοραστές.
Από αλλού ξεκινήσαμε και αλλού θα βγούμε τελικά .
Αν λειτουργεί σωστά ας το χαρεί κάποιος τουλάχιστον.
Την Παρασκευή λοιπόν θα ξέρουμε ...τι πσάρια πιάνει η ρέπλικα του 1200 κατά τον Καράβελλο .
1)Έχει τον κινητήρα της TECHNICS, ίδιο με αυτό του ORIGINAL MK1 SL-1200, (και SP-10 MK1, και SL-1100, κ.α). Δεν ξέρω αν ταιριάζει ο όρος "ρέπλικα".

2)Άλλη μία ίδια περίπτωση, από την ΚΕΝWOOD αυτή την φορά:

ΗΧΟΣ, ΤΕΥΧΟΣ 57, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1977, ΣΕΛ. 138-139

3)Στους υποψήφιους αγοραστές λέγε ότι έλεγε και η LENCO και...το κρίμα δικό της:

"To καλλίτερο πικάπ του κόσμου"

:142:

Reaction score
1.815

Για κάλλος λοιπόν θα μιλάει εεε???:143:
Καλησπέρα Άρχοντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:605:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Κοίτα να χτυπήσεις κανένα Ιταλικό ...menu, μη στο φάνε τίποτοις νονοί!
Το ρουφιάνο-ρουφιάνο Ιταλιάνο σου λέει τίποτα :409:

Αααα ρε Καράβελλα, άκου σοδομισμοί που γίνονται!!!
Μην τον κολάζεις

Για τα σίδερα είμαστε.................
Θέλει να κρυφτεί η γριά π....ανα αλλα...........
Έχεις πρόσβαση σε Wikileaks ?

Reaction score
2.248

Εγώ λέω Μάνο να το κρατήσεις.
Καταρχήν ο "τυμπανοπειδής ανάρτησης" βραχίονάς του έχει την λεγόμενη κατά lenco "καταπληκτική" γεωμετρία που είναι σκάλες ανώτερη από την γεωμετρία που ήξερες έως τώρα.
Επειτα του "σηκώνεται" ο καταπληκτικός βραχίονας με χρήση υπερηχητικών συχνοτήτων !!!! Οχι ότι και ότι δλδ.... Ολοι σχεδόν ξέρουμε πόσο σημαντικός παράγων στον χαιεντ είναι η χρήση των υπερηχητικών συχνοτήτων στο σήκωμα του βραχίονα. Ασε που ξεχνάς τα σκρατς σκρουτς της βελόνας στο τέλος του δίσκου !!!

PS: Εντομεταξύ και μεταξύ μας ποτέ μου δεν κατάλαβα τον λόγο που ένα πικάπ πρέπει να έχει ρύθμιση στροφών +/- 4%.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Ξεφύγατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Σαν τα μάτια του Τακη μου φαίνονται.......λες να.........

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster