Όποιος θέλει Gmail εδώ!

Reaction score
0
Έχω κάποια invitations για εγγραφή μελών στο Gmail. Όποιος ενδιαφέρεται ας κάνει post εδώ το email του (ή αν ντρέπεται ας το στείλει με πμ), για να του στείλω ένα invitation. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας :lol:

Να θυμίσω ότι Gmail είναι η νέα υπηρεσία free email της Google, που προσφέρει δωρεάν mailbox 1Gb! (Αντίστοιχα το Hotmail της Μicro$oft προσφέρει μόλις 2MB και το Yahoo.com - όχι .gr - προσφέρει 100Mb). Να προσθέσω ότι μοναδικός τρόπος για να αποκτήσεις Gmail προς το παρόν είναι μόνο μέσω invitation τρίτων, μιας και η υπηρεσία χαρακτηρίζεται ακόμα Beta - αλλά δουλεύει κανονικότατα. Το καλό της όλης υπόθεσης είναι ότι υπάρχουν πολλά usernames διαθέσιμα και δε θα χρειαστεί να έχετε ένα email μακρυνάρι, του στυλ [email protected], αλλά και φυσικά ότι δε θα χρειαστείτε να σβήσετε ποτέ τίποτα από το mailbox σας.

Επίσης πολύ λόγος γίνεται για τα privacy settings της google, αφού θεωρητικά τα email σας θα μπορούν να διαβαστούν από κάποια κυβερνητική οργάνωση. Περισσότερες πληροφορίες εδώ --> http://gmail-is-too-creepy.com/

Αφού σας είπα τα καλά και τα κακά του, οι ενδιαφερόμενοι ας σπεύσουν :wink:

Reaction score
0
Παιδιά, έστειλα σε όλους σας και από ένα invitation στα mail που μου στείλατε! Πάτε στο link που λέει το email και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας. Μπορείτε να ελεγξετέ και αν υπάρχει διαθέσιμο το username που επιθυμείτε! Καλή επιτυχία και καλοφόρετο.
Δυστυχώς μου τελειώσαν όλα τα invitations προς το παρόν! Οπότε μη ζητάτε άλλα! Καλώ όσους φίλους έχουν διαθέσιμα invitations να τα διαθέσουν από αυτό εδώ το post. Όταν μου δοθούν και άλλα invitations θα ξαναποστάρω εδώ!
Στα μέλη που πήραν Gmail και έχουν κάποια απορία όσον αφορά τη λειτουργία του, ας ρωτήσουν ελεύθερα! :D

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Κωστας Κολιουσης said:
και τροπος να εχετε pop 3 access στο gmail σας μεσω outlook express
http://support.email2pop.com/Gmail_Outlook_Express.html
  • Το έχει κανείς κάνει?
    Είναι εύκολο?
    Αν κανείς έχει και άλλο POP3, μπορεί να δημιουργήσει απλά και άλλο λογαριασμό POP3 με το Gmail?[/list:u]

Reaction score
323
Εχω τρεις λογαριασμούς email που τους διαχειρίζομαι με POP3 μέσω Outlook. (Δεν προσπάθησα για το Gmail αλλά φαντάζομαι θα είναι εύκολο).
Για να μην μπερδεύονται τα εισερχ/εξερχ δημιούργησα τρεις τοπικούς φακέλους στο Outlook όπου μεταφέρω τα μηνύματα κάθε λογαριασμού, αλλιώς θα είναι όλα χύμα σε έναν φάκελο.
Αν αυτό ρωτάς κάντο άφοβα.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Πάντως αν το δουλέψεις και δεις όλα τα κόλπα του, είναι φανταστικός ο τρόπος που παρουσιάζει τις συνομιλίες.

Μόνο που δεν μπορεί κανείς να γράψει σε HTML (ή μπορεί?)
και επίσης, πρέπει να ενημερώσει κανείς τους παραλήπτες να χρησιμοποιούν UTF-8 encoding για να μπορούν να διαβάζουν Ελληνικά...

ΧΣ

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ...

Πάντως, φαίνεται ότι προς το παρόν υπάρχει πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες.

Στέλνω από hotmail σε Gmail και τούμπαλιν και τα ελληνικά δεν μεταφέρονται σωστά. Το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και με incredimail που κάποιος φίλος έχει εγκατεστημένο στο PC του.

Λέω προς το παρόν γιατί υπάρχουν πολλά FAQ γι' αυτό, στο HELP CENTER του GMail. Εστειλα και γω 2. ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ...

ΧΣ

Reaction score
0
Χρήστο έχεις δίκιο δε γράφει HTML, αλλά Plain text. Να σου πω την αλήθεια το προτιμώ έτσι, μου φαίνεται πιο light, αλλά βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Για το UTF-8 Unicode ισχύει αυτό που λες. Είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν το Unicode γιατί είμαι και mac user και πιστεύω ότι είναι ένα πραγματικό cross platform encoding γραμματοσειράς. Βέβαια ορισμένα προβληματάκια ασυμβατότητας δε λείπουν και ορισμένα μηνύματα τα βλέπω κινέζικα,κάτι που διορθώνεται βέβαια πειράζοντας τα character encoding του browser σου.
Να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ τον Mozilla Firefox 1.0 PRrc και έχω ενεργοποιήσει την επιλογή View -> Character Encoding -> Auto-detect -> Universal και μέχρι στιγμής έχω πραγματικά ελάχιστα προβλήματα.
Αν πας εδώ: https://gmail.google.com/gmail/browser_requirements.html θα δεις ότι δεν υποστηρίζεται ακόμα ο Opera (εκτός αν τον κάνεις identify σαν IE) πράγμα που το θεωρώ απαράδεκτο :evil: Τέλωσπάντων...
Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι είναι άψογο στον τρόπο διαχείρισης του email με πολύ λίγο clutter στη σελίδα, ευανάγνωστο - σε αντίθεση με το "πολύχρωμό" Hotmail και το πιο σημαντικό: Είναι ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ ! :shock:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας