Όποιος θέλει Gmail εδώ!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Αντώνης Σιγάλας said:
δε λείπουν και ορισμένα μηνύματα τα βλέπω κινέζικα,κάτι που διορθώνεται βέβαια πειράζοντας τα character encoding του browser σου.
με το Hotmail (το έχω σαν back-up σε περίπτωση ανάγκης) δεν γίνεται αυτό - τα κινέζικα συνεχίζουν.

Το GMail είναι γρήγορο γιατί δεν έχει εικονάκια, φωτογραφιούλες, κουμπάκια, smilies κλπ. Με τον καιρό θα βαρύνει κι' αυτό θα δεις...

... και αν μπει και HTML ... :wink:

Reaction score
0
Αντώνη άσχετο, κυκλοφόρησε η V.1 γεια το firebox ? Βλέπεις αλλαγές ? χρησιμοποιώ την V0.9.3

Reaction score
0
skaloumbakas said:
Αντώνης Σιγάλας said:
δε λείπουν και ορισμένα μηνύματα τα βλέπω κινέζικα,κάτι που διορθώνεται βέβαια πειράζοντας τα character encoding του browser σου.
με το Hotmail (το έχω σαν back-up σε περίπτωση ανάγκης) δεν γίνεται αυτό - τα κινέζικα συνεχίζουν.

Το GMail είναι γρήγορο γιατί δεν έχει εικονάκια, φωτογραφιούλες, κουμπάκια, smilies κλπ. Με τον καιρό θα βαρύνει κι' αυτό θα δεις...

... και αν μπει και HTML ... :wink:
Ναι άλλα η Hotmail καθώς λέγεται και Microsoft, θέλει να πλασάρει το δικό της encoding (Windows-1253), όπως κάνει πάντα, αλλά αυτό δε θα περάσει. Εγώ με yahoo.com γιατί δεν έχω / είχα ποτέ πρόβλημα; Δεν είναι ότι δεν μπορεί το hotmail να τα βλέπει κανονικά είναι ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. Πρόβλημα της. Το κουβαδάκι της και σε άλλη παραλία, και εμείς τα άλλα παιδάκια δεν θα την παίζουμε!

Θα μου πεις: έχω πολλούς φίλους σε hotmail. Ε πείσε τους να αλλάξουν! σε κανά δυο τρεις μέρες θα χεις και εσύ 6 invites διαθέσιμα. Σκόπευσε εναντίον Microsoft και πυροβόλα! :wink:

Χρήστο, σου μιλάω και ως χρήστης Mac και Linux που απηύδησα πια με τις ΔΗΘΕΝ ασυμβατότητες της Microsoft.

Reaction score
0
GeonX said:
Αντώνη άσχετο, κυκλοφόρησε η V.1 γεια το firebox ? Βλέπεις αλλαγές ? χρησιμοποιώ την V0.9.3
GeonX αν έχεις πολλά extensions θα σε συμβούλευα να μην το βάλεις ακόμα, γιατί πολλά δεν δουλεύουν ακόμα (και αισθάνθηκα ότι γύρισα πολλούς αιώνες πίσω στο browsing). Πέρα από αυτό, δουλεύει μια χαρά, κάποιοι χρήστες λένε ότι δουλεύουν πολλά site που έιχαν πρόβλημα (όχι φυσικά αυτά με ActiveX, καθότι Microsoft στη μέση).
Τη θεωρώ σταθερή έκδοση, αλλά θα περίμενα για το official release αν ήμουν στη θέση σου.
Α έχουν και ένα είδος ενσωματωμένου rss reader που κάνει Live Bookmark Folders. Πολύ ενδιαφέρον, αν και έχω συνηθίσει το sage.
Για δες και αυτό το ολοκαίνουργιο site τους. Σκοπεύουν να κάνουν μεγάλο μπαμ: http://www.spreadfirefox.com/community/
Βοήθησε και συ, τέκνον στην εξάπλωση του Firefox ανά την υφήλιο! :D

Reaction score
0
Αντώνη, Thanks… το εγκατάστησα και τα μισά extensions δεν υπάρχουν άλλα είμαι ΟΚ .

P.S. όσοι φίλοι πήραν invitation από τον Αντώνη γεια το g-mail εάν λάβουν κάποιο invitations από το g-mail ας στείλουν κάποιο στο [email protected]

Τhanks, Γιώργος Νικολουδης

Reaction score
323
Παρατήρησα ότι στα εξερχόμενα, αν χρησιμοποιήσω Ελληνικά, τότε ο παραλήπτης πρέπει όντως να ενεργοποιήσει το UTF-8 encondig.
Στα εισερχόμενα όμως δεν υπάρχει πρόβλημα. Το gmail διαβάζει κανονικά τα Ελληνικά.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Δημήτρης Πανούσης said:
Στα εισερχόμενα όμως δεν υπάρχει πρόβλημα. Το gmail διαβάζει κανονικά τα Ελληνικά.
Αν έλθει από hotmail όχι... (IMHO)

Reaction score
323
Πράγματι, στέλνοντας από Hotmail μέσω iexplorer δεν παίρνω Ελληνικά στο Gmail.
Ομως στέλνοντας πό Hotmail με Outlook τα Ελληνικά φτάνουν κανονικά στο Gmail. Εννοείται στέλνω από το Outlook σε plain text και χρησιμοποιώ encondig Greek-ISO ή Greek-Windows.

Reaction score
0
Παιδιά δυστυχώς και από το yahoo τα μηνύματα δεν έρχονται κανονικά Ελληνικά! Περίεργο γιατί την προηγούμενη βδομάδα μου ήρθε ένα από yahoo με Ελληνικά κανονικότατα! Τι διάολο παίζει; Δικαιολογείται άρα το banner BETA :roll:

UPDATE:
Το bug είναι γνωστό στην google αλλά όχι για την χώρα μας. έστειλα ένα bug report και γώ για την Ελλάδα όποτε να δούμε. Δείτε εδώ το bug για τους λανθασμένους χαρακτήρες:

http://gmail.google.com/support/bin/answer.py?answer=6569

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Στείλτε στο HELP CENTER του Gmail τις παρατηρήσεις σας.

Αλλωστε οι πρώτοι κάτοχοι θεωρούμαστε testers... :mrgreen:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88