- Reaction score
- 33
Το σύστημά μου αποτελείται από classe προ cp-500, τελικό ca-2200, B&W 804S, cardas golden ref balanced μεταξύ προ και τελικού. Για cd-player χρησιμοποιώ ένα Philips 963 και καλώδια ηχείων έχω proel 12 awg (γυμνά και σε διπλοκαλωδίωση). Σύντομα θα κατέβω για λίγες μέρες στην Αθήνα οπότε και θα έχω την ευκαιρία να ακούσω και καμιά συσκευή για να σχηματίσω και γνώμη. Τι θα μου προτείνατε να ακούσω?
Για cd player o προϋπολογισμός μου είναι περίπου στα 3.000 ευρώ (ίσως και παραπάνω αν νομίζετε ότι αξίζει πείτε το). Το cd-p επιθυμητό να είναι balanced.
Σκεφτόμουνα για marantz sa-11s2, ayre cx-7e, ίσως benchmark dac 1 (δεν τα έχω ακούσει ακούσει ποτέ και μπορεί να είναι αλλού που πρέπει να ψάξω)
Για καλώδιο ηχείων? Kimber (ποιό? 4tc/8tc, bifocal x?) nordost? (heimdal?), audioquest? Να κάτσω με τα proel?
Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη
Για cd player o προϋπολογισμός μου είναι περίπου στα 3.000 ευρώ (ίσως και παραπάνω αν νομίζετε ότι αξίζει πείτε το). Το cd-p επιθυμητό να είναι balanced.
Σκεφτόμουνα για marantz sa-11s2, ayre cx-7e, ίσως benchmark dac 1 (δεν τα έχω ακούσει ακούσει ποτέ και μπορεί να είναι αλλού που πρέπει να ψάξω)
Για καλώδιο ηχείων? Kimber (ποιό? 4tc/8tc, bifocal x?) nordost? (heimdal?), audioquest? Να κάτσω με τα proel?
Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη