ΑΓΟΡΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΥ ΔΕΚΤΗ

Reaction score
0
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΠΟΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑ NOVA 'H KATI ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ Ο DREAMBOX 'H O ΑΖΒΟΧ ELITE HIGH DEFINITION.ΝΙΚΟΣ

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Μην γράφετε με κεφαλαία παρακαλώ.
Επίσης το συγκεκριμένο θέμα που ρωτάτε είναι παράνομο οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα πάρετε απάντηση..

Reaction score
0
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΥ ΔΕΚΤΗ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΠΟΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑ NOVA 'H KATI ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ Ο DREAMBOX 'H O ΑΖΒΟΧ ELITE HIGH DEFINITION.ΝΙΚΟΣ
Και οι 2 ειναι το ιδιο εξυπνοι δεκτες με το καταληλο λογισμικο.Κανε αναζητηση google.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΥ ΔΕΚΤΗ

Γεια σου και σενα φίλε NIKOSLAR, δεν επιτρεπονται τετοιου είδους ερωτησεις που παραβαίνουν το νόμο. Σίγουρα δεν θελουμε να να μας κάνει και εμάς "δελτίο τύπου" η αστυνομία....:121:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=84285

Reaction score
0
Ok ευχαριστώ το έπιασα το νόημα.Ευχαριστώ πολύ.Βασικά δεν ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες αλλά μόνο χονδρικά ποιός είναι πιο εύκολο να χακεφθεί οκ no comment.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis