Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Δηλαδή, έχουν πετάξει το πρωτότυπο track ήχου; Πολύ περίεργο αυτό από τους γερμανούς....Το ξενέρωμα, τώρα, είναι ότι οι περισσότερες ταινίες είναι μεταγλωττισμένες στα γερμανικά, οπότε ο ήχος ξενίζει...
Να το αγοράσει…:happy_9:Μια ερώτηση και πάλι. Υπάρχει κάποιος σίγουρος τρόπος να ξέρει κανείς εάν το έργο που τον ενδιαφέρει, έχει ελληνικούς υπότιτλους; Από play.com πάντα.
Τρεις πολύ γρήγορες ερωτήσεις:Λοιπόν για άλλη μια φορά να διαφημίσω τις ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ VISA.
Δυο από αυτές παρακάτω, υπάρχουν και άλλες νομίζω.
http://www.bankofcyprus.gr/main.asp?id=11239
http://www.eurobank.gr/online/home/generic.aspx?id=339&mid=693&lang=gr
Ειδικά η Κύπρου έχει κάνει τόση διαφήμιση που είναι αδικία να μη γνωρίζει κάποιος την ύπαρξη της κάρτας. Και το λέει και το σλόγκαν της "ΨΩΝΙΑ ΣΤΟ INTERNET". Πάρε μια τέτοια, πίστωσέ την με όσα λεφτά θα χρειαστείς και άντε λεβέντη μου να αγοράσεις τα δισκάκια σου από το play.com και άσε τους Γερμανούς με τις μεταγλωττισμένες ταινίες τους και όλους τους υπόλοιπους με τα μεταφορικά και τις αντικαταβολές τους, τα έξοδα των οποίων είναι τουλάχιστο κουτά.:cool_4:
Y.Γ.: Με debit (Visa Electron, Maestro κλπ) κάρτα δεν θα πλήρωνα στο internet, ούτε με σφαίρες, για πολλούς λόγους...
Εγώ με VISA Electron (σε χρεωστικό λογαριασμό) της Alpha Bank ψωνίζω κανονικά εδώ και 3 χρόνια. Μόνο στις πιστωτικές αναφέρεσαι;Από τη σύμβασή της η Visa Electron απαγορεύει τη χρήση της με οποιοδήποτε άλλο τρόπο από το γνωστό μηχανάκι που περνάνε τις κάρτες. Ακόμα και εάν δίνοντας τον αριθμό της κάρτας το internetικό κατάστημα δεχτεί τη συναλλαγή είναι πιθανό να υπάρξει πρόβλημα με την τράπεζα που σου την έχει εκδώσει. Έχει το δικαίωμα από το να την ακυρώσει μέχρι να σου επιβάλει ποινή και άντε τρέχα μετά στο ΙΝΚΑ και στον Αυτιά. Έχω δυο Electron πιστωτικές, οι οποίες έχουν, παραδόξως, πολύ μεγάλο πιστωτικό όριο και τις χρησιμοποιώ αποκλειστικά σε μαγαζιά. Για όλα τα άλλα με τις γνωστές VISA.
Οι Electron στις οποίες αναφέρομαι είναι οι πιστωτικές (με πιστωτικό όριο, να παίρνουν άτοκες δόσεις, να σου στέλνουν λογαριασμό κάθε μήνα να πληρώσεις, να έχουν ελάχιστη καταβολή και εξοντωτικό επιτόκιο)( ) και όχι οι μετρητών. Ακόμα και αυτή της Alpha να ξέρεις ότι είναι η καλή δική τους διάθεση, θεωρητικά δεν θα έπρεπε να σου εγκρίνουν την αγορά. Πάντως δεν είναι και τόσο δύσκολο, ούτε να σου εκδώσουν μια πιστωτική με χαμηλό όριο (~900€), ούτε να τη διαχειριστείς. Με λίγη προσοχή και αυτοπειθαρχία δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε. (για το θέμα ασφάλειας μας τα έχει πει ο Ak1s παραπάνω)Εγώ με VISA Electron (σε χρεωστικό λογαριασμό) της Alpha Bank ψωνίζω κανονικά εδώ και 3 χρόνια. Μόνο στις πιστωτικές αναφέρεσαι;
Δεν βλέπω κανένα λόγο να πληρώνω συνδρομές και επιτόκια. :cool_4:Πάντως δεν είναι και τόσο δύσκολο, ούτε να σου εκδώσουν μια πιστωτική με χαμηλό όριο (~900€), ούτε να τη διαχειριστείς. Με λίγη προσοχή και αυτοπειθαρχία δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε. (για το θέμα ασφάλειας μας τα έχει πει ο Ak1s παραπάνω)