ΑΓΟΡΑ ΕΚΤΟΣ PLAY.COM

Reaction score
0
Γεια σε όλους.Επειδή το play.com δε δεχεται την χρεωστική κάρτα μου υπάρχει κάποιο άλλο site για on line αγορές dvd με ελληνικούς υπότιτλους που να πλησιάζει έστω τις τιμές του play?

Reaction score
6
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΕΚΤΟΣ PLAY.COM

Δεν ξερω εάν δέχονται χρεωστικη αλλα εχουν αρκετούς τιτλους με ελληνικα.
Το δευτερο λινκ είναι από Αυστραλία ( περιοχη 4) αλλα βγαζει πολλους τιτλους με ελληνικούς υποτιτλους.
Αν εχεις player region free εισαι οκ.
Παντως μονο στο play.com δεν πληρώνεις εξοδα αποστολης.

http://www.mediadis.com/video/default.asp?

http://www.ezydvd.com.au/mech/search.zml/f=subtitles/q=Greek

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Αρκετές ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους μπορεί κανείς να βρει και στο Amazon της Γερμανίας (http://www.amazon.de), μια και οι γερμανικές εκδόσεις περιλαμβάνουν σε αρκετά μεγάλο ποσοστό υπότιτλους για εθνικότητες με έντονη παρουσία στην αγορά της χώρας. Προσωπικά έχω βρει με ελληνικούς υπότιτλους 1-2 ταινίες που δεν υπήρχαν πουθενά αλλού (play κλπ.) ούτε είχαν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.

Το ξενέρωμα, τώρα, είναι ότι οι περισσότερες ταινίες είναι μεταγλωττισμένες στα γερμανικά, οπότε ο ήχος ξενίζει...

Reaction score
0
Το ξενέρωμα, τώρα, είναι ότι οι περισσότερες ταινίες είναι μεταγλωττισμένες στα γερμανικά, οπότε ο ήχος ξενίζει...
Δηλαδή, έχουν πετάξει το πρωτότυπο track ήχου; Πολύ περίεργο αυτό από τους γερμανούς....

Reaction score
3
ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Λοιπόν για άλλη μια φορά να διαφημίσω τις ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ VISA.
Δυο από αυτές παρακάτω, υπάρχουν και άλλες νομίζω.

http://www.bankofcyprus.gr/main.asp?id=11239

http://www.eurobank.gr/online/home/generic.aspx?id=339&mid=693&lang=gr

Ειδικά η Κύπρου έχει κάνει τόση διαφήμιση που είναι αδικία να μη γνωρίζει κάποιος την ύπαρξη της κάρτας. Και το λέει και το σλόγκαν της "ΨΩΝΙΑ ΣΤΟ INTERNET". Πάρε μια τέτοια, πίστωσέ την με όσα λεφτά θα χρειαστείς και άντε λεβέντη μου να αγοράσεις τα δισκάκια σου από το play.com και άσε τους Γερμανούς με τις μεταγλωττισμένες ταινίες τους και όλους τους υπόλοιπους με τα μεταφορικά και τις αντικαταβολές τους, τα έξοδα των οποίων είναι τουλάχιστο κουτά.:cool_4:

Reaction score
0
Ο σωστότερος τρόπος για αγορές οι προπληρωμένες κάρτες.
Μια ερώτηση και πάλι. Υπάρχει κάποιος σίγουρος τρόπος να ξέρει κανείς εάν το έργο που τον ενδιαφέρει, έχει ελληνικούς υπότιτλους; Από play.com πάντα.

Reaction score
3
Μια ερώτηση και πάλι. Υπάρχει κάποιος σίγουρος τρόπος να ξέρει κανείς εάν το έργο που τον ενδιαφέρει, έχει ελληνικούς υπότιτλους; Από play.com πάντα.
Να το αγοράσει…:happy_9:
Μέχρι τώρα βέβαια μόνο σε μια περίπτωση μου έτυχε και εκεί βέβαια δεν τους έχεις και μεγάλη ανάγκη (σε ένα box set με το cartoon Ροζ Πάνθηρα).
Εάν κάποιος δε γνωρίζει τη διαδικασία ψαξίματος, απλά πάνω αριστερά στο search, βάζεις DVD subtitles…:happy_4:

Reaction score
19
Re: ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Λοιπόν για άλλη μια φορά να διαφημίσω τις ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ VISA.
Δυο από αυτές παρακάτω, υπάρχουν και άλλες νομίζω.

http://www.bankofcyprus.gr/main.asp?id=11239

http://www.eurobank.gr/online/home/generic.aspx?id=339&mid=693&lang=gr

Ειδικά η Κύπρου έχει κάνει τόση διαφήμιση που είναι αδικία να μη γνωρίζει κάποιος την ύπαρξη της κάρτας. Και το λέει και το σλόγκαν της "ΨΩΝΙΑ ΣΤΟ INTERNET". Πάρε μια τέτοια, πίστωσέ την με όσα λεφτά θα χρειαστείς και άντε λεβέντη μου να αγοράσεις τα δισκάκια σου από το play.com και άσε τους Γερμανούς με τις μεταγλωττισμένες ταινίες τους και όλους τους υπόλοιπους με τα μεταφορικά και τις αντικαταβολές τους, τα έξοδα των οποίων είναι τουλάχιστο κουτά.:cool_4:
Τρεις πολύ γρήγορες ερωτήσεις:
- Υπάρχει κόστος κτήσης για αυτές τις κάρτες; Ή κάποια προμήθεια κάθε φορά που τη χρησιμοποιείς;
- Είναι μιας χρήσης; Τη χρησιμοποιείς μια φορά και τέλος;
- Πώς τη γεμίζεις; Μπορείς μέσω web banking από άλλη τράπεζα; (αν ναι, τί προμήθεια κρατάει;)

Εγώ για αυτές τις δουλειές διατηρώ ένα δεύτερο λογαριασμό στην ίδια τράπεζα, πάντα μηδενικό, και του ρίχνω χρήματα μέσω web banking (και ακαριαία) όποτε χρειάζεται.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αν δεν έχεις μέσο εξαμηνιαίο υπόλοιπο 300€ νομίζω, σου τρώει 20€ μόλις τον γεμίσεις. Στην Alpha Bank αυτά.

Reaction score
3
@Κώστας Δ.

Από αυτά που γνωρίζω δεν υπάρχει κανένα κόστος και δεν είναι μιας χρήσης. Πιθανά θα έχει κάποιο valeur ορισμένου χρόνου.
Δεν είναι μιας χρήσης και το φόρτωμά της γίνεται με όλους τους πιθανούς τρόπους που μπορεί να σου δώσει μια τράπεζα. Δες στο link της Κύπρου τα έχει αναλυτικά. Θεωρώ ότι και οι υπόλοιποι θα έχουν αντίστοιχους όρους.

Reaction score
0
Εχω χρεωστική από την alpha bank και δυστυχως το play είναι το μόνο site που δεν τη δέχεται.Εννοείται πως αν τη δεχόταν από εκεί θα γινόταν αποκλειστικά οι αγορές μου.Ολες οι άλλες συναλλαγές μου στο internet γίνονται κανονικά.Για αυτο ρωτάω και μου φαίνεται περίεργο που στο παγκόσμιο internet δεν υπάρχει αλλο e-shop που να πλησιάζει τις τιμές του play...

Reaction score
5
Γενικά είναι αναμενόμενο και αποδεκτό στο internet ότι οι αγορές γίνονται με πιστωτικές κάρτες. Αυτό δεν βολεύει μόνο τους πωλητές αλλά και τους καταναλωτές. Οι σοβαρές εταιρείες/τράπεζες, έχουν πολιτικές μηδενικής απώλειας για τους πελάτες τους. Δηλαδή, αν βάλεις την κάρτα σου σε site και δεν πάρεις το αντικείμενο ή η κάρτα σου χρησιμοποιηθεί καταχρηστικά, παίρνεις όλα τα λεφτά πίσω και ψάχνει η Τράπεζα να βρει τα λεφτά της. Αυτό ισχύει για το internet μόνο, για τις άλλες αγορές εξαρτάται πόσο καλός πελάτης της Τράπεζας είσαι.
Υπόψιν ότι οι πολιτικές αυτές έχουν ξεκινήσει από τους οργανισμούς VISA/Mastercard/AMEX, με σκοπό την αύξηση της εμπιστοσύνης των πελατών στις κάρτες.
Συμπερασματικά, πήγαινε να βγάλεις μια κάρτα αφού συγκρίνεις τα επιτόκια, τις περιόδους χάριτος, τις συνδρομές κλπ, και αν δεν θέλεις να έχεις τον 'πειρασμό' στο πορτοφόλι σου, πάρε μια prepaid, και τελείωσες.

Y.Γ.: Με debit (Visa Electron, Maestro κλπ) κάρτα δεν θα πλήρωνα στο internet, ούτε με σφαίρες, για πολλούς λόγους...

Reaction score
3
Από τη σύμβασή της η Visa Electron απαγορεύει τη χρήση της με οποιοδήποτε άλλο τρόπο από το γνωστό μηχανάκι που περνάνε τις κάρτες. Ακόμα και εάν δίνοντας τον αριθμό της κάρτας το internetικό κατάστημα δεχτεί τη συναλλαγή είναι πιθανό να υπάρξει πρόβλημα με την τράπεζα που σου την έχει εκδώσει. Έχει το δικαίωμα από το να την ακυρώσει μέχρι να σου επιβάλει ποινή και άντε τρέχα μετά στο ΙΝΚΑ και στον Αυτιά. Έχω δυο Electron πιστωτικές, οι οποίες έχουν, παραδόξως, πολύ μεγάλο πιστωτικό όριο και τις χρησιμοποιώ αποκλειστικά σε μαγαζιά. Για όλα τα άλλα με τις γνωστές VISA.

Y.Γ.: Με debit (Visa Electron, Maestro κλπ) κάρτα δεν θα πλήρωνα στο internet, ούτε με σφαίρες, για πολλούς λόγους...

Εκτός των παραπάνω υπάρχει άλλη αιτία (μειωμένη ασφάλεια ή κάτι άλλο;)

Reaction score
19
Από τη σύμβασή της η Visa Electron απαγορεύει τη χρήση της με οποιοδήποτε άλλο τρόπο από το γνωστό μηχανάκι που περνάνε τις κάρτες. Ακόμα και εάν δίνοντας τον αριθμό της κάρτας το internetικό κατάστημα δεχτεί τη συναλλαγή είναι πιθανό να υπάρξει πρόβλημα με την τράπεζα που σου την έχει εκδώσει. Έχει το δικαίωμα από το να την ακυρώσει μέχρι να σου επιβάλει ποινή και άντε τρέχα μετά στο ΙΝΚΑ και στον Αυτιά. Έχω δυο Electron πιστωτικές, οι οποίες έχουν, παραδόξως, πολύ μεγάλο πιστωτικό όριο και τις χρησιμοποιώ αποκλειστικά σε μαγαζιά. Για όλα τα άλλα με τις γνωστές VISA.
Εγώ με VISA Electron (σε χρεωστικό λογαριασμό) της Alpha Bank ψωνίζω κανονικά εδώ και 3 χρόνια. Μόνο στις πιστωτικές αναφέρεσαι;

Reaction score
0
Κώστα έχουμε την ίδια κάρτα.Μπορείς και ψωνίζεις από play?Παντως στο ιντερνετ μπορεις τις electron visa να τις δηλώνεις σαν visa.Στο 99% των περιπτώσεων γίνονται δεκτές.

Reaction score
19
Έχω πολύ καιρό να ψωνίσω από play και δε θυμάμαι αν την έχω χρησιμοποιήσει εκεί.
Αλλά μου φένεται περίεργο να μη τη δέχεται. Αφού την έχει κάτω κάτω μαζί με τις υπόλοιπες.

Reaction score
3
Εγώ με VISA Electron (σε χρεωστικό λογαριασμό) της Alpha Bank ψωνίζω κανονικά εδώ και 3 χρόνια. Μόνο στις πιστωτικές αναφέρεσαι;
Οι Electron στις οποίες αναφέρομαι είναι οι πιστωτικές (με πιστωτικό όριο, να παίρνουν άτοκες δόσεις, να σου στέλνουν λογαριασμό κάθε μήνα να πληρώσεις, να έχουν ελάχιστη καταβολή και εξοντωτικό επιτόκιο)( ) και όχι οι μετρητών. Ακόμα και αυτή της Alpha να ξέρεις ότι είναι η καλή δική τους διάθεση, θεωρητικά δεν θα έπρεπε να σου εγκρίνουν την αγορά. Πάντως δεν είναι και τόσο δύσκολο, ούτε να σου εκδώσουν μια πιστωτική με χαμηλό όριο (~900€), ούτε να τη διαχειριστείς. Με λίγη προσοχή και αυτοπειθαρχία δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε. (για το θέμα ασφάλειας μας τα έχει πει ο Ak1s παραπάνω)

Reaction score
19
Πάντως δεν είναι και τόσο δύσκολο, ούτε να σου εκδώσουν μια πιστωτική με χαμηλό όριο (~900€), ούτε να τη διαχειριστείς. Με λίγη προσοχή και αυτοπειθαρχία δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε. (για το θέμα ασφάλειας μας τα έχει πει ο Ak1s παραπάνω)
Δεν βλέπω κανένα λόγο να πληρώνω συνδρομές και επιτόκια. :cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΕΚΤΟΣ PLAY.COM

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εγώ πάντως με Visa Electron(Alpha Bank) συνδεδεμένη με κανονικό λογαριασμό ταμιευτηρίου(χρεωστική δηλαδή) έχω παραγγείλει πάμπολες φορές από τα εξής καταστήματα:
  1. amazon.com/.co.uk/.de
  2. play.com/playusa.com
  3. dvd.co.uk
  4. sendit.com
Φυσικά βάζω μέσα στο λογαριασμό μόνο το ποσό που θα ξοδέψω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...... :happy_4:

Reaction score
3
Σχεδόν όλες οι κάρτες μου είναι χωρίς συνδρομή και όσες έχουν θα πάνε βόλτα με το που θα τελειώσουν κάποιες άτοκες δόσεις που έχουν επάνω τους. Από την άλλη για μεγάλο χρονικό διάστημα έκανα και εγώ την ίδια δουλειά με εσένα με μια Electron χρεωστική της Πειραιώς. Μια μέρα λοιπόν έλαβα ένα γλυκύτατο χέσιμο :angel:(όπως το γνωστό γνωμικό να σε χέσω Γιάννη να σε αλείψω μέλι) και μου είπαν ότι είναι καιρός να περάσω από κάποιο υποκατάστημα και να εκδώσω επιτέλους μια κανονική VISA αφού αυτό το οποίο έκανα ούτε ασφαλές ήταν ούτε νόμιμο. Γνώμη μου βέβαια είναι πως όσο δεν έχεις αμφιβολίες για το μαγαζί από το οποίο αγοράζεις και όσο σου το επιτρέπει η Τράπεζά σου κάνε το (η Alpha δε νομίζω ότι θα σε πιέσει).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm