ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ BERING

Reaction score
5.935
καλημερα!
θα ηθελα την γνωμη σας για μπουφαν εως 200ευρο.
με μια ματια που εριξα στο νετ βρηκα τα bering που μου αρεσαν μοντελο profile στα 130ευρο και colubia στα 181ευρο.
εχω ενα address 125 και το εχω μονο για να πηγαινω στην δουλεια,χρηση μονο μεσα στην πολη και σχετικα μικρες διαδρομες.
τα εχει δοκιμασει καναενας απο εσας για να μου πει γνωμες? ποια η διαφορα των δυο για την διαφορα τιμης?
καποια γνωμη για αλλη μαρκα?
ευχαριστω!!

Reaction score
9
Λοιπον.
Τα bering είναι φτηνα μεν αλλα μετρια σε ποιοτητα και στεγανότητα.
Δες τα dainese.Με εχουν σωσει στο παρελθον σε πτωση με πολλα ΚΜ.Εχουν καλη εφαρμογη και δεν πλεουν πανω σου.Οπως και να εχει βαλε και ενα κοκαλινο προστατευτικο πλατης και κοιταξε να εχουν κοκαλινα προστατευτικα και οχι αυτα απο το μαλακο πλαστικο (αφροδες)

Υπαρχει ενα μαγαζι απεναντι απο τον πυργο Αθηνων Μεσογειων 3 (?).
Ειναι αρκετα φτηνοι.
Υπαρχει μια αποθηκη στην αργυρουπολη, κεφαληνιας 44 2109961782.Πηγαινε εκει οπωσδηποτε.

Δες και εδω.
http://www.motooutlet.gr/
Ta παιδια τα ξερουμε.Μονο που πρέπει να δεις περιγραφη στο site του κατασκευαστή......

Reaction score
51
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ BERING

Θα σου πρότεινα να πας σε κάποιο κατάστημα να τα δεις από κοντά και να τα προβάρεις.
Χαρακτηριστικά όπως το σωματότυπο, το είδος του δικύκλου, οι ανάγκες σου ως χρήστης και το κόστος διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Πόσο μάλλον όταν στα παραπάνω συμπεριλάβεις και το θέμα αισθητικής!!

Ο αντιπρόσωπος Ελλάδας είναι ο Βασσαλος
Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους για τεχνικές λεπτομέρειες:

Διεύθυνση: Αιγαίου 19, Ν. Σμύρνη

τηλ: 210 93 22 471

e-mail: [email protected]

ή να δεις το δίκτυο αντιπροσώπων τους για να επιλέξεις κάποιον που βρίσκεται κοντά σου!!

Reaction score
3

Λοιπόν, εάν η χρήση είναι για μέσα στην πόλη με μικρές ταχύτητες τότε δεν υπάρχει κάποιος λόγος να ανησυχείς ιδιαίτερα, σχεδόν όλα τα μπουφάν μοτοσικλέτας θα σου έκαναν καλή δουλειά. Αυτό το οποίο πρέπει να ξεκαθαρίσεις είναι πόσο φαντεζί το θες, εάν θα το χρησιμοποιείς τακτικά, εάν θα το χρησιμοποιείς στη βροχή, τι ακριβώς θα φοράς από κάτω (κουστούμι ή απλά ένα πουλόβερ, φούτερ, μπλουζάκι...). Αυτά τα παραπάνω μπορείς να τα βρεις και μόνος σου. Απλά να πας να δοκιμάσεις τα μπουφάν, να αγοράσεις το σωστό για εσένα νούμερο (πολλές φορές οι πωλητές προσπαθούν να σπρώξουν ότι έχουν και καταντάς να αγοράζεις είτε μεγαλύτερα νούμερα, οπότε τα προστατευτικά δεν εφαρμόζουν πουθενά ή μικρότερα νούμερα που σου δημιουργούν πρόβλημα ακόμα και στις απλούστερες κινήσεις), να βεβαιωθείς ότι η φόρμα του μπουφάν σου πάει. Προσπάθησε να το δοκιμάσεις φορώντας κάτι σαν αυτό που αναμένεται να φοράς με το μπουφάν και μη κάνεις υποθέσεις της μορφής: καλά είναι λίγο μεγάλο, αλλά με ένα πουλοβεράκι θα είναι ok.

Από την άλλη, αφού έχεις Address θα μπορούσες να κοιτάξεις και για μπουφάν 3/4ων και όχι μόνο τζάκετ, είναι λίγο μακρύτερο και γενικά βρομάει λιγότερο μοτοσικλέτα και φέρνει περισσότερο σε ρούχο.
Τώρα με μια ματιά στα δυο μπουφάν που λες, ίσως η διαφορά να έχει να κάνει με τη περισσότερο φαντεζί εμφάνιση, τις περισσότερες τσέπες, κάποιο σύστημα αεραγωγών, ίσως λίγο καλύτερη cordura αλλά και επένδυση εσωτερική. Όπως και εάν είναι να πας να τα δεις, να διαπιστώσει και μόνος σου τις διαφορές, αλλά και το εάν σε βολεύουν. Κάνε όμως και καμιά βόλτα από motomarket ή τον Τζωρτζόπουλο, σε τούτα εδώ τα παλικάρια, αλλά και άλλα κανονικά μαγαζιά να δεις αρκετά ακόμα. Φρόντισε μόνο να τους ξεκαθαρίσεις από την αρχή το μπάτζετ σου και τη χρήση.
Αυτά τα λίγα...

Reaction score
51

Ααα.....και ρίξε και μια ματιά και στα Colori και τα Alpinestars!!
Θεωρώ ότι τα Dainese είναι ακριβότερα από όσο πρέπει (κυρίως λόγω διαφήμισης και αντιπροσώπου)

cbk

Reaction score
5
Φίλε έχω εδώ και ένα χρόνο το profile και ο αδελφός μου το αμέσως καλύτερο μοντέλο αλλά τετραετίας και δε θυμάμαι μοντέλο.

Αν εξαιρέσεις την κακή εφαρμογή στο κλείσιμο του λαιμού (πάντα μας ψιλοενοχλεί που αν είναι κουμπωμένο σωστά δε σε αφήνει να σκύψεις άνετα) είναι πολύ καλά.

Για πολλά χρόνια με μεγάλη μηχανή φόραγα απλό δερμάτινο μπουφάν και το λυπόμουν να το βρέχω και ειδικά να το τρίβω σε μπαριέρες και άσφαλτο (υπερβάλλω αλλά λίγο...).

Για την ίδια με εσένα χρήση το επέλεξα ως αξιόλογο (όπως τα αντίστοιχα άλλων πιο ακριβών εταιρειών), φτηνό και χρηστικό που νομίζω πως μας καλύπτει.

Δυστυχώς δεν μπορώ να σου πώ πως θα συμπεριφερθεί σε βίαιη επαφή με κάτι σκληρό ( με εσένα μέσα) γιατί δεν μου έχει τύχει ακόμη. (μπορείς όμως να επέμβεις και στα προστατευτικά του, όπως σου είπαν και πιο πάνω...)

Πάντως πλένεται (προσεκτικά!) χωρίς να χαλάει, δεν μπάζει νερά, κρατάει όπως όλα φαντάζομαι κρύο, και είναι ομορφούλι.

Έχω να σου προτείνω και μαγαζί στη Λένορμαν απ'όπου πήρα και το αντίστοιχο παντελόνι. Ο τυπος είναι σοβαρός και έχει καλές τιμές.

Μόνο πρόσεξε το σωστό μέγεθος.. Δύσκολη απόφαση αν είσαι ανάμεσα σε δυο νούμερα. Εγώ προτίμησα το μεγαλύτερο για να κινούμαι πιο άνετα, αλλά όταν πέσω χωρίς την επένδυση, δεν ξέρω που θα πάει ο αγκώνας ή ο ώμος...

Reaction score
0
αν και εχω bering και ειμαι 100% ικανοποιημένος,

δοκίμασε και τα colori που είναι και Ελληνικά και καλοφτιαγμένα και design-άτα

www.coloriposto.gr

Reaction score
0
Paidia exw ena mpoufan bering cordura adiabroxo me apospwmenh ependush, mauro,megethos medium se aristh katastash me prostateutika pantou!an endiaferetai kapoios as epikoinwnhsei mazi mou sto email [email protected] timh 200€ suzhthsimh!to poulaw giati edwsa th mhxanh.

Reaction score
169
+1 για Alpinestars. Και τα εισαγωγικά τους μοντέλα είναι πολύ ποιοτικά. 4 χρόνια το δικό μου με καθημερινή χρήση και είναι σαν καινούριο.

PS sorry παιδιά τώρα είδα τις ημερομηνίες.... νεκροπόστιν με αγγελία και σε λάθος κατηγορία στα γρήκλις... απλά θεός...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.961
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou