ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC

ΟΧΙ ΟΧΙ μην το πεις καταλάβαμε!!!!!!!!!!!!!!
Το μαγαζί είναι σουπερ σε οτι κάνει και εννοείται οτι δε θα το έκανε ο οποιοσδήποτε αυτό το πράγμα! Γι αυτό και μόνο αξίζει να γίνει η αλλαγή δε νομίζεις... Καράβελλα??? (θα γίνει πάλι σχόλιο από το Μάνο αλλά δεν πειράζει εγώ θα σε ρωτάω!:142:)
Για την αλλαγή σου απάντησα: πρέπει να ελέγξεις με κάποιον τρόπο τι πραγματικά συμβαίνει!

Αν ο τύπος του site ξέρει τι λέει και αλλάξεις θα έχεις χάσει.

:107:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Οχι Καράβελλα.Σε λιγο θα τον κανεις Καρβέλλα

Caravelle απο VW πολυμορφικο.
Για να δει πως τον διαβαζω ανελλιπως

Reaction score
11

Οχι Καράβελλα.Σε λιγο θα τον κανεις Καρβέλλα

Caravelle απο VW πολυμορφικο.
Για να δει πως τον διαβαζω ανελλιπως
:444:

:142:

Reaction score
1.188
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200

Μην ασχολήσαι με κολλημένους χαιφιντελάδες σε έταιρα φόρουμ για να πείσεις οτι κάποιες εταιρείες είναι απλά αξεπέραστες ακόμα και σήμερα!
Όπως ο δικός σου ο ενισχυτής με τα πανέμορφα VUμετρα!!!
Αυτά τα μηχανήματα δεν γίνεται να τα αλλάξεις όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200

Όπως ο δικός σου ο ενισχυτής με τα πανέμορφα VUμετρα!!!
Αυτά τα μηχανήματα δεν γίνεται να τα αλλάξεις όσα χρόνια κι αν περάσουν.
Εννοείται οτι τα συγκεκριμένα μηχανήματα δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουν από δίπλα μου! Είναι κάποια πράγματα που σε κάνουν να τα ερωτεύεσαι από την πρώτη ματιά! Σίγουρα υπάρχουν κλάσεις καλύτερα μηχανήματα από τα συγκεκριμένα. Σέβομαι τη δουλειά που κάνουν οι κατασκευαστές όλων των εταιριών, γιατί κάποιοι άνθρωποι έχουν δουλέψει με αγάπη και πολύ μεράκι για να τα υλοποιήσουν. Όμως οι "έρωτες" με την πρώτη ματιά είναι μοναδικοί και αυτοί θα ζουν πάντα μαζί μας.

Ένας απο αυτούς τους έρωτες είναι και αυτά τα μηχανήματα τα οποία το 1992 όταν για πρώτη φορά έπιασα δουλειά στην ONKYO-BOSE, με αιχμαλώτησαν όταν τα είδα στην έκθεση της εταιρίας. Τότε δεν είχα λεφτά ούτε για λεοφωρείο! Στα 24 χρόνια μου, ήταν ανώφελο να κάνω όνειρα για να τα αποκτήσω, ομως ονειρευόμουν οτι κάποια μέρα θα κατάφερνα να τα έχω στο δωμάτιό μου!

Λένε οτι όταν κάτι το θες πολύ, κάποια μέρα θα το έχεις! Έτσι λοιπόν μετά από δεκα ολόκληρα χρόνια και έχοντας αποσυρθεί από την παραγωγή τα συγκεκριμένα προιόντα, έχοντας αλλάξει την τρίτη κατά σειρά εταιρία στην καριέρα μου, τα συνάντησα στη Θεσσαλονίκη! Στο studio ενός καταστήματος κοσμούσαν το ράφι, χωρίς ποτέ να έχουν μπεί στην πρίζα! Και βέβαια η ταχυπαλμία πήγε στο ζενιθ! Δεν μπορούσαν να πουληθούν γιατί το 2002 οι ενισχυτές home cinema, ήταν στο φόρτε τους!
Επι τόπου έγινε ανάληψη από το λογαριασμό και φορτώθηκαν! Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη, γιατί απέκτησα ένα σετ μηχανημάτων που αγαπούσα πολύ! Μπορεί να μην μπήκαν στο δωμάτιό μου, είναι όμως σ' ενα καλύτερο δωμάτιο από το δικό μου.. των παιδιών μου!

Όπως επίσης αγαπούσα και το πικάπ, αλλά δεν μπόρεσα ποτέ να αποκτήσω γιατί οι δίσκοι ήταν σε φθίνουσα πορεία και τα cd ήταν πιο βολικά στην αποθήκευση και το χειρισμό τους.
Ανατρεπτικά όπως βλέπετε όλα! Είδες που ήρθε τελικά η στιγμή που και ο δεύτερος έρωτας σεταρίστηκε? Το παν στον τρόπο που αναπαράγεται η μουσική είναι ο χαρακτήρας. Εγώ, αλλά κι εσείς όλοι, είμαστε ερωτευμένοι με τα μηχανήματα που έγραψαν μια ιστορία, που στιγμάτησαν με την παρουσία τους τα δρώμενα στον υπέροχο κόσμο του Hi-Fi, της πραγματικής βιομηχανίας καλού ήχου και όχι της κοροιδίας του Hi-End.
Γιατί πολλοί από μας, αν και έχουμε ακούσει Hi-End, δεν πειστήκαμε οτι πρέπει να πληρώσουμε τσουβάλια λεφτά για να αποκτήσουμε το αυτονόητο... τη μουσική απόλαυση!

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Πω πω εργαλείο!

Εγώ θέλω να μου πεις καμιά θεωρία περί Hi-tech "αντιαεροπορικών"!!! ...για να μην ξεχνιόμαστε!!!:142:

Reaction score
11

Τελικά έκανες αλλαγή;

:111:

Reaction score
401
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200

Γιατί πολλοί από μας, αν και έχουμε ακούσει Hi-End, δεν πειστήκαμε οτι πρέπει να πληρώσουμε τσουβάλια λεφτά για να αποκτήσουμε το αυτονόητο... τη μουσική απόλαυση!
Αυτο έιναι η μεγάλη αλήθεια τελικά μου φαίνεται...

Παντως λόγω υποχρεώσεων έχω χάσει επεισόδια εδώ ,τι αλλαγή σε ΜΚ2 διαβάζω κλπ..και εσύ βρε παιδί μου σε κάρβουνα κάθεσαι? Δεν ησυχάζεις με τίποτα.:107:
Έχω βαρεθεί να σου λέω καλοίζικο -καλοάκουστο κλπ...:123:

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200

Αυτο έιναι η μεγάλη αλήθεια τελικά μου φαίνεται...

Παντως λόγω υποχρεώσεων έχω χάσει επεισόδια εδώ ,τι αλλαγή σε ΜΚ2 διαβάζω κλπ..και εσύ βρε παιδί μου σε κάρβουνα κάθεσαι? Δεν ησυχάζεις με τίποτα.:107:
Έχω βαρεθεί να σου λέω καλοίζικο -καλοάκουστο κλπ...:123:
Φίλε μου άστα βράστα! Δεν είναι πάντα όλα "ροζ", ειδικά όταν τα specs που δημοσιεύει η κάθε εταιρεία είναι ...ελλειπή!

Το κατ/μα απ' όπου πήρα το ΜΚ5 θα μου το αλλάξει (αν και ανοιγμένο), με ένα ΜΚ2. Ο λόγος είναι οτι το ΜΚ5 δε διαθέτει μεντεσέδες για το καπάκι!! Και ούτε υπάρχουν ως ανταλλακτικά για να προσαρμοστούν πάνω του, ούτε και του ΜΚ2 ταιριάζουν!! Και το καπάκι στο ΜΚ5 (που υπάρχει στη συσκευασία του), απλά μπένει ακουμπιστό (!!) στο πικάπ...

Βολκσβαγκενάκια μου, δεν έκανα ακόμα την αλλαγή, γιατί το Audio Show δεν έχει φέρει ακόμα το πικάπ..:110:
...Μήπως να πάρω το project τώρα που πάω το άλλο πίσω?? Σου έχουν ψήσει το ψάρι στα χείλη κάποιοι και προσπαθούν να σε ταπώσουν! Αλλά ...μασάει η κατσίκα ταραμά???:622:

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200

Φίλε μου άστα βράστα! Δεν είναι πάντα όλα "ροζ", ειδικά όταν τα specs που δημοσιεύει η κάθε εταιρεία είναι ...ελλειπή!

Το κατ/μα απ' όπου πήρα το ΜΚ5 θα μου το αλλάξει (αν και ανοιγμένο), με ένα ΜΚ2. Ο λόγος είναι οτι το ΜΚ5 δε διαθέτει μεντεσέδες για το καπάκι!! Και ούτε υπάρχουν ως ανταλλακτικά για να προσαρμοστούν πάνω του, ούτε και του ΜΚ2 ταιριάζουν!! Και το καπάκι στο ΜΚ5 (που υπάρχει στη συσκευασία του), απλά μπένει ακουμπιστό (!!) στο πικάπ...

Βολκσβαγκενάκια μου, δεν έκανα ακόμα την αλλαγή, γιατί το Audio Show δεν έχει φέρει ακόμα το πικάπ..:110:
Είδες από που προέρχεται το "caravelle" και το "hellenic vanagon" η να ρίξω link με αφιέρωμα στο avsite;

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200

Είδες από που προέρχεται το "caravelle" και το "hellenic vanagon" η να ρίξω link με αφιέρωμα στο avsite;

Το caravelle ναι είμαι ενήμερος! Το hellenic vanagon όμως?? Για κάντα μας ...πενηνταράκια!

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TE

Κάποτε έβγαζαν αυτοκίνητα (όπως και στερεοφωνικά) με χαρακτήρα!! Τώρα ...ρεζίλι των σκυλιών είναι όλοι τους! Ελπίζω να έχεις ένα Caravelle με κουζίνα! Για πάσης φύσεως φαγοπότια και ρακοκατανύξεις!!!

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ

Κάποτε έβγαζαν αυτοκίνητα (όπως και στερεοφωνικά) με χαρακτήρα!! Τώρα ...ρεζίλι των σκυλιών είναι όλοι τους! Ελπίζω να έχεις ένα Caravelle με κουζίνα! Για πάσης φύσεως φαγοπότια και ρακοκατανύξεις!!!
Το δείχνω εκεί μέσα το δικό μου!

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Α

Το δείχνω εκεί μέσα το δικό μου!

Άρχοντα χάθηκα με τα βίντεο και τις φωτό! Ποιό απ' όλα είναι το δικό σου??? Αυτό με τις ερπίστριες??

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Άρχοντα χάθηκα με τα βίντεο και τις φωτό! Ποιό απ' όλα είναι το δικό σου??? Αυτό με τις ερπίστριες??
Για να μην καταστρέψουμε το thread σου στέλνω p.m..

Reaction score
1.188
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200

Το παν στον τρόπο που αναπαράγεται η μουσική είναι ο χαρακτήρας. Εγώ, αλλά κι εσείς όλοι, είμαστε ερωτευμένοι με τα μηχανήματα που έγραψαν μια ιστορία, που στιγμάτησαν με την παρουσία τους τα δρώμενα στον υπέροχο κόσμο του Hi-Fi, της πραγματικής βιομηχανίας καλού ήχου και όχι της κοροιδίας του Hi-End.
+1000!!!

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200

Εεεεε μα ρε φίλε μας έχουν πρήξει με τα Hi-end τους! Ανάθεμα κι αν ακούν και κανένα δίσκο! Όλο μόστρα και καταθέσεις στους "άρρωστους" αντιπροσώπους που τα "παίρνουν" ασύστολα από τον κάθε καψούρη!
Κατά τα άλλα, μουσική ακούνε από το ράδιο του ...αυτοκινήτου τους, ή από το φορητό ραδιοcd στο εξοχικό τους! Άντε στην καλύτερη περίπτωση να ακούν από Tivoli (μιας και είναι Hi-endάδες!)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Manos58, delamostre, caravelle, komhst, JOHN MARKOU+
Οι συνηθεις υποπτοι παρακολουθουν το νημα

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.657
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale