ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Θα εχει ενα technoχαμογελο στα χειλια και θα φαινεται η περιdenonτιτιδα που εχει
Καλόοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!
Έγραψεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :602::444::444::602:

Reaction score
1.817

Σοβαρά τώρα μπορει να περάσω και γω αν το επιτρεψουν οι καταστάσεις πάντα ,πως θα σε γνωρίσουμε-σουν όμως βρε delamostre όσοι δεν σε ξέρουμε? θα κρατάς ένα ΜΚ2 στο χέρι ή θα χεις καρφιτσωμενο καμμια 304 στο πέτο υποθέτω?

:107:

Πέρα από την πλάκα ελπίζω να καταφέρω να περάσω και εγώ...
Όποιος σου απαντήσει στην ερώτηση: "Ποιο είναι το πλεονέκτημα ενός ΙΟP panel και πως καταφέρνει να έχει τέτοια συμπεριφορά στη διάχυση φωτισμού? Παίζει η τηλεόραση αρχεία container & MKV με ήχο DTS?", τότε μάλλον θα μιλάς μαζί μου!!

Reaction score
401
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

ΟΚ λοιπον θα κανω τις κατάλληλες ερωτήσεις...

@Manos58

Σωστός....

Reaction score
1.817
Χμμμμ σήμερα ρώτησα το κατάστημα, γιατί κάνει τέτοια "σχέδια" η Technics και δε βάζει μεντεσέδες στο ΜΚ5, αναγκάζοντας ορισμένους στραβούς όπως εγώ, να πηγαίνουν στο ΜΚ2 και ξέρετε τι μου απάντησε??
...Οτι καμία σοβαρή εταιρία δε βάζει πλέον μεντεσέδες!!! Είναι απαραίτητο να βγαίνει τελείως το καπάκι από το πλατό! Ούτε και το Project δε θα είχε μεντεσέδες!!!
Ημαρτον δηλαδη!!!!! Τι κόλλημα κι αυτό πια!!!!!!!!!!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Oλα τα καινουργια πικαπ δεν εχουν καπακι καν.Εξτρα μονο.Κατι κουκουλες σαν παλια ψωμιερα.
Ηχητικα βεβαια ειναι απολυτα σωστο να ειναι ξεσκουφωτα.Με δεδομενη μαλιστα την ευαισθησια πολλων σε αναδραση ακομα περισσοτερο.
Κανε μια απλη δοκιμη να καταλαβεις τι εστι ηχητικη αναδραση.φυσα απαλα την κεφαλη την ωρα που παιζει και θα ακουσεις την ανασα σου στα ηχεια.Φαντασου τωρα ενα πλαστικο κουτι να δεχεται τα ηχητικα κυματα και βγαλε συμπερασμα.

Reaction score
11

Oλα τα καινουργια πικαπ δεν εχουν καπακι καν.Εξτρα μονο.Κατι κουκουλες σαν παλια ψωμιερα.
Ηχητικα βεβαια ειναι απολυτα σωστο να ειναι ξεσκουφωτα.Με δεδομενη μαλιστα την ευαισθησια πολλων σε αναδραση ακομα περισσοτερο.
Κανε μια απλη δοκιμη να καταλαβεις τι εστι ηχητικη αναδραση.φυσα απαλα την κεφαλη την ωρα που παιζει και θα ακουσεις την ανασα σου στα ηχεια.Φαντασου τωρα ενα πλαστικο κουτι να δεχεται τα ηχητικα κυματα και βγαλε συμπερασμα.
:444:

Reaction score
401

Πάντως για όποιον έχει γατί ,το καπάκι μπορί να αποδειχθεί σωτήριο.
Πριν καμμιά 20αριά χρόνια ,το νεαρό τότε γατί μου (μας αφησε πληρες ημερών πρασφατως) διέφυγε της προσοχής μου και αποφασισε να επιτεθεί στο έταιρο πλατώ μου ,ένα Dual 505 ενω επαιζε μουσική... Αποτελεσμα να εχουμε μια μεγάλη γρατσουνια στο καπακι που παραμένει ακομα και σήμερα...μια ΟΜ10 ευτυχως χωρις προβλημα ευτυχώς και μια επίσης μεγαλη γρατσουνια στον δίσκο.
Ευτυχώς έπαιζα και σε χαμηλή ένταση...απο τότε η πορτα κλειδώνει πάντα .Δεν θέλω να φανταστω τι θα γινοταν αν δεν υπήρχε το καπάκι.:131:
Οπως έχει πει και κάποιος άλλος εδώ ,αν δεν πάθεις δεν μαθάινεις...

Reaction score
249

ακους μουσικη μαζι με γατες;
δεν ξυνουν τα νυχια τους στις γριλιες των ηχειων;

Reaction score
401

Πριν απο 20 χρόνια άκουγα...ειχα διάφορα ατυχηματάκια όπως αυτο που αναφερα και όπως αυτα για τα οποία λες και εσύ και από τότε δεν αφήνω το γατί να μπαινει στο χώρο ακροάσεων.

Τελος πάντων, είμαστε λιγάκι εκτος θεματος μου φάινεται....

Reaction score
1.188

Και παιδί αν έχεις είναι παρόμοιο με το γατί, οπότε καλό το καπάκι!

Reaction score
1.817

Και παιδί αν έχεις είναι παρόμοιο με το γατί, οπότε καλό το καπάκι!
Γι αυτό το λόγο φίλε γίνεται η αλλαγή σε ΜΚ2! Δεν είναι ένα... δεν είναι δυο... αλλά τρία υπέροχα ζουζούνια!!! (όταν κάνουν σαν κατσίκια τύφλα νά χουν τα γατιά!!)

Reaction score
1.188

Να σου ζήσουν!!! Κι ας φάει και καμμιά μπαλιά το Technics... Δεν καταλαβαίνει τίποτα αυτό! Αντέχει! Στα χέρια των μαύρων DJs περνάει πολύ χειρότερα.

Reaction score
1.817
Ρε παίδες δε μαζευόμαστε να κάνουμε κανένα τεστάκι "τύπου" AVmentor?? Μόνο που εδώ θα τεστάρουμε ΚΑΙ το ΜΚ2!!! ...Για να μην έχουμε παράπονο οτι το έχουν στην απ' έξω στα τέστ! Κρίμα που δεν έδωσε η Technics το πικάπ στο Σταματάκο. Θα κοντραριζόταν και με το έταιρο υποψήφιο που είχα (Project 2Xperience)

Reaction score
1.817
Παίδες για συνάντηση, καφεδάκι και χαλαρή κουβεντούλα από κοντά, θα είμαι στο Σάββατο μέχρι το μεσημέρι στο περίπτερο.

Ελπίζω να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου από εσάς τους "γκουρού" των πικαπακίων και να ανταλλάξουμε απόψεις για όλα!!:606: ...(Σε εταιρία με εικόνα και ήχο - tuned by Mark Levinson - θα είμαστε, μην ξεχνιόμαστε κι όλας!!:126:)

Reaction score
1.817

Ελα ρε άρχοντα καλησπέρα!!!

Τον έχω πάρει ήδη τηλέφωνο πριν δυο εβδομάδες τον τύπο και ξέρεις τι μου είπε?? "Δε γνωρίζω εαν υπάρχουν μεντεσέδες για το ΜΚ5 εμείς μόνο το ΜΚ2 φέρνουμε!!"

........χωρίς σχόλια!

Εάν πας σ' αυτήν τη σελίδα http://www.kabusa.com/frameset.htm?/ttables.htm κάτω κάτω θα δεις αριστερά τους μεντεσέδες για το ΜΚ5. Το θέμα είναι οτι είναι custom σχεδίαση και είναι παράτολμο να τους πάρω...

Reaction score
2.248

Ε και;
Το ΜΚ2 τελικά δεν θα πάρεις;

Reaction score
1.817

Ε και;
Το ΜΚ2 τελικά δεν θα πάρεις;
Eίπε ο Καραβέλλας μπας και με γλυτώσει από την ...οπισθοπορία μου! Έχει ένα "θέμα" μ αυτό τι να του κάνω??:142:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale