ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Reaction score
5.971
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPE

Μου φαίνεται οτι θα πάρω τους μεντεσέδες του Γιάννη του Κυριακού να τους δοκιμάσω στο δικό μου κι αν κάνουν μάλλον θα τους παραγγείλω να ξεμπερδεύω...
Ξεσφράγιστο μηχάνημα δεν παίρνω!:601: Φαίνεται αυτό εξ' άλλου. Η αντιπροσωπεία κάνει προσπάθειες να φέρει, οποιοδήποτε μοντέλο ΜΚ αλλά ΔΕΝ... Περιμένω περίπου ενάμισυ μήνα για την αλλαγή!
Kανονισε να περασεις να σου τους δωσω να κανεις τις δοκιμες σου!
Βλεπω να μενεις με το MK5:126:

Reaction score
7
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC

Η αντιπροσωπεία πάντως ακόμα ψάχνει να φέρει μηχανήματα!!! Έχουν φάει τον κόσμο απ' ότι έμαθα, μέχρι και από άλλες χώρες έχουν ζητήσει, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα!!!

Ο θρύλος ήδη εξαφανίστηκε!!!!!:444:
Επειδή το έχω και εγώ τρελό απωθημένο αυτό το πικάπ και σκέφτομαι να το αγοράσω τώρα που σταμάτησε η παραγωγή του, με απογοήτευσες... ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ότι δεν υπάρχει πουθενά; Όλοι αυτοί που βρίσκω στο skroutz (κάποιοι λένε ότι το έχουν και στοκ...) και μάλιστα σε χαμηλές τιμές τι είναι;

Στην τελική να το πάρω από εδώ αν είναι.

Αλλά 689€ ??? Εσύ πόσο το πήρες; Αν και στα ευρωπαικά καταστήματα κάπου εκεί παίζει πλέον....πολύ φτηνό δεν το έχουμε εμείς στην Ελλάδα; Το αντίθετο συνέβαινε συνήθως... Περίεργα πράγματα.

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLA

Επειδή το έχω και εγώ τρελό απωθημένο αυτό το πικάπ και σκέφτομαι να το αγοράσω τώρα που σταμάτησε η παραγωγή του, με απογοήτευσες... ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ότι δεν υπάρχει πουθενά; Όλοι αυτοί που βρίσκω στο skroutz (κάποιοι λένε ότι το έχουν και στοκ...) και μάλιστα σε χαμηλές τιμές τι είναι;

Στην τελική να το πάρω από εδώ αν είναι.

Αλλά 689 ??? Εσύ πόσο το πήρες; Αν και στα ευρωπαικά καταστήματα κάπου εκεί παίζει πλέον....πολύ φτηνό δεν το έχουμε εμείς στην Ελλάδα; Το αντίθετο συνέβαινε συνήθως... Περίεργα πράγματα.
Η αντιπροσωπεία δεν το εχει φέρει ακόμα!
Μια χαρά είναι οι τιμές στην Ελλάδα, εξ' άλλου πίστεψέ με, ζήτημα να βγάζουν 10 ευρώ στο κομμάτι με τις τιμές που έχουν βάλει στο skroutz! Mην αγοράσεις απ έξω κρίμα ειναι... Να μείνει και κανένα φράγκο στην Ελλάδα...

Απο αυτά όλα τα καταστήματα που βλέπεις στο skroutz κανείς τους δεν το έχει!!!!!!!!!!!!!!!!
Όλοι περιμένουν την αντιπροσωπεία... άντε και κανένα παρέμπορα!

Reaction score
7
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPE

10 ευρώ στο κομμάτι με τις τιμές που έχουν βάλει στο skroutz! Mην αγοράσεις απ έξω κρίμα ειναι... Να μείνει και κανένα φράγκο στην Ελλάδα...
Ναι Οκ, να μείνει κανένα φράγκο στην Ελλάδα, αλλά να μείνει και κανένα SL-1200MK2 για μένα :105:
Αλλά που να το πάρω από εδώ αν δεν υπάρχει; Θα αρχίσω τα τηλέφωνα από αύριο...
Αααχχχ, εγώ φταίω που τόσα χρόνια το ζαχάρωνα και δεν το έπαιρνα και ήταν και σε χώμα τιμή πριν από ένα χρόνο αλλά και παλιότερα (450€)....

Reaction score
30.485
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Ρε σείς που θα βρω λάδι που θέλω ? για το μοτέρ?
Αντε για βοηθήστε....

Reaction score
30.485

Κανά λινκ κάτι για να παραγγείλω?

Reaction score
30.485

Φίλε σε ευχαριστώ τα μάλλα.
Μόλις το παρήγγειλα , και είμαι ευτυχής γιατί το καημένο τόσα χρόνια χωρίς λίγο λαδάκι , ε κάπως την ακούει ,ε?

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Μόλις το παρήγγειλα , και είμαι ευτυχής γιατί το καημένο τόσα χρόνια χωρίς λίγο λαδάκι , ε κάπως την ακούει ,ε?
Τι σ έπιασε και σενα με τη λιπανση μου λες?? Μια χαρά είναι το μηχανάκι σου γιατί παιδεύεσαι?? Σε τρώει κι εσένα ο κ@λος σου για αγορές παλι!!!!

Reaction score
7

Τίποτα να'σαι καλά, το είχα εύκαιρο το Link στα Bookmarks γιατί εδώ και 1 μήνα περίπου που σχεδιάζω να πάρω το Sl-1200MK2 έχοντας ξεζουμίσει το Service Manual έψαξα να βρώ το συγκεκριμένο λάδι που αναφέρεται μέσα να το αγοράσω να το έχω και αυτό....αλλά δεν περίμενα ότι δεν θα έβρισκα το ίδιο το πικάπ :133: .... Μάλλον με βλέπω για thomann.de και ας έχει και 689.... Είναι απωθημένο το άτιμο!
Για κεφαλή λέω για την Ortofon 2M Blue σε συνδυασμό με το V-LPS της Musical Fidelity... Ποιά είναι η γνώμη σας; Το υπόλοιπο σύστημα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο... Ένας δικάναλος NAD είναι που δουλεύει σαν τελικός με προενισχυτή έναν πολυκάναλο Harman Kardon και ηχεία δαπέδου Wharfedale Diamond...
Από δίσκους δεν έχω πάνω από καμιά 200αριά και είναι κυρίως Rock/Electronica χρησιμοποιημένοι κυρίως στο ταπεινό Technics SL-BD22 (με κεφαλή Stanton L720EE) που μπορεί να είναι φτηνιάρικο αλλά δε νομίζω να τους έχει φθείρει αρκετά.

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Τίποτα να'σαι καλά, το είχα εύκαιρο το Link στα Bookmarks γιατί εδώ και 1 μήνα περίπου που σχεδιάζω να πάρω το Sl-1200MK2 έχοντας ξεζουμίσει το Service Manual έψαξα να βρώ το συγκεκριμένο λάδι που αναφέρεται μέσα να το αγοράσω να το έχω και αυτό....αλλά δεν περίμενα ότι δεν θα έβρισκα το ίδιο το πικάπ :133: .... Μάλλον με βλέπω για thomann.de και ας έχει και 689.... Είναι απωθημένο το άτιμο!
Για κεφαλή λέω για την Ortofon 2M Blue σε συνδυασμό με το V-LPS της Musical Fidelity... Ποιά είναι η γνώμη σας; Το υπόλοιπο σύστημα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο... Ένας δικάναλος NAD είναι που δουλεύει σαν τελικός με προενισχυτή έναν πολυκάναλο Harman Kardon και ηχεία δαπέδου Wharfedale Diamond...
Από δίσκους δεν έχω πάνω από καμιά 200αριά και είναι κυρίως Rock/Electronica χρησιμοποιημένοι κυρίως στο ταπεινό Technics SL-BD22 (με κεφαλή Stanton L720EE) που μπορεί να είναι φτηνιάρικο αλλά δε νομίζω να τους έχει φθείρει αρκετά.
ΜΗΝ αγοράσεις το μηχάνημα από εκτός Ελλάδος κατάστημα. Εαν χρειαστείς service και είναι στην εγγύηση, θα πληρώσεςι τα μεταφορικά για να τους το στείλεις....
Κάνε λίγο υπομονή, όπως κάνω κι εγώ, είμαι standby και παρακολουθώ στενά το θέμα γιατί κι εγώ περιμένω την αλλαγή!

Reaction score
7
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC

ΜΗΝ αγοράσεις το μηχάνημα από εκτός Ελλάδος κατάστημα. Εαν χρειαστείς service και είναι στην εγγύηση, θα πληρώσεςι τα μεταφορικά για να τους το στείλεις....
Κάνε λίγο υπομονή, όπως κάνω κι εγώ, είμαι standby και παρακολουθώ στενά το θέμα γιατί κι εγώ περιμένω την αλλαγή!
Το ξέρω το πρόβλημα με αγορές εξωτερικού αν και το SL-1200MK2 πρέπει να είμαι απίστευτος γκαντέμης για να χαλάσει με δεδομένο ότι θα χρησιμοποιείται σαν οικιακό πικάπ.
Θα πάρω αύριο τηλ. αντιπροσωπία να δώ τι θα μου πεί και μένα και θα κάνω καμια γύρα στα Πατρινά καταστήματα μήπως και παίζει κανένα κομμάτι...

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLA

Το ξέρω το πρόβλημα με αγορές εξωτερικού αν και το SL-1200MK2 πρέπει να είμαι απίστευτος γκαντέμης για να χαλάσει με δεδομένο ότι θα χρησιμοποιείται σαν οικιακό πικάπ.
Θα πάρω αύριο τηλ. αντιπροσωπία να δώ τι θα μου πεί και μένα και θα κάνω καμια γύρα στα Πατρινά καταστήματα μήπως και παίζει κανένα κομμάτι...
Εύχομαι να βρεις σφραγισμένο ένα και να το χτυπήσεις!!!!!!!!!!

Reaction score
7

Εύχομαι να βρεις σφραγισμένο ένα και να το χτυπήσεις!!!!!!!!!!
Να'σαι καλά :107: , μακάρι να βρώ Ελλάδα... Άντε να μπώ και γώ στο Club!

Reaction score
5.971

Εγω το εχω με το V-LPS και την Ortofon 2m red και παιζει αψογα!

Reaction score
1.817
Λοιπόν παίδες! Για όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει το ΜΚ2, η αντιπροσωπία θα παραλλάβει αρχές Δεκέμβρη 11 μόνο τεμάχια σε μαύρο χρώμα!

ΜΟΝΟ όποιο κατάστημα έχει ήδη κάνει προπαραγγελία θα πάρει.

Το κατάστημα "ΚΟΣΜΑΣ" στη στοά Φέξη, στην Αθήνα, έχει ήδη παραγγείλει 5 τεμάχια... http://www.kosmasaudiovideo.gr/

Όσοι πιστοί ας τρέξουν να το κλείσουν, γιατί δε θα έρθουν άλλα κομμάτια στην Ελλάδα!!

Reaction score
30.485

γΕΙΆ ΣΟΥ ΡΕ ΣΤΑΜΆΤΙΕ , ΕΊΣΑΙ ΆΡΧΟΝΤΑς .

Reaction score
1.817
Φιλε περιμένω κι εγώ τόσες μέρες την αλλαγή... θερμόμετρο μας έβαλε η Intertek!
Πάντως θα υπάρξει με την αλλαγή και το ΜΚ5 το δικό μου στο κατάστημα Audio Show που ουσιαστικά είναι ολοκαίνουριο για όποιον δεν τον ενδιαφέρουν οι μεντεσέδες.............

Reaction score
7

Εγω το εχω με το V-LPS και την Ortofon 2m red και παιζει αψογα!
Ναι πρέπει να είναι καλός συνδυασμός από ότι διαβάζω και στο Internet... Η Red πώς τα πάει στην ανάγνωση των εσωτερικών κομματιών του δίσκου; Έχει καλό tracking;

Reaction score
7
Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Λοιπόν παίδες! Για όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει το ΜΚ2, η αντιπροσωπία θα παραλλάβει αρχές Δεκέμβρη 11 μόνο τεμάχια σε μαύρο χρώμα!

ΜΟΝΟ όποιο κατάστημα έχει ήδη κάνει προπαραγγελία θα πάρει.

Το κατάστημα "ΚΟΣΜΑΣ" στη στοά Φέξη, στην Αθήνα, έχει ήδη παραγγείλει 5 τεμάχια... http://www.kosmasaudiovideo.gr/

Όσοι πιστοί ας τρέξουν να το κλείσουν, γιατί δε θα έρθουν άλλα κομμάτια στην Ελλάδα!!
Εγώ εδώ Πάτρα τελικά δεν βρήκα τίποτα... Ο ένας μου είπε απλά ξέχνα το, δεν θα φέρει η αντιπροσωπία ο άλλος θα επικοινωνούσε με την Intertech να του πεί διαθεσιμότητα (ακόμα δεν με ενημέρωσε). Η Intertech μου είπε στο τηλέφωνο ότι θα παραλάβει κάποια τεμάχια αλλά ακριβώς πότε δεν ήξερε να μου πεί... Ύστερα μπαίνω εδώ και διαβάζω το πλήρως διαφωτιστικό αυτό μηνυμά σου για όλη την υπόθεση και πριν 5 λεπτά έβαλα την παραγγελία μου στον Thomann για ένα κλασικό ασημένιο 1200 :626:

Το επόμενο Σ/Κ λογικά θα παίζω μαζί του :442:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.655
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale