ΑΓΟΡΑ ΥΠΟΓΟΥΦΕΡ

Reaction score
0
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΥΠΟΓΟΥΦΕΡ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ 4- 5 ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΑΝΕ.ΚΥΡΙΑ ΗΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ KLIPSCH RF 83 KAI CENTER KLIPSCH RC 62.Ο ΧΩΡΟΣ 15Μ2.ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ KLIPSCH RW12D,VELODYNE CHT 15,DOMINATOR 12 BOB CARVER,SUNFIRE TRUE SUBWOOFER EQ, Η ΑΚΡΙΒΗ ΛΥΣΗ!!.ΘΕΛΩ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΗΚΟ ΣΕΙΣΜΟΓΟΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ.ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Attachments

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΥΠΟΓΟΥΦΕΡ

οπως λεει και η copland πρωτα φτιαξε το χωρο σου και μετα παρε μηχανηματα
για σαμπ αν ξερεις παρε σανφαιαρ αν δεν ξερεις παρε οτι ναναι και θα μαθεις αφου πληρωσεις τα σπασμενα

Reaction score
5
Και όπως λέω εγώ, όχι υπερβολές στις στάθμες γιατί οι στάθμες και οι κακές ρυθμίσεις κουφαίνουν.

Reaction score
5
Να το πω αλλιώς, αν το sub (οποίο sub) και να διαλέξεις δεν είναι σωστά ρυθμισμένο μετά από λίγο πάλι θα ψάχνεσαι για νέο . Για αυτό προσοχή στις υπερβολές. Και να έχεις υπόψη ότι στις περισσότερες ταινίες το sub δεν το ακούμε, αλλά το νιώθουμε. Με εξαίρεση φυσικά αρκετές ταινίες δράσης όπου σε αρκετές σκηνές μπορεί και να το ακούσουμε. Αλλά αυτό που ακούμε τις περισσότερες φορές δεν είναι και τόσο χαμηλό.

Reaction score
103
Μανο κοιταξε και το RSW12 που δινω,ειναι το reference της ιδιας εταιριας και γενικως ταιριαζουν πολυ....

Reaction score
10
Υπαρχουν και τα REL, martin logan (το καινουργιο) και kharma που μπορεις να κοιταξεις.

Reaction score
0
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ RCA ΣΤΟ LINE IN ΤΟΥ.ΕΠΙΛΟΓΗ MOVIES ΣΤΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ KAI ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ..ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΓΡΑΝΙΤΩΔΕΣ ΧΑΜΗΛΟ!!!ΦΟΒΕΡΑ ΔΥΝΑΤΟ ΜΠΑΣΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΙΣΘΑΝΟΣΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΤΩΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕΝΣΙΟΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ!!!Η ΦΑΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ 90 ΚΑΙ ΤΟ LOW PASS CROSSOVER STO 80 KAI ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ DIRECT .ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΓΟΥΦΕΡ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ!!

Attachments

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Ωραίος Μάνο! Καλορίζικο!

Κρίνοντας και απο τις περιορισμένες διαστάσεις του δωματίου σου πιστεύω πως έκανες καλή επιλογή γιατί το DSP θα σου είναι απαραίτητο για να "έρθει" το sub.

Reaction score
10
Καλοριζικο το καινουργιο σου παιχνιδι...:cool_4:

Εχω μια μονο παρατηρηση : Το καλοριφερ απο πισω απο τα ηχεια δεν ειναι και τοσο καλο. Η ζεστη το χειμωνα δεν κανει καθολου καλο στους κωνους των ηχειων. Επειδη εχω δει ξεκολλημενους κωνους απο καλα και επωνυμα ηχεια που εζησαν ενα χειμωνα κοντα στο καλοριφερ και τον ιδιοκτητη τους να τα κοιταει περιλυπος, στο λεω να προβλεψεις απο τωρα.

Reaction score
0

Φίλε μου
Απ' ότι μπορώ να δω στις φωτό μάλλον η οθόνη σου κινδυνέυει απο το καλοριφέρ και λιγότερο τα ηχεία...(προσεξε θα σου κάνει ζάρες)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas