ΑΓΟΡΑ DAC.Ποιο;

Reaction score
54
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ DAC.Ποιο;

Από καθαρά τεχνικής άποψης το arcam, γιατί είναι πιο σύγχρονο. Απλά το συνδέεις στην udb και ακούς σε αναλύσεις μέχρι 192/24 .
Για το πώς παίζουν τα 2 εν λόγω ντακ με τα ATC δεν έχω ιδέα... Προφανώς τα ATC θα αποκαλύπτουν κάθε ελάττωμα των DAC.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Reaction score
14

Κοιτα και τα 2 παρακατω, ισως να ειναι οι αγορες που α σταθουν και στο κυριο σου συστημα, αν μπορεις να τις κανεις απο τωρα

Σε ευχαριστώ πολύ. Η σοβαρότητα, το ενδιαφέρον και η ανιδιοτέλεια σου-όπως γράφει και ο yannis7- σε υπερβολή στις μέρες μας.Όχι βέβαια στην δική μου περίπτωση μόνο γιατί δεν είναι η πρωτη φορά που μπαίνω στο avsite και έχω μάτια και μυαλό και βλέπω. Και πάλι ευχαριστώ!

loudobic

AVSite Member
Reaction score
300

Κοιτα και τα 2 παρακατω, ισως να ειναι οι αγορες που α σταθουν και στο κυριο σου συστημα, αν μπορεις να τις κανεις απο τωρα

http://www.goldenote.com/images/stories/DAC7_HXOS_Oct11.pdf
http://www.goldenote.com/images/stories/GOLDENOTE_DAC-7_HIGH_FIDELITY.pdf

και αυτο στα 480 ευρω

http://www.quad-hifi.co.uk/Product.aspx?lang=En&Tab=37
Παντελή το Goldenote δεν το έχω ακούσει. Τι λέει σε σχέση με τα άλλα δύο?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Παντελή το Goldenote δεν το έχω ακούσει. Τι λέει σε σχέση με τα άλλα δύο?
Το goldenote ειναι ο μοναδικος πραγματικα μουσικος κονβερτορας, οχι μονο σε σχεση με τα παραπανω, αλλα μεχρι και 3-4 φορες την τιμη του. Τα περισσοτερα μηχανηματα σημερα διεκπαιρεωνουν τη μουσικη αναπαραγωγη μιας και η ταση και το hype της εποχης εχει παει προς τα hires αρχεια και το upsampling/oversampling. Καποτε σχεδιαζαν αναλογικα σταδια και εψαχναν τον ηχο των μηχανηματων..

loudobic

AVSite Member
Reaction score
300

Το goldenote ειναι ο μοναδικος πραγματικα μουσικος κονβερτορας, οχι μονο σε σχεση με τα παραπανω, αλλα μεχρι και 3-4 φορες την τιμη του. Τα περισσοτερα μηχανηματα σημερα διεκπαιρεωνουν τη μουσικη αναπαραγωγη μιας και η ταση και το hype της εποχης εχει παει προς τα hires αρχεια και το upsampling/oversampling. Καποτε σχεδιαζαν αναλογικα σταδια και εψαχναν τον ηχο των μηχανηματων..
Λες να το δίνει για δοκιμή ο Μπάμπης? Θα το δώ..

Reaction score
14

Αν κινηθώ σε αυτή την κατηγορία τιμής θα ακολουθήσω την συμβουλή σου που την θεωρώ εντελώς αξιόπιστη. Για να μην κουράζω άλλο μια τελευταία γνώμη για το TEAK UD-H01 σε σχέση με ARCAM RDAC και MUSICAL FIDELITY M1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Reaction score
14

Τελικά αγοράστηκε το TEAC UD-H01. Συνδέθηκε με τον υπολογιστή και XLR NORDOST FREY(ευτυχώς που δεν πουλήθηκαν, ήταν σε αγγελία) στον PASS X1 που δίνει σήμα στον ομόσταυλο Χ250.5 και με ηχεία τα ATC 50. Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν ενθαρυντικές (αγοράστηκε χθες το απόγευμα). Θα επανέλθω με πιο συγκεκριμμένη άποψη σύντομα, για να συμπληρωθεί περαιτέρω η εικόνα που έχει δήμιουργηθεί και περιγραφτεί και από άλλους φίλους στο forum.

Reaction score
116
Τελικά αγοράστηκε το TEAC UD-H01. Συνδέθηκε με τον υπολογιστή και XLR NORDOST FREY(ευτυχώς που δεν πουλήθηκαν, ήταν σε αγγελία) στον PASS X1 που δίνει σήμα στον ομόσταυλο Χ250.5 και με ηχεία τα ATC 50. Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν ενθαρυντικές (αγοράστηκε χθες το απόγευμα). Θα επανέλθω με πιο συγκεκριμμένη άποψη σύντομα, για να συμπληρωθεί περαιτέρω η εικόνα που έχει δήμιουργηθεί και περιγραφτεί και από άλλους φίλους στο forum.
Με γεια το μηχανηματάκι! Αυξανόμαστε σιγά σιγά οι κάτοχοι του μικρού Ιάπωνα:) Δώστου τουλάχιστον καμια 50αριά ώρες για να κάνει ένα βασικό στρώσιμο

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Κατά την ταπεινή μου γνώμη...
Στρώσιμο = Εξοικείωση με τον ήχο
Τι να στρώσει στο dac ?Τα 0 η τα 1
Να το παίζουμε με χαμηλής ανάλυσης αρχεία μην τυχόν και μπουκώσει :120:

dcure

Επαγγελματίας
Reaction score
358

Είναι γνωστό και αποδεκτό ότι όλα τα ηλεκτρονικά θέλουν κάποιες ώρες για να λειτουργήσουν κανονικά!

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.213
Και οι υπολογιστές, γι' αυτό πρέπει να εγκαθιστούμε πάντοτε φρέσκο λειτουργικό σε νέο peecee.

Μέχρι να περαστεί, έχει στρώσει κάπως.

:142:

Reaction score
116
Δε μιλάω για στρώσιμο των dac chips και των μαθηματικών αλγορίθμων. Το όποιο στρώσιμο προφανώς είναι για το αναλογικό στάδιο εξόδου . Παίζει σημαντικό ρόλο βέβαια και η εξοικείωση με τον ήχο όσο περνάνε οι ώρες για να μπορούμε να εξάγουμε κάποια συμπεράσματα .

dcure

Επαγγελματίας
Reaction score
358
Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ DAC.Ποιο;

Νομίζω πως εδώ μιλάμε για ήχο εάν θέλεις πληροφορίες για υπολογιστές αλλού, μάλλον σε λάθος Forum ε'ισαι!!!

Και οι υπολογιστές, γι' αυτό πρέπει να εγκαθιστούμε πάντοτε φρέσκο λειτουργικό σε νέο peecee.

Μέχρι να περαστεί, έχει στρώσει κάπως.

:142:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.213
Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ DAC.Ποιο;

Νομίζω πως εδώ μιλάμε για ήχο εάν θέλεις πληροφορίες για υπολογιστές αλλού, μάλλον σε λάθος Forum ε'ισαι!!!
Απάντησα σε ερώτηση του dapost, αν προσέχατε θα βλέπατε πως είμαι στο σωστό forum.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Μην συγχύζεσαι Τράκη μου.......σαν στο σπίτι σου:405:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.447

Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού!

Reaction score
372

Χωρίς να έχω ακούσει το TEAC UD-H01 (οπότε κρατάω κάποιες επιφυλάξεις), πιστεύω ότι τα υπόλοιπα μηχανήματα σου που αναφέρεις, "σηκώνουν" ακόμα καλύτερο dac.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.661
Members
38.587
Νεότερο μέλος
stratos.april