Κατ' αρχήν φίλε μου το εκθεσιακό απο μόνο του δεν αποτελεί "αρρώστια" για την τηλεόραση. Αντίθετα για αρκετούς (όπως εμένα) θεωρείται ένα πολύ καλό τεστ για την ίδια. Φαντάσου ότι το 95% των εργοστασιακών βλαβών ή ελαττωμάτων παρουσιάζονται τις πρώτες 60 ώρες λειτουργίας της. Ταυτόχρονα εσύ εκμεταλλεύεσαι και το γεγονός ότι η εγγύηση της (2-4 χρόνια) ξεκινάει από την ημερομηνία αγοράς σου και όχι απο την ημέρα που τοποθετήθηκε στο ράφι.
Από την άλλη, κατά την επιλογή σου θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός για ελλατώματα οι μικρογρατζουνιές, ώστε να το εκμεταλλευτείς για την διαμόρφωση της τελικής τιμής!
Επίσης λάβε υπόψιν σου τις ώρες που την έχει ανοικτή το κατάστημα που θα επιλέξεις.
Σε πολλές περιπτώσεις στα μικρότερα καταστήματα "παίζουν" πολύ λιγότερες ώρες αλλά και "ανακατεύονται" από πολύ λιγοτερους υποψήφιους αγοραστές.
Αν η έκπτωση ήταν μεγάλη (δεν μιλάω από πχ 1400 στα 1200, αλλά στα 800 και πιο κάτω), η εμφάνιση ήταν άψογη και ΔΕΝ ήταν Plasma, θα το σκεφτόμουν σοβαρά.
Αν η έκπτωση ήταν μεγάλη (δεν μιλάω από πχ 1400 στα 1200, αλλά στα 800 και πιο κάτω), η εμφάνιση ήταν άψογη και ΔΕΝ ήταν Plasma, θα το σκεφτόμουν σοβαρά.
Προκειτε για την χ46 3500 την βρισκω στα 2000 χιλιαρικα,παιζει απο τον απριλιο 6 μηνες δηλαδη,312χ6=1872 ωρες περιπου εχει παιξει
ειναι πολλες η λιγες ωρες?τι θα κανατε?
Νομίζω πως το συγκεκριμένο προς αντικατάσταση μοντέλο είχε ήδη βγει σε πολύ καλή τιμή και σαν καινούριο στα τελευταία του. Γύρω στα 100-200 ευρώ διαφορά με την τιμή που το βρίσκεις. Ψάξε το λίγο ακόμα. Δεν είναι κακή προσφορά αλλά πιθανόν θα μπορούσες να παίξεις ακόμα λίγο με την τιμή. Εξάλλου 6 μήνες είναι σχεδόν δύο σειρές αντικαταστάσεων των μοντέλων, άσχετα αν πρόκειται για ακριβή σειρά!
Πιστεύω πως αν το πιέσεις λίγο και επειδή θέλει σίγουρα να τη διώξει θα κερδίσεις σε τιμή.
Eπιτελους!!
εκλεισα την 46 χ3500 απο το πλαισιο,τιμη 2000 επαιζε μονο 2 μηνες δηλαδη σχεδον καινουργια,νομιζω οτι ειναι μια καλη επιλογη,αν σκεφτουμε ποσο εκανε πριν λιγο καιρο,δυστηχως δεν την βρηκα καινουργια η μαλον την βρηκα αλλα με τιμες πανω απο 2700 και νομιζω δεν αξιζε τον κοπο
ευχαριστω οσους μπηκαν στον κοπο κατα καιρους να απαντησουν σε διαφορες αποριες
καλη συνεχεια σε ολους
THOMAS.
Αυτα μην τα κοιτας, ασε τι γραφουν το θεμα ειναι οτι δεν εχουν γιατι απλα δεν εχει η sony να τους δοσει,ειπα και πριν τα μαγαζια που εχουν καποια κοματια ζητανε απο 2700 και πανω
Αν καποιος θελει το συγκεκριμενο μοντελο επειδη τα εχω παξει ολα ας μου μιλησει,ειναι αλλα δυο κοματια demo σε δυο διαφορετικα μαγαζια.