ΑΓΟΡΑ LCD ΓΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟ

Reaction score
0
Θέλω να αγοράσω μια μικρή LCD τηλεόραση για το δωμάτιο. Η απόσταση είναι μικρή η τηλεόραση θα μπει στον τοίχο που είναι στα 20cm απόσταση από την κάτω μεριά του διπλού κρεβατιού, περίπου στα 2,5μ νομίζω. Οπότε το σκέφτομαι για 19άρα,20,21 το πολύ. Τι μου προτείνετε? Καλύτερα θα ήταν να είχε και ενσωματωμένο DVD player( βασικά μου άρεσε πού μια 19αρα Samsung στα 339ε που είδα). Το πρόβλημα είναι ότι βρίσκω συνεχώς σε αυτές τις διαστάσεις οθόνες για pc...οπότε φοβάμαι μην πάρω άλλη για άλλη

Reaction score
7.100
Προσφατα εκανα αναλογη αγορα,δηλαδη LCD για υπνοδωματιο και με ιδια αποσταση θεασης.Μην σκεφτεις να ασχοληθεις με τηλεοραση κατω απο 26". Πηρα μια 26" sony και δεν εχω κανενα προβλημα με το μεγεθος.Δεν σου λεω να πας σε 32" (αν και η διαφορα στα χρηματα αναμεσα σε 26 και 32 ειναι αστεια) αλλα μην πεσεις κατω απο 26¨.

Reaction score
0
32άρα έχω στο σαλόνι(αν και θα ήθελα μεγαλύτερη) Για το δωμάτιο θέλω μια μικρή.Μέχρι 350ε-370ε θέλω να δώσω βασικά. Αν βρω μεγαλύτερη σε αυτά τα λεφτά οκ

Reaction score
0
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 42" ΑΝΕΤΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BUDGET.ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ
σε αυτη την αποσταση πας για 32" και παλθ μικρη θα ναι!!Τι budget εχεις?

Reaction score
108
Φερνεις την 32" που εχεις στο σαλονι στο υπνοδωματιο και παιρνεις μια μεγαλυτερη για το σαλονι τουλαχιστον 40"... Η 32" πιστευω πως θα ειναι ικανοποιητικη αν και προσωπικα εχω στο υπνοδωματιο 37" στα 2.80μ. Στις αρχες μου φαινοταν μεγαλη και εντυπωσιακη, πλεον λεω οτι και λιγο πιο μεγαλη να ηταν μια χαρα θα ηταν, οταν βλεπω ταινιες ειδικα (που ειναι 2.35:1)

Reaction score
14
Παίδες....ο άνθρωπος ζητάει μια μικρή τηλεόραση για το υπνοδωμάτιο.

Δεν έχουμε όλοι ούτε το ίδιο γούστο ούτε τις ίδιες ανάγκες.
Οι 37-40-42 ιντσών τηλεοράσεις σε ένα χώρο 8-10-12 τετραγωνικών που είναι οι περισσότερες
κρεββατοκάμαρες των ελληνικών σπιτιών...είναι αντικειμενικά τεράστιες.

Ας μείνουμε λοιπόν σε αυτό που ζητάει.

Reaction score
7.100
Αν παρει 19" wide screen σε προγραμμα 4:3 θα εχει ουσιατικα 16" ενω αν παρει 26" σε προγραμμα 4:3 θα εχει 22". Η πρωτη θα ειναι υπερβολικα μικρη,αρκει να δοκιμασει να δει κανεις ποδοσφαιρο σε αυτες τις αναλογιες,δεν θα βλεπει τιποτα.

Reaction score
0
Στο ψάξιμο είμαι ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Μέχρι 350ε-380ε διαθέτω, αν γινόταν θα ήθελα να έχει και ενσωματωμένο dvd. Σε αυτές τις διαστάσεις βρίσκω συνέχεια οθόνες για Pc....

Reaction score
14
Στο ψάξιμο είμαι ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Μέχρι 350ε-380ε διαθέτω, αν γινόταν θα ήθελα να έχει και ενσωματωμένο dvd. Σε αυτές τις διαστάσεις βρίσκω συνέχεια οθόνες για Pc....
(Μια 26άρα είναι πολύ λογικήσυγκαταβατική αγορά για υπνοδωμάτιο.)

Reaction score
0
παλιά που το έψαχνα, είχα βρει μια F&U, 19'', με ενσωματωμάνο DVD player, γύρω στα 340 ευρώ. Μου φαίνεται μάλιστα πως την είχε και το multirama. Η εταιρία, απ' όσο το είχα ψάξει, ήταν θηγατρική ή μετεξέλιξη της Funai. Δεν την πήρα, κυρίως γιατί φοβήθηκα την ποιότητα του προϊόντος.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ LCD ΓΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟ

Μην παρεις μικρη lcd για το υπνοδωματιο - ειναι σκετη αποτυχια. Δεδομενου οτι θα βλεπεις κυριως τηλεοπτικο προγραμμα (κι ας θελεις και dvd, σε λιγο καιρο θα το παρατησεις σιγουρα) παρε μια 29αρα crt (κι αν σου πω για Φιλιπς μην με ...παρεξηγησεις!). Πολυ καλη αποδοση που τα lcdακια δεν την ακουμπανε! Βεβαια θελει χωρο, αλλα ετσι και την βολεψεις, θα την χαιρεσαι...

Reaction score
41
έχει βγάλει η LG ένα monitor με tuner (το 228 - 22'') και είναι οκ. Λίγο κάτω απ' τα 300 στο e-shop.
Με άλλα 30-40-50 παίρνεις κι ένα dvd και είσαι οκ.
Τώρα για το 16:9 το συνηθίζεις. μην πάρεις μεγάλη γιατί τα μεγάλα panel έχουν και μεγάλη φωτεινότητα και όταν είσαι ξάπλα και θες λίγο φως την έκατσες με 32άρα...εκτός κι αν είσαι ...φωτεινός τύπος!

Reaction score
0
Φαντάζομαι μιλάς για αυτή την Lg φίλε μου http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168577 .Το ακό είναι ότι στι site της Lg δεν την έχει καν στις 22άρες,μήπως είναι παλιό μοντέλο?. Δεν μπορώ να καταλάβω...γιατί πχ στο e-shop αν πας στην κατηγορία οθόνες για pc βρίσκεις http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168011 με φοβερά χαρακτηριστικά αλλά δεν έχει ηχεία...Τελικά αποφάσισα για 22άρα αλλά θελω βοήθεια. Για πείτε μερικές προτάσεις...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv