ΑΓΟΡΑ PLASMA 50" TH-50PZ80E

Reaction score
0
Χαιρετώ όλα τα μέλη του forum,

Είμαι αρκετά νέος στον χώρο των plasma/lcd tv. Όπως πολλοί σκέφτομαι την αγορά μιας τηλεόρασης διαστάσεων 50".

Αρχικά είχα στραφει σε lcd, διαβάζοντας όμως διάφορα threads κατέληξα σε plasma (βοήθησαν αναφορές πως έχουν ξεπεραστεί προβλήματα burn in και πως αποδίδουν καλύτερη εικόνα).

* Κατ' αρχήν να ρωτήσω: Είναι σωστή η επιλογή μου να στραφώ σε plasma κι όχι σε lcd; Αν μπορείτε να με διαφωτίσετε σ' αυτό το βασικό ερώτημα θα με βοηθήσετε πολύ.

Έπειτα, από τις plasma που κοιτάζω αυτή που έχω καταλήξει είναι της Panasonic TH-50PZ80E, την βρήκα στο πλαίσο στα 2069.
Το budget μου είναι γύρω στα 2000. Σε μικρότερες διαστάσεις άκουσα πως είναι πολύ καλύτερη η TH-46PZ85E η οποία θα αργήσει να είναι διαθέσιμη. Αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να περιμένω και να θυσιάσω κάποιες ίντσες για ένα καλύτερο μοντέλο. Εσείς τι λέτε; Μήπως θα πρότεινε κάποιο μέλος κάποια άλλη τηλεόραση;

Ξέχασα να αναφέρω πως η χρήση της προορίζεται για παραδοσιακή τηλεθέαση, παιχνίδια και dvd.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ PLASMA 50" TH-50PZ80E

Αν είναι δυνατόν, προτιμήστε την 50ΡΖ81, καθώς διαθέτει και δορυφορικό δέκτη! Αλλά είναι πιο ακριβή, στα 2500 ευρώ:
http://www.123market.gr/product_info.php?products_id=39333
μία ξεχωριστή συσκευή δεν θα έχει τους περιορισμούς του freesat ...

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αν ήταν να ανέβω στα 2500 νομίζω πως θα προσπαθούσα να αγοράσω την TH-50PZ800E... Το δορυφορικό για την ώρα δεν με ενδιαφέρει.

Σχετικά με την επιλογή της πλάσμα αντί για lcd στις 50 ιντσες τι γνώμη έχετε;

και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση

Reaction score
11
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αν ήταν να ανέβω στα 2500 νομίζω πως θα προσπαθούσα να αγοράσω την TH-50PZ800E... Το δορυφορικό για την ώρα δεν με ενδιαφέρει.

Σχετικά με την επιλογή της πλάσμα αντί για lcd στις 50 ιντσες τι γνώμη έχετε;

και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση

Αφού το μπάτζετ σου είναι στα 2 χιλιάρικα, με 100€ ακόμα μπορείς να πάρεις την sony52W4000
που είναι μια πάρα πολύ καλή πρόταση.

http://www.skroutz.gr/s/44153/Sony-KDL-52W4000-52".html

Reaction score
0
φοβάμαι πως οι 52" είναι λίγο μεγάλες για τον χώρο που έχω (4μ. απόσταση).
Η πρότασή σου όμως με ξαναφέρνει στο δίλλημα ανάμεσα σε lcd / plasma...

Reaction score
11
Ο λόγος που μας φαίνεται μεγάλη μια 52άρα είναι το οτι έχουμε συνηθίσει με πολύ μικρότερες τηλεοράσεις.
Πιστεύω οτι μετά από 2-3 χρόνια όταν θα πέσουν κι άλλο οι τιμές δεν θα συζητάμε καθόλου για 42άρες.
Έτσι έγινε και τώρα.
Ποιός μπορούσε να διανοηθεί πριν 10 χρόνια οτι θα είχε τηλ. 42 ιντσών;
Πριν από 7-8 χρόνια όταν είχα δει μια καινούργια τότε 32άρα philips είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό αφού έμαθα με 25 ίντσες.
Τώρα;
Όσοι δεν έχουν προβολέα επίσης έχουν το φόβο μήπως είναι μεγάλη.
Εγώ προσωπικά είχα 120 ίντσες πανί με 3,7μ. απόσταση θέασης.

Παίζει ρόλο και το τι βλέπεις.
Για να δεις ειδήσεις δεν σε νοιάζει και με 20 ίντσες μια χαρά είναι.
Αν θες να απολαύσεις όμως μια ταινία τότε αλλάζει το πράγμα.
Σκέψου οτι οι περισσότερες ταινίες εχουν και μαύρες μπάρες πανω και κάτω.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv