ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΥΛΙΚΑ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Εχω ενα χωραφακι καπου στην Κορινθια. Ειχε καποτε λεμονιες που ομως ξεραθηκαν. Τις ξεριζωσα, το οργωσα και φυτεψα 35 ριζες ελιες, κορωνεικη ψιλη.
Τις ποτισα κιολας και επιασαν εκτος απο μια. Ομως το χωραφι βγανει και αγριοχορτα ζιζανια κλπ.
Ρωτησα τους γειτονες αγροτες κλπ και μου ειπαν οργωμα. Ρε παιδια λεω με το οργωμα δυναμωνουν.
Και τι να κανουμε μου λενε, ετσι πανε αυτα. Δοκιμασα αλλη μεθοδο, χορτοκοπτικο, καλυτερα τα πραγματα αλλα το προβλημα εξακολουθει.
Ψαχνωντας στον ιστο πετυχα τα γεωυφασματα. Μα ειναι δυνατον, με 1 ευρω το δεντρο γλυτωνεις απο τα αγριοχορτα και δεν το χρησιμοποιει κανεις. Τεσπα, το επομενο ΣουΚου θα εφαρμοσω την τεχνικη και θα δω τα αποτελεσματα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.711
Εχω ενα χωραφακι καπου στην Κορινθια. Ειχε καποτε λεμονιες που ομως ξεραθηκαν. Τις ξεριζωσα, το οργωσα και φυτεψα 35 ριζες ελιες, κορωνεικη ψιλη.
Τις ποτισα κιολας και επιασαν εκτος απο μια. Ομως το χωραφι βγανει και αγριοχορτα ζιζανια κλπ.
Ρωτησα τους γειτονες αγροτες κλπ και μου ειπαν οργωμα. Ρε παιδια λεω με το οργωμα δυναμωνουν.
Και τι να κανουμε μου λενε, ετσι πανε αυτα. Δοκιμασα αλλη μεθοδο, χορτοκοπτικο, καλυτερα τα πραγματα αλλα το προβλημα εξακολουθει.
Ψαχνωντας στον ιστο πετυχα τα γεωυφασματα. Μα ειναι δυνατον, με 1 ευρω το δεντρο γλυτωνεις απο τα αγριοχορτα και δεν το χρησιμοποιει κανεις. Τεσπα, το επομενο ΣουΚου θα εφαρμοσω την τεχνικη και θα δω τα αποτελεσματα.
Ανατρίχιασα και μόνο με τη σκέψη της χωματίλας... :D

Reaction score
15.469
Μα ηντα σε πειραζουνε τα αγριοχορτα ? εχει υγρασια ο τοπος ? αμα οι αγροτες δε χρησιμοποιουνε κατι υπαρχει λογος σιγουρα ...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.591
Βάλε γκαζόν να ησυχάσεις που είναι και κάποιου επιπέδου, όχι ό,τι κι ό,τι. :p

Εν ανάγκη ζήτα πληροφορίες από τον φίλο του @Zizik χωρίς πρόσβαση που ξέρει απ αυτά. :roflmao:

D

Deleted member 23222

Guest
Oι ελιές έχουν και ένα άλλο μειονέκτημα.
Τις φροντίζεις, τις σκαλίζεις, κάνεις κινητοποίηση να τις μαζέψεις, ακριβώς την επόμενη που σου τις μάζεψε άλλος.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.325
βάλε κότες :D

Υ.Γ. και όταν με το καλό το πάρεις απόφαση να εγκατασταθείς εκεί στα γεράματα...πάρε και ένα κοπάδι κατσίκια και θα σαι κομπλέ:p:roflmao:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Βάλε γκαζόν να ησυχάσεις που είναι και κάποιου επιπέδου, όχι ό,τι κι ό,τι. :p

Εν ανάγκη ζήτα πληροφορίες από τον φίλο του @Zizik χωρίς πρόσβαση που ξέρει απ αυτά. :roflmao:
Ειναι αντιοικολογικο, δεν προβλεπεται. :)

Καποιοι φυτευουν βικο. Ειμαι σε φαση συλλογης πληροφοριας.
[DOUBLEPOST=1530554232][/DOUBLEPOST]
Μα ηντα σε πειραζουνε τα αγριοχορτα ? εχει υγρασια ο τοπος ? αμα οι αγροτες δε χρησιμοποιουνε κατι υπαρχει λογος σιγουρα ...
Εχει υγρασια. Πανε στο 1 μετρο αν τα αφησω. Μηπως ο λογος ειναι η αγνοια.

D

Deleted member 23222

Guest
Όργωμα και ράντισμα με πετρέλαιο...αν έχεις οικολογική συνείδηση...:D

Εναλλακτικά, ασφαλτόστρωση όλο, να παρκάρεις και το διπλοκάμπινο δίπλα στην ελιά, ... με λίγη όπισθεν και ένα σκούντημα, θα πέφτουν όλες στη καρότσα...:p:D

daharis666

Moderator
Reaction score
83.325
Εναλλακτικά, ασφαλτόστρωση όλο, να παρκάρεις και το διπλοκάμπινο δίπλα στην ελιά, ...
βάλε και κώνους άμα λάχει....να μην τραβιέται και ο Ζιζίκος μέχρι τα Σέρρας :p:roflmao::lol:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.325
Ριξαμε και βαθυ, και καταστροφικο και απο ολα. Δεν εγινε δουλεια.

*εχω πουλησει αλλο για τσι πτ@νες ....
εγώ σοβαρά σου το είπα
αν το έχεις φραγμένο...αμόλησε καμιά 10αριά κότες και θα σου το κάνουν αεροδρόμιο
πες και κάνα γείτονα να βάζει νεράκι και ας παίρνει και κανένα αυγουλάκι να το πατσίσεις:wink:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης